126

Анонимен

преди 2 месеца

През 2016-та живеех близо до лагера в "Овча купел" а детето ми ходеше в детската градина ,точно до лагера.Тогавс имаше изнасилена студентка от НБУ,което правителството на Борисов скри.Години по-късно Джамбазки призна това.На 16 септември 2016г.жителите на "Овча купел" правихме протест,на който точно Джамбазки обеща да премести лагера.Шрст години по-късно ,това не се случи.

125

Анонимен

преди 2 месеца

бойко е виновен, че изгради мигрански центрове още 2009та

124

Анонимен

преди 2 месеца

16-годишната българска дама е имаба бизнес-отношения, както и с битите британци-пакистанци-студенти, както и с биячите-сводници

123

Анонимен

преди 2 месеца

Пакистанците с британски паспорти ли са мигрантите, че от поредната *** статия не става ясно?

122

Анонимен

преди 2 месеца

Разправят, че българите в чужбина не се подкрепяли. Вижте го този, как се е загрижил за хора от родината му. Ако хората ходят с работни дрехи в градския транспорт на работа и си носят храна, лош профил ли са? Да направят институциите каквото е необходимо, за да се предотвратят инциденти, но фактът, че и този се включва ми подсказва, че е налице умишлена ескалация на напрежението, най-вероятно с някакви политически цели.

121

Анонимен

преди 2 месеца

И като се има предвид, че това го казва, същия такъв миганин от тези.

120

Българинъ

преди 2 месеца

Типичната сирийска наглост и двуличие. На български реве "Спрете сирийците", на арабски им превежда документите за миграция и си честитят Октомври. Гнус и срам.

119

Джо

преди 2 месеца

Този е руски агент платен от Путин и освен това е арабски терорист. Двойна заплаха за националната сигурност. Освен това всява паника с путински лъжи и фейкове.

118

Анонимен

преди 2 месеца

Меркел ги покани,издейства им помощи,здравеопазване,квартири,безпл.транспорглт,а като видя ,че не стават за нищо ни ги праща,що за наглост,неграмотни,мързеливи,болни крадливи араби.

117

гонзо

преди 2 месеца

До BONZO--бегай урусия

116

вова

преди 2 месеца

До Анонимен да се насочват към просия, там има място за всеки

115

Българинъ

преди 2 месеца

"Дръжте арабите!" вика арабина... пета колона на ислямисткия фундаментализъм.

114

Исак Яков

преди 2 месеца

Ами никой не ги е канил тези отпадъци в България. Пропагандата , че германистан връщал тези не е вярна. Никой насила не може да праща някого някъде . Това е все едно да платя на няколко откачалки да ти дойдат в двора и къщата и да те нашибат по кухата кратуна. Мигрантите да се омитат по лесния начин доброволно, трудния начин не е за препоръчване за тях , ние сме си у дома.

113

Анонимен

преди 2 месеца

До Инж+ти видя ли зима тая година? Не бъди сигурен, тогава, че нямаше да изпукаме бз риски газ ако имаше истинско зимно потребление.

112

Анонимен

преди 2 месеца

Да благодарим на Денков и на Промната, които подписаха унизителната сделка

111

Анонимен

преди 2 месеца

Може и да не искат на запад вече. То и там май е по- зле ако ги накарат да си плащат данъци и наеми и да живеят по правилата- то там ще са по- бедни от при нас.... Тези хора трябва да се контролират и държавата да им създаде постоянно бюро за наемане законно на работа и да има персонал да ги проследява и да ги пускат свободен режим само ако започнат редовно работа. Трябва да се насочват по селата да стават овчари и кравари и изобщо да се опитаме да имаме полза от тази неприятна ситуация!

110

Инж+

преди 2 месеца

Поредните опити да се всява паника!!! Изтъркан номер.....След като не умряхме зимата от студ без руския газ, сега извадиха други плашила....

109

Анонимен

преди 2 месеца

Те избягаха от глада при бойко бе *** нали даваха центъраОня вика връщайте ни в войната у сирия не искаме тук или ни пускайте в европа

108

ьььь

преди 2 месеца

като не искате Бойко, ще имате бежанци... миналият път като протестирахте срещу ГЕРБ, Орешаро с Пеевски ви вкарваха по 10 000 бежанци на месец. За 6 месец управление имаше 60 000 бежанци в България. Центърът на София стана Бейрут. Върнаха се ГЕРБ на власт и не чухме нищо 10 години. Обаче българинът мисли по команда - "долу Бойко" и сега ще стане *** тук. И недейте да обвинявате европейците. Те си гледат интереса, а не слугувате на Масква като типичният долубойковец

107

Мда

преди 2 месеца

Вече нито дьржавите км ще ги приемат нито можем да ги вьрнем обратно в европа - сглобката ви отпра с -200 а ще грябва да ви вдигат и даньците за да ги хранитеТе няма да работят както всички преди тях