50

Сенеката

преди 2 месеца

Има нещо сбъркано в чипа централно на тоя народ ... попрегледах дискусията между изкуствения и естествения интелект и ми стана ясно ,че няма да я бъде територията проклета...

49

Анонимен

преди 2 месеца

Нито Пловдив, нито София, нито Варна, нито Бургас, нито Велико Търново стават. Населено с неквалифицирани навлеци от малките градове. Просто лош материал наоколо. Истината е в луксозните спокойни квартали от къщи и селата около градовете. Както е по западен модел- богатите живеят до града. Разбира се, имат и по някой луксозен градски имот, близо до сърцето на града, където е културата.

48

асматико

преди 2 месеца

асматико, имам спонсор дето налива в мене. така че не бери грижа, 200 лева ми е яденето на ден. тренировки ядене състезание по 6-7 бона на месец. не ме мисли пари си имам много, ама ме яд че си мислите че сте повече от другите хора а не сте! Сеш ли се? нали ги гледам по бизнес парка и мола как изглеждате. Окаяници. Тъжно ми е за Вас.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Не е за влизане през деня с кола в този град,един час може да мине да отидеш до другия му край...никаква инфраструктура.Беше хубав и уреден до началото на 90-те години,в последствие ,както и в София се напълни с всякаква ***.

46

do 44

преди 2 месеца

Всъщност се появи програмист и се изказа много положително как влага в селата около Пловдив и разни културисти полудяха от злоба и завист. Това чета аз.

45

до 42

преди 2 месеца

Искрено ме размся! Продължавай да затъваш и си мисли, че някой ще се уплаши от културист без 2лв. в джоба на 2 шамара живот ааааааааахахахахахахахахахахаххахахахахах. Падам, наистина! 50м можеш ли да избягаш или ще колабираш?

44

абее

преди 2 месеца

абе тука програмисти, мутри сакове с пари, сметки, боища. А темата е за Пловдив и имотния пазар там. По-скоро очаквах някой брокер да вземе отношение.

43

Реалист

преди 2 месеца

Хубав е бил града до преди 20-на години, но в момента е презастроено помашко гето!

42

крадци

преди 2 месеца

да ти дам сметката, да ми източиш парите ли мошенико. Знам ви аз цайсмените как си изкарвате парите. Хакери, само живеете на гърба на хората. Ела в 15:00 на Орлов мост! Носи парите в сак. Ще бъда с черни панталони, черно яке и тъмни очила. Висок около 1.90 , 140кг. културист съм, не съм дебел.

41

до 38

преди 2 месеца

Програмистите сме предимно от големите градове. Винаги сме били там. Просто ние усетихме къде са парите и започнахме да учим това. Пък ти си остана аутсайдер нищоможещ и нищоправещ до полата на мама. Но спокойно, както долу са ти казали- изнесохме се от градовете, вече сме в луксозните села и се радваме на къщи с басейни.

40

Анонимен

преди 2 месеца

До 27 извинявай ама не разбрах какво искаш да кажеш. В моя град написах че Пловдивчани го намират за лесен за паркирване можеш по всяко време да намериш паркомясто дори и безплатно. Аз в Пловдив ходя сравнително често не ми е много лесно с паркирането по центъра, но пък на гребната база е супер там винаги намирам паркомясто. В София мисля е най-трудно с паркирането поне за мене. Примерно Варна на морската гара също намирам, Бургас малко по трудно, Ст Загора никога несъм имал проблем.

39

до 33

преди 2 месеца

Никаква сметка няма да ти даде. Както написах долу- снишена страхлива главица. Заплашва в интернет, огромен, но от страх и снишение една сметка няма да даде. Иначе безстрашен се води, бияч голям... Както казах- бачкотещ бачкер. Страхливец.

38

пишем

преди 2 месеца

пишем брат, щото заради шши.ните програмисти се прецакаха големите градове. Те са винови, че объркват икономиката и купуват имоти и идват в големите градове. До преди да дойдат програмистите беше супер. Те развалиха всичко..

37

Провдив е пълен

преди 2 месеца

с празни жилища и много, много строежи. Тази статия е очевиден опит да се продадат тия жилища. А това, че целия град е прашен и кален, че няма инфраструктура и е вечно парализиран то безкрайни ремонти на всички булеварди едновременно, това не се споменава.

36

комплексари

преди 2 месеца

Защо разни комплексари пишат коментари, които нямат общо с темата. Темата е за Пловдив. Неговото пренаселение и крайно лошо ГЕРБ-аджийско управление. А не за комплексираните програмисти.

35

Тенгри кан

преди 2 месеца

До Анонимен 7А, ти си от тия "преебаните камилчета";))) дет им викаме;))) Дошъл си от некъде и си се наврял у мойта Филибела;))) Обаче, съвсем скоро ти е станало ясно, че жестоко си се прецакал;))) Какво прави пичулендер кат тебе? Търти нагоре в Родопите да си купува къщичка или парцелче и почва да йебава с пачият си мозък райската тишина на родопските села. Но, там ша та заровим, програмистче, заедно с парите ти! За права лопата и 2 метра жилище, пари не трябват;))) Копането е удоволствие!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Тук в коментарите има едни мултимилионери , на които препоръчвам спешно да посетят личния си лекар, ако разбира се имат 2.90лв. да си платят таксата ...

33

до 22

преди 2 месеца

Хайде дай сметката де, ето и колегата долу я е поискал. Да те видим :)

32

Аз

преди 2 месеца

тук някой спомена, че 10к не били нищо в нашия сектор. Ами не е баш така, приятелю. Аз съм от 5 години в сферата на информационните технологии и работя за голяма компания. Вярно не съм мениджър, но пък имам свободно време и да фриилансвам. 10к не съм правил, но стигавм до 6-7. Може би ако си синиър или с мениджърси функции да, но повечето не сме. Не казвам, че 6к са малко, просто не е лесно да стигнеш до 5-цифрена заплата. Имам приятели, които ги взимат, но не си мислете, че е лесно.

31

Анонимен

преди 2 месеца

Много ми е забавно как дойде някой симпатяга програматор, каже нещо нарочно на пиперлив език и всичките злобари скачат като опарени... Неслучайно идват и го правят- подиграват се с вас, гледат ви колко сте изпаднали... Не е случайно, че те взимат двадесетократни заплати на вашите. А това как някой отишъл на село и плаща заплати на местни хора да гледат градини и стопански двор е повече от прекрасно и похвално! И това е един душевно богат човек!