144

Анонимен

преди 2 месеца

До наблюдателСтрува ми се, че при първия вариант имаше мисъл за благополучие, преди да го разтурят, другите опити бяха по-зле, те сами си се нагласиха така, никой не ги е натискал.

143

...

преди 2 месеца

Почне ли някой да говори за "народа", като някакво безмозъчно стадо, и замирисва на азиатщина! Народа даде дълго време и доверие на променкаджиите , но те си доказаха ,че са лакоми, крадливи и некадърни! Борисов не им е виновен, че се самозабравиха!

142

Анонимен

преди 2 месеца

Тагаренко, никой не го иска, много дразни хората с изказванията си, да си ходи, предполагам, че човека дори ще се зарадва, ако си ходи и че може да има личен живот.

141

наблюдател

преди 2 месеца

Оказва се,че в България няма нормална партия,която да мисли за финансовото и духовноблагополучие на народа.

140

...

преди 2 месеца

До До Някой...При Борисов в държавата имаше пари, строеше се с пълна сила, а щатните твърдят, че имало даже и за ... "крадене"! Приеха ни в Чакалнята на Еврозоната и Банковия съюз! И бяхме преди Хърватия ! При променкаджиите, строителството умря, държавата опоскана, а за инфлацията, всеки може да влезе в супера и да я види! Пък ти си върви да търсиш "промити" мозъци!

139

Анонимен

преди 2 месеца

НАВАЛНИ Е СВОБОДА! НАВАЛНИ Е ГЕРОЙ ! ПУТИН Е УБИЕЦ И ДЕКТАТОР! СЛУГА НА ДЯВОЛА ! ЩЕ ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ! БОГ Е ЛЮБОВ ТОЙ СЪЗДАВА И ТВОРИ

138

пенсия

преди 2 месеца

135 "Пенсия,Банкя,за да кротне живота на българите."

137

Психолог

преди 2 месеца

Ако трябва извинения, то борисиов трябва да се извини на простата кръджалийска п......а, както и на целия български народ за това което му причини и за това, че пороби Родината! И се прави на ни лук ял, ни лук мирисал! Щял да подпише споразумението- кога когато му е кеф на него ли! И смята ли, че всеки един в тая държава ще се съобразява с неговите прототии!Всъщност не каза нищо, както всеки друг път не отговаря пряко на въпросите, а търси начин да ги заобиколи!

136

До Някой

преди 2 месеца

ти сериозно ли?... още един промит мозък

135

Някой

преди 2 месеца

ПП и ДБ са паразитни партии! Живуркат само за да плюят по Борисов и ГЕРБ! Друго не знаят, освен да крадат, лъжат, мажат ,да правят другите на по-тАпи от себе си, но и тези номера се изтъркаха! Борисов е най-умереният български политик, за това и след три мандата , отново имат най-голямото доверие от българския избирател! А глутницата нека си лае! За това и плащат!

134

до 136

преди 2 месеца

ПП-ДБ да не би да са искали да управляват с мафиотите от герп и дпс, бяха принудени, все пак герп и дпс са си купили през годините администрация, общини, регулатори, бокоратура, няма как без пълно мнозинство на ПП-ДБ да управляват без мафията, опитвайки се да ги спират в крадене и далавери

133

Анонимен

преди 2 месеца

Похотливата и крадлива Мутра изглежда бая изплашен. Бе се скрил, и сега беснее, че трябва да се покаже и да поеме отговорност.

132

Анонимен

преди 2 месеца

Мутрите на ГЕРБ и талибаните на Киро и Христо преговарят.

131

А СПОМНЕТЕ СИ!

преди 2 месеца

Айде сега в този ден, в който предложените от ГЕРБ министри на ПП без тяхно съгласие се отказаха от проектокабинета, си спомнете как ГЕРБ по същия начин предложиха Хекимян и той с охота прие. Но тогава твърдеше, че съвсем случайно го били предложили и той си помислил малко и после приел... лъжите, номерата и мушенгиите на ГЕРБ край нямат.

130

Анонимен

преди 2 месеца

Ще се разберат! Денков казва ,да работим! Атанасов,можем да преговаряме! Борисов,на ви седем дни! Това всичкото е пунта мара!

129

Анонимен

преди 2 месеца

Нали ГЕРБ бяха малкото зло, за да не дойдели Радев и Възраждане. Сега малкото зло така подреди ПП, че скоро като нищо ще изчезнат от политическата сцена или най-малкото ще се превърнат в това, в което се превърнаха ИТН. Ще се борят да минат 4-процентната бариера. Честито! Щом не слушате разумните си избиратели, които искаха ГЕРБ да бъдат изолирани окончателно от управлението, а се правите на евроатлантици рамо до рамо с ГЕРБ, сега ще сърбате това, което надробихте.

128

Нагъл е.

преди 2 месеца

Борисов е обсебил всички институции и медии. Сега иска да обсеби и Министерски Съвет. Но ППДБ не му дават, което им прави чест!

127

Селски номера

преди 2 месеца

Селските номера на башбакана и крепостниците му - край немат.

126

ВИжте ГО тоя!

преди 2 месеца

Недоволен, че народа пак не му дава да прави "цап-царап" на еврофондовете. Направо е бесен! Но нека да свиква! Никога няма да му позволим да краде пак еврофондовете и от това много го боли.

125

Анонимен

преди 2 месеца

ПП излъгаха избирателите си, че ще се борят с ГЕРБ, а след изборите управляваха с тях. Сега, когато ГЕРБ ги излъга тях се размрънкаха. Еми всичко се връща бе хора. Като лъжеш, ще бъдеш излъган някога.