79

СТАЛИН СЕ ЗАВРЪЩА

преди 2 месеца

Пак ще спася България , обаче ще направя огромни ферми където всички тези с костюмите дето сега ви управляват и ги снимате да са основната храна на прасетата, жените им ще са с еднопосочен билет до публичния дом на Доналд Тръмп в Лас Вегас , а децата им отиват при чичо Ким в Северна Корея да чупят камъни с голи ръце.

78

Дарк

преди 2 месеца

Определено хора като Нотариуса виреят не заради системата съдебна,а заради клиентите и.Единственото което е направил е да и предложи подходящ адвокат,вероятно срещу баснословен хонорар с обяснението негово,че е основно за съда.Всичко останало е пълнеж Типичен посредник.Имало е ревизии,сезирали са прокуратурата от НАП предполагам като чета По това обвинение и да искат не могат да го държат повече от осем месеца в ареста,ако делото не е вкарано в съда,поради което не са и платили.

77

е така да питам

преди 2 месеца

тая що не каже как тоя до нея е станал милионер ?

76

Тенгри кан

преди 2 месеца

Прокурорите са мазни болшевики!

75

Анонимен

преди 2 месеца

Да питам какво стана с онези системите и отровите и те така лъжеха търкаляха се тичаха и какво пълна разруха пълна

74

Анонимен

преди 2 месеца

Горката Бакалова да я съжалим и нейният милионер с 10 милиона срам потъване деградация

73

Анонимен

преди 2 месеца

Тя каза мтого и за мис бикини, ама го занулиха ппи сглобяването. :)))

72

Анонимен

преди 2 месеца

А ЧИЙ Е ПОЛИТИЧЕСКИЯТ ЧАДЪР НАД НОТАРИУСА??? КОЙ БЕШЕ ТОГАВА НА ВЛАСТ???

71

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 55 Хората, които ти защитаваш, знаеш ли с кого са преспали, как са се издигнали в кариерата, че си тръгнал личния живот на Бакалова да оп л ю ваш? От 100 км си личите, обвързаните със структурите. Не можете да отречете информацията и очерняте източника.

70

Анонимен

преди 2 месеца

Спецсъдът беше най- яко защитаван от ГЕРБ.

69

тъпомер

преди 2 месеца

Жената им говори за мафия,а те разбрали неразбрали бълват по неин адрес,мразите по известни и успели хора,е не искам да съм като вас,нещастни и зли душици.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Достойна за подражание!!!

67

Анонимен

преди 2 месеца

Всички безобразия и кражби в тая изстрадала държава, са със съдействието на българската прокуратура. Защо е направена така и реформи не са правени, за да може да се краде безнаказано. Ако българина си трайка, ще продължават да го лъжат и крадат.

66

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 63 Парламента го оскверниха gerb и magnitski. Тук много здраво се върти гумичката. Писаното против Бакалова стои, а писаното за истинските престъпници се трие.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Поклон пред Ивайла Бакалова !!!!

64

до 48

преди 2 месеца

По- отвратително е какви лица изграждат магистратурата. Бакалова може да е всякаква, ама не се е крила, животът и винаги е бил на показ, за разлика от вашите хора по структурите, които са уж много почтени и морални, ама излязоха гeшeфтитe им на показ. Вие карате на принципа- като не можеш да очерниш инфото, очерняш източника. По стар съветски почин.

63

реджеб иведик

преди 2 месеца

илчовски-пилето...бакалова-нотариуса...траги-комедите в тази коХинка не спират!!!сапунки без край с тях успиват стадото и то си мисли че правят нещо за негово добро...а днес ново 20 черепа ако спечелел щял да забрани хазарта!?!?!...мбахахах все едно картела в колумбия да забрани производството на кокХин...щели да разчистят съдебната система...родината е на цялото общество... но ДЪРЖАВАТА Е ТЯХНА!!! и най слабата държава може да ликвидира маХията но не и тук защото маХията е държавата!!!

62

Анонимен

преди 2 месеца

Прекалено сомодоволни изглеждат

61

Жан Валжан

преди 2 месеца

Изключително безстрашна и самоотвержена жена! Рядък диамант. Респект!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Отвратително! Това не е държава, а място за метреси и криминални. Оскверниха парламента, първо с ПП, сега Бакалова, после и Божков "черепа", криминално проявен, който ще прави партия?! Няма такава държава!