197

Анонимен

преди 2 месеца

Ето че и Укр. имат плановете на руснаците, щом знаят кога ще ги атакуват ))

196

Анонимен

преди 2 месеца

Укрите се скъсаха да се хвалят за контранастъплението предварително по медиите.За какво са им планове на руснаците?Просто са им гледали хвалбите по медиите хаха.Наркоманска работа.

195

Все няма жертви

преди 2 месеца

при руските удари (или максимум 1-2), няма и 31к убити войници, но Костин и компания "документирали" 120к военни престъпления. Прокурорския екип явно с по-голяма численост от армията им... Анисия, що е това "екзекутират невъоръжени украински военнопленници"!?! Ти къде си виждала, чувала или чела за "въоръжен военнопленник"? Да ме светнеш малко.

194

Христо Христов

преди 2 месеца

Вероятно Кремъл ги е и направил.

193

Точно!

преди 2 месеца

Сега свети нощем и топлината и движението се сравнява на всеки 15 Мин. Оправдания се нарича това. Зеления е сключил сделки за доставка на оръжие до 2026 та ...!

192

Анонимен

преди 2 месеца

Този хаотично си търси оправдания, че западната помощ спира-то и това е пътят към спирането на войната, която втръсна на всички.

191

Българин

преди 2 месеца

Хахахахахаххааха! Зеленото псе ,това ли измисли? Ще полудея от смях а тоя наркоман.

190

Анонимен

преди 2 месеца

обикновен наркоман

189

Сарказъм Радомирски

преди 2 месеца

По целия хаос, който гледахме, с така наречения "контранаступ", си мисля, че само Украйна не е разполагала с тези планове.

188

До Отивам да се изсе

преди 2 месеца

Само внимаай да не се изтропаш през устата - от напъване гyмното ти да се върне по обратния път.

187

Анализатор

преди 2 месеца

Зеленият е отличен артист, добра подложка за атака на Русия от НАТО. Предполагам Англичаните искат от все сърце да вкарат бившият източен блок срещу Русия и да се самоизбият. Предполагам всяка вечер вдигат тост и се присмиват на воюващите страни. Много е лесно да мътиш водата на друго място, а ти да си живееш като крал или кралица, скрит зад индиеца.

186

Няма нужда от планов

преди 2 месеца

Всичко се вижда в реално време от сателит до сантиметри. Анализира се от стратези и се работи. Няма планове ...гледа се реалната обстановка. Кви планове, това да не е замък от 14 -ти век за да има план?! Всеки от генералния щаб действа по общ план но всичко е видимо. Не е както едно време като се придвижваш по тъмно да не се виждаш. Сега свети нощем и топлината и движението се сравнява на всеки 15 Мин. Оправдания се нарича това. Зеления е сключил сделки за доставка на оръжие до 2026 та ...!

185

Ристо Футуристо

преди 2 месеца

Контранастъплението на зелю се оказа грешка, също както пълномащабното втаржение на пyтьo. Нямаше как нещо за което се тръби да се осъществи. За ралзика от планираната контра, непланираната контраатака при харков дойде неочаквано и беше блястаща. Така че контранстъплението трябваше да се проведе избирателно, без почти никой да знае за него дори самите войници. Когато говориш 3 месеца преди това за него, е ясно че ще излезе кьорфишек.

184

Анонимен

преди 2 месеца

Брутални лъжи и пропаганда, както винаги. R.I.P. Ukraine!

183

асдаа

преди 2 месеца

До Анонимен То и заради окраинското зърно вече няма читав хляб. От *** не става.

182

IQ 3.14

преди 2 месеца

двустранен диалог с добър/лош полицай с поне трезвения дежурен по дискусия ми е в повече. пускайте шитсторма

181

Евразин Алахакбаров

преди 2 месеца

До Евролибераст ае татарин, къде живееш, кабелната ми услуга е ублизо 70 лева и половината канали са руски булшит

180

IQ 3.14

преди 2 месеца

До Гиб Мелсънна 12 милиона тона купено от русланд, може да ми разсипят и поповите лъжички по жените си. а колко руско жито е минало за българско нема да го коментираме, "насипни товари"

179

Анонимен

преди 2 месеца

До Гиб Мелсън Най-стрнното е че ти ядеш от 30 години само украинско зърно, украинско олио и украинска захар и още си жив.

178

Евролибераст

преди 2 месеца

Каква руска пропаганда,нали сме демокрация спряхме руски телевизии ,събаряме паметници скоро и книги ще горим в името на демокрацията,свободното слово и свободата.Ама недейте така моля ви няма руска пропаганда всичко е само удобната /истина/