238

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

ГРОБАРИ, боко пак ви предаде! Вместо да върне мандата и да отидем на избори, си избърса на с р ания ъЗ с Мара Общата. Време е да го смените. Мирише вече!

237

100%

преди 1 месец

Поредната употребена маша от Боко Страхливеца...

236

НИМРОД

преди 1 месец

До ротация ИМА ИЗДАДЕН ОТ ПРЕЗИДЕНТА УКАЗ. ТОЙ ЗАДЪЛЖАВАЩ МАРИЙЧЕТО ДА ВНЕСЕ ИЗГОТВЕНИЯТ ОТ НЕЯ ПРОЕКТ ЗА ПРАВИТЕЛСТВО,В ПАРЛАМЕНТА ЗА ГЛАСУВАНЕ!! Защо селянката от Хаджидимово крие в чантата си този документ?! ОТГОВОРА Е ***: защото той доказва извършено ПРЕСТЪПЛЕНИЕ свързано със съставяне на документ с НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ!! Конституцията не е врата в полето и трябва да се изпълнява!! Само селяните от БАНКЯ и ХАДЖИДИМОВО като ЕДНОКНИЖЦИ я прилагат употребявайки несъществуващи в нея понятия

235

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Марйче, никой не ти е виновен. Фащай самолето и у ПариШ. Да миеш чинии.

234

Споко !

преди 1 месец

Ще се разберат. Борисов е толкова олекнал от натиска на Посолството, че става смешен. Хем, няма как да се коалира с хора, които постоянно търсят начин да го смачкат, хем не му дават да им тегли шута. В резултата на това, вероятно ще им даде, каквото искат, нищо, че е в привидно силна позиция. Просто, факторът Посолство вече е незаобиколим в българската политика.

233

Анонимен

преди 1 месец

Zuzomigo vyrvi da pases patkite

232

НИМРОД

преди 1 месец

Защо го увъртат!! ЗАЩО МАРА ОТ СЕЛО ХАДЖИДИМОВО НЕ ВНАСЯ В КАНЦЕЛАРИЯТА НА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ПОДПИСАНИЯТ ОТ ПРЕЗИДЕНТА УКАЗ ЗА НАЗНАЧАВАНЕ НА ПРАВИТЕЛСТВО?!! Това е изискване на КОНСТИТУЦИЯТА , а не прищявката на някакъв БАНКЕНСКИ СЕЛЕНИН или пък на Мара от Хаджидимово!! ДО КОГА ЗАКОНИТЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ЩЕ СА ВРАТА В ПОЛЕТО, А КОНСТИТУЦИЯТА БАРСАЛКА НА ОБУВКИТЕ НА МУТРИ!!! От това което ни не се представя е видно, че ДПС е тази която РЪКОВОДИ ПРЕГОВОРИТЕ!! Айде стига толкова!! НАЛОДУВАХГЕ СЕ!

231

ротация

преди 1 месец

означава смяна на премиер и на всички министри от една партия с нови с пълен контрол от предишните.

230

Анонимен

преди 1 месец

Е как да е ясна? Попълнила набързо папката на крак и се подигра с цяла България!!! НАГЛА ГРОБаджийка!

229

Анонимен

преди 1 месец

Тия ми втръснаха. Изнасям се към Сахалинск и поне ще си отям на морски дарове. А вие си разпределяюте трохите както ви е угодно. Писнахте ми, ей. Че и Путин нищят, като не скиват себе си.

228

Анонимен

преди 1 месец

Боко те изпържи.Оплачи се на арменския поп,като ти е толкоз акъла.

227

Деди

преди 1 месец

Ало, Ками-джурналката, бъди коректна в изразните средства на публикацията си - "депутатите не гласуваха Габриел за премиер", защото такава точка НЕ Е ВНЕСЕНА ЗА ГЛАСУВАНЕ! Хубаво ви нарекоха ***, защото като тях пропускате точните изразни средства!

226

БРАВО НА ГАБРИЕЛ.!!

преди 1 месец

ПОКАЗА ИСТИНСКОТО ЛИЦЕ НА ФАЛШИВАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОМЯНА - КИРО, АСЕН, ДЕНКОВ...

225

ъ

преди 1 месец

А защо трябва да се гласува изобщо правителство? По мой спомен от 20-тина години в БГ се харчат милиарди за електронно правителство, електронни услуги, електронно правосъдие и електронно здравеопазване. За какво са ни тогава хора на тези позиции? Всичко си е електронно и готово. Нали така?

224

Lina

преди 1 месец

гар гамелке, имаше нужда от фризьор , не от лошо поставени филъри в устни и скули, ти скули си имаш . Фризьор ти трябва. И характер.

223

На Боко Чекмеджето

преди 1 месец

Куха ***. или ТХП!

222

Анонимен

преди 1 месец

Киро пак ли чупи шишета по масата в МС?

221

Надя

преди 1 месец

Самонакеяни моми и момци, умни ,красиви, с езици и не знам още какви във вашите изкривени престави,представлението свърши,край на схемичките ви,рекета ви.лъжите ви.,наглостта ви .Злобното ви пенявите няма да ви помогне.Смирете сте,жалки сте

220

ти мен уважавашли ма

преди 1 месец

извините се на момичето ,че гледайте я плаче от обидите заряза тлъстата заплата в Европата , а сега нищо ще си остане накрая един обикновен депутат.

219

888

преди 1 месец

Последната надежда на тази държава са Парламентарни Избори!!! В противен случай "Сглобката" ще ни довърши.