545

Анонимен

преди 3 месеца

Само украински коментари ,нормален българин няма да отвори този нацистки саит.

544

Историка

преди 3 месеца

Путин е фашист!Русия е зло!

543

ьяа

преди 3 месеца

Дъртачко плешив, рано или късно ще отидеш в АДА и тогава ще има световен мир. Лъжите ви нямат край! Вие сте фашистите....Z

542

Бонго Бонго

преди 3 месеца

Заплашва човек , който го е страх.Който е спокоен е опасен, знае потенциала си.

541

Чери00

преди 3 месеца

Прости, ама много прости са западняците! Но така трябва да е а *** са още по прости! ДЕМОКРАЦИЯ!!!

540

Анонимен

преди 3 месеца

Русия е превърната в един огромен ГУЛАГ, 35 000 000 руснаци живеят извън Русиям 3 000 000 руснаци живеят в Германия, 3 000 000 украинци загинали от глад, 60 000 изклани поляци и заровени в общ гроб край Катин, Войната в Афганистан където СССР напира да наложи социализма- в резултат на това налагане над 3 600 000 афганистанци загиват и емигрират, а войните в Абхазия- останалите ги търси в Гугъл...

539

Анонимен

преди 3 месеца

"Путин: Западът лъже, че Русия ще нападне Европа. Това е глупост. Те възприемат случващото се в Украйна като анимационен филм (С ВИДЕО)"

538

Анонимен

преди 3 месеца

Комунизма е бил дълъг процес, който се е зародил като съпротива срещу екплоатацията на труда на хората, срещу експлоатацията на деца, жени, мъже, срещу различните видове дискриминация и като първоначална идея е бил добър, но след това се изражда, защото е бил използван от хора с нечисти мисли и за политически цели!

537

Анонимен

преди 3 месеца

И расизма е западно творение! Всичко идва от там.

536

Анонимен

преди 3 месеца

До мислител Руснаците не са започвали световни войни, нито са създавали концлагери като немските, австрийските с химични оръжия, нито са били колонизатори, нито са взривявали църкви, църквите са ги взривявали комунисти, комунизма също се заражда в Германия и комунистите основно са били евреи, т.е. не са били християни, Инквизицията и изгарянето на клада на неудобни хора, публично порицавани е западно творение, дискриминацията на жени и деца в миналото и векове наред, също е западно творение.

535

Анонимен

преди 3 месеца

Току-що видях, че освен , че крадат руската история , изкуство, архитектура, сега и руски личности крадат, направиха рускинята Мария Кюри, която освен, че е рускиня е завършила и руски университет полякиня, сега и стопроцентовия руснак и учен Николай Коперник са откраднали, тези западни лъжци, са болни, или рушат паметни плочи или крадат руски забележителни личности и учени!

534

Анонимен

преди 3 месеца

Ядрена война ще има със сигурност, мисля само откровени *** не са го разбрали. Всички русофили и близките им ще умрат в страшни мъки, но ще са щастливи ако умират от руска ядрена глава. Ако умират от натовска ще им бъде още по-нещастно. ;-D

533

от кремъл до киев

преди 3 месеца

До ха ха ха за три дни беше киев а кремъл не се знае за колко

532

ха ха ха

преди 3 месеца

ядреното оръжие ви е като спец ви операция Кремъл за 3 дни. ахахахахахахахаххахахахахах

531

Анонимен

преди 3 месеца

Последните 20 години не е имало ден, русия да не е заплашвала света и в частност България с ядрено оръжие, ракети, бомби, танкове и т.н.

530

Анонимен

преди 3 месеца

Е къде е това атомно оръжие на колхозниците. Да се не оаже пак, че и него го имат само в тубата? Що го не ползват и да се свърши с тях веднъж за винаги.

529

Куку

преди 3 месеца

В Рашка от 100 години едни и същи ценности-лагери,колонии,глодоморища,войни със съседите стигащи до геноцид,трепане на журналисти и политически противници!Рускии мир!

528

Гегата

преди 3 месеца

Слушателите май повече се изплашиха от врага :)

527

Кои ценности?

преди 3 месеца

Няма нито комунизъм нито автентично православе в Русия. Сталин изби всички истински комунисти и комунизма умря . На негово място дойе диктаторския строй. И в България истинските комунисти бяха неутрализирани след преврата на Живков срещу Червенков и последвалите 34 години еднолична власт. Православие? В СССР взривиха храмовете и избиха свещенниците. Само в България бяха избити 2000 свещенника и разрушени 3000 храма!

526

Анонимен

преди 3 месеца

Западът е един васал на неоконската престъпна клика.До 20 години Европа ще е едно гето,пълно с арабели и ***.Нормалният американец е също жертва на безотечественият капитал и хазарският ционизъм.Единственният пристан на нормалност ще е там където съществува все още православното християнство като носител на ценности и морал.Войната е срещу това.Срещу морала и ценностите.Срещу семейството и патриотизма.