48

Курчо емигранта

преди 2 месеца

ПОДеЕбеец съм. Днес водих дискусия сам със себе си и установих че Кирчо ни изигра. Разпродаде държавата и ще емигрира а ние или оставаме тук с коматче леб на ден или ще ни пратят да гинем на фронта в Украйна.

47

Дарк

преди 2 месеца

У нас бре!

46

Анонимен

преди 2 месеца

Koйто си имаше пари едно време си има и днес.Богатите няма да ги мисля!

45

Пютин

преди 2 месеца

от Радиацията - няма къде да се Скрият - след 1вият Сармат Облака ще Обикаля Планетата Отново и Отново!

44

Анонимен

преди 2 месеца

ехо, забравили сте Малта, под носа ви е.

43

рендетУ

преди 2 месеца

Очаква ни Цифрово, Безкешово, Неофеодалено обществено и държавно устройтво, със 24 Часово CCTV наблюдение, със Система за Социален Рейтинг (като в Китай) в така наречените "15 Минутни Градове"! Всички капитали ще се Обнулят!!! Скоро след това ще започне и... Чипирането!!! Хм...., Само преди 20-на години това се наричаше Конспирология! А, днес, вече обсъждаме въвеждането на ИИ в ежедневието ни!!! Добре дошли в бъдещето, "Надежда всяка, тука оставете!!!!!

42

До 40

преди 2 месеца

"в която средната аплата е 2x българската" не, вече е почти колкото в БГ, но 14 залати. Никакви крипто бла бла, по-скоро богати бразилци, френски пенсионери и предприемачи. Другото е екзотика, без особена тежест

41

Анонимен

преди 2 месеца

Във Варна в Максуда, също не облагат с данък личните доходи, капиталовите печалби, наследството, подаръците и имотите. То е като един малък Дубай. Да заповядат.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Господине, руснак не може да попита ,, знаете ли руски език", защото за тях е единствен език! Те в училище не учат чужди езици, нарочно, за да са крепостни!

39

ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!

преди 2 месеца

ВРЕМЕ Е ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА РУСИЯ ОТ ЕС.

38

Анонимен

преди 2 месеца

На Русия и трябва разединено НАТО и граждани, които искат да излизат от ЕС.

37

Анонимен

преди 2 месеца

Супер елементарна и колхозна култура е като в центъра на Варна и Бургас някоя блят директно ти говори на руски? Чакай вятник, ти си в друга страна, ще се държиш с уважение, ще попиташ....извинете, знаете ли руски език! Отде толкова акъл в колхозниците?

36

Анонимен

преди 2 месеца

"През октомври миналата година Португалия обяви плановете си да се отърве от програмата за необичайно пребиваване - политика, която позволяваше на чужденците да плащат по-ниски данъци върху доходите и пенсиите от местните жители в продължение на 10 години." - Наядоха се от всички криптомилионери и разни дето вадят по 150 000 евро на година, в страна, в която средната аплата е 2x българската и сега, просто ще останат преимуществат само за богатите.

35

Анонимен

преди 2 месеца

В Русия! Супер дестинация е Удмуртия и КарачаевскоЧеркезкия край, само бело и тесни!

34

Анонимен

преди 2 месеца

Тия емигранти са много интересни. Италианец от Сирия и англичанин от Пакистан.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Хм... Замисляли ли са се да дойдат тук, а ние да върнем от незаможните?

32

Анонимен

преди 2 месеца

Русия е единствената останала бяла (бяла не в негативния расиситки смисъл) цивилизация в света. Всичко друго и Европа и в САЩ се скапва, всичко се извращава. Смяна на пола, джендърна флуидност, осиновяване на деца от хомосексуалисти - последното вече е чист сатанизъм.

31

Фондер Говнен

преди 2 месеца

Яжте червеи и насекоми!

30

Анонимен

преди 2 месеца

Европа заложи на Украйна много, най-важното - БЪДЕЩЕТО си. Накратко - Европа няма бъдеще, няма ресурс да има бъдеще. Няма човешки ресурс, няма материален ресурс (енергия, суровини), няма морален ресурс, няма интелектуален ресурс. Няма да е сгромолясване, както беше Хитлеровият райх, няма да е вълнуващо и феерично. Ще бъде досадно и дементно, непрекъснато ще заемат менторски пози: "Вий знайте ли кои сме ний" и ще издуват бузи. И ще ядат насекоми. И толкоз. Нямат нито кураж, нито акъл да направят нещо изненадващо позитивно в своя полза.

29

Анонимен

преди 2 месеца

Българите наизлязоха в руски знамена на Шипка когато Русия е силна побеждава НАТО и запада. А защо не излязоха преди 2 години когато целият "цивилизован" свят наложи санкции на Русия и я отрязаха от всякъде, когагато Руската армия нямаше капацитет да защити Херсон и се изтегли за да не дава жертви. Защо не излязоха тогава с руски знамена да подкрепят Русия. А сега развяват знамето на победителя.