195

Анонимен

преди 1 месец

202 не се прави друг, не си пиши сам, същия си. В Русия фашистка и нацистка партия никога не е имало. Във Великобритания има съюз на британските фашисти преди Хитлер. А В САЩ има нацистка партия след Хитлер. А такива като теб британските американските фашисти считат за пушечно месо за техните цели. И ти си точно това, избягъл азовец.

194

До 203

преди 1 месец

Ти май не се лекуваш с водка, а направо със спирт. Кой съдия, какво бълнуваш? Да не изпаднеш в делириум, внимавай! Обади се на бърза помощ!

193

Анонимен

преди 1 месец

199 и имам пълното право да ненавиждам азовски фашисти с евгеники като теб. Даже е записано в закона че подлежиш не просто на омраза, а на затвор. Пред съдията "ама аз само тролих" не минават.

192

Анонимен

преди 1 месец

До До 198 Всички, които са "почитатели" на руския фашизъм (сега или в миналото) са преминали през етапа на подчиняване. В повечето случаи това е станало неусетно, докато са си проваляли живота. Руската пропаганда има за адресат именно такива хора. Погрешно е схващането, че основната й аудитория са нормалните - целта й са податливите, тези, които вече са провалени, намират се в трудно положение, и са слаби интелектуално, морално и духовно, за да преминат през труднностите без да се корумпират.

191

Анонимен

преди 1 месец

199 не ме интересува какво ще напишеш в чатбота. Хващай си опорките и се махай. Бота няма да лежи в затвор, ти ще лежиш. Ако не те отстрелят дотогава. Цивилизацията от която тръгва запада е китайската, без хартия щяха да се горят още на клада, нямаше да са чели библията и нямаше да имат държави. Ние сме писали на *** кожи. Изтокът е имал държави и цивилизация много преди запада. Ние идваме с държава от изток. Сега се махай преди да си узнал че без барута и компаса от китай сащ нямаше да им

190

Да се знае

преди 1 месец

Малорусия (на руски: Малая Русь/Малороссия; на украински: Мала Русь; калка от старогръцки: Micra Rosia; на латински: Russia minor или Ruthenia minor; на френски: la Petite Russie; на немски: Kleinrussland) е историческа област в Източна Европа, в североизточната част на днешна Украйна и съседни части от днешна Русия . Всъщност наименованието и на трите нации идва от името на рус древна народност, от която произлизат днешните руснаци, беларуси и украинци. Едно от историческите им имена малоруси

189

До 198

преди 1 месец

Изпълнен си с омраза. Затова се прекланяш пред диващината и варварщината. Цивилизацията и свободата те плаши, защото разкрива безличното ти създание. Затова бленуваш да си роб, но не само духовно, какъвто си, но изпитваш мазохистично желание да те насилват по-силни, но ти от своя страна да можеш да си го връщаш на по-слаби. За лечение си. Но не с водка, пажалуста ;)

188

Анонимен

преди 1 месец

196 жалък си вече. С тези опорки и евгеники си направо не за затвор, ами за отстрел. Кой те пусна в България ве азовски изклясък?

187

Анонимен

преди 1 месец

194 Русия си съществува и по това време. Великото московско княжество е средновековно руско държавно образувание, просъществувало от 1263 до 1547 година. Московските земи, управлявани от княза на Москва, се превръщат постепенно в център и териториално ядро, около който се изгражда Руското царство в североизточните древноруски земи.

186

Ужасът

преди 1 месец

И чичо му на Вова - Адолф така им е промивал мозъците на германчетата с няква халюцинирана история за арийци. Всички знаем колко време им трябваше след това да се излекуват. Вова и истерясалите му сектанти пък бълнуват грандиозна история на тази дивашка земя, която едва Петър първи успява да цивилизова използвайки германски и холандски модел, а след това германката Екатерина превръща в държава. И през цялото това време 95% от населението са крепостни роби. Неуки *** и до днес.

185

Анонимен

преди 1 месец

194, руската земя е огромна и по онези времене не е било възможно да бъде управлявана от един правител. Имали са няколко князе и няколко столици. През 1236 г. начело на Киевска Русь застава Ярослав, бащата на Александр Невский. Самият Александр Невский е князь във Великий Новгород. В същото време един от братята на Александр Невский е князь във Владимир. През 1238 г. Бату превзема Киевска Русь, разрушава Киев и бащата на Александр Невски бяга във Владимир, който заедно с Москва е бил свободен.

184

До 192

преди 1 месец

През 13 век не съществува и русия. Има московско княжество подчинено на Монголия.

183

Анонимен

преди 1 месец

Само дето Русия има всичко от подводници кораби и минозаградители до катери и подводни дронове. А ти с тия опорки и с надуваем дюшек ще се удавиш.

182

Анонимен

преди 1 месец

Кой вариант на отговор не може да се приложи към думата "украинец" през 13 век? - "жител на държавата Украйна", защото няма такава държава. Такава държава няма и днес. Това, което наблюдаваме е АнтиРусия, а не Украйна.

181

Анонимен

преди 1 месец

ОБЩОТО Е,ЧЕ И ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ СЕ ПОЯВИХА ПРЕЗ 1991 ГОДИНА

180

Анонимен

преди 1 месец

Блатниците от Московията ,така наречените рассиани ,генерически са финоугри с монголски примеси и нямат нищо общо със славянските народи,като украинския.Рассианите нямат нищо общо с изчезналата през 14 век Рус.

179

Анонимен

преди 1 месец

Преди всичко забележете какви са стаите, прозорците, чиновете, столовете, микроклиматът - общо какви са условията, създадени за децата в руските училища.

178

Анонимен

преди 1 месец

руския черноморски флот стана по малък и от българският

177

Лекарството ФАБ

преди 1 месец

Средно на всеки час някъде на територия 404 пада по едно ФАБ-че. Това е лекарството, което доктор Вова изписа. Помага безотказно за денацификацията!

176

Анонимен

преди 1 месец

Всъщност наименованието и на трите нации идва от името на рус древна народност, от която произлизат днешните руснаци, беларуси и украинци. Едно от традиционните исторически имена на украинците (малоруси)