109

Боже, Божее

преди 3 месеца

Тази госпожа Христова явно смята, че хората четат само Днес.бг. Тихановская била извела хора на улицата. Смях. Болшинството хоря я възптриемат като домакиня, готвачка която умее да върти кюфтета.Едва ли някой я възприема сериозно като "президент в изгнание".Друг е въпроса, че тези, които отвън дърпат конците на хора като мъжа й и Навални, след арестуването на мъжа й, използват нея като поредната кукла на конци заради еднаквата фамилия, по-лесно да се води стадото. А Навалная утре ще я забравят.

108

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 123 И двете са приети в Русия. Все пак, Полша беше в състава на Русия почти 300 години. Много трудно може да се претендира какво точно е чисто полско, колкото и да се напъват в тази посока поляците.

107

Анонимен

преди 3 месеца

Тая потресена от проблемите на мъжа и, използва времето, в което той беше в затвора, за да обиколи всички елитни спа курорти и хотели, там да оноди когото хване по-глупав за тази работа и сега със "сурова ярост" продължава да харчи откраднатите от Нахални или спечелени от обслужване на долни Американски провокации пари.

106

Анонимен

преди 3 месеца

"красива Русия на бъдещето",като Либия, Ирак и др

105

баба мара

преди 3 месеца

няма вид на вдовица шари по света да забърше някои глу-пак с пари

104

Анонимен

преди 3 месеца

Тази Иван Грозев интервюиста, 3-4 години я опъваше на задна, докато мъжленцето беше в затвора.

103

Анонимен

преди 3 месеца

На руски е Навална, на украински е Навалная. Въпросната джо фра е рускиня.

102

Анонимен

преди 3 месеца

Как ще продължи делото на мъжа си? Ами ще изнудва бизнесмени, ще краде чужди пари, ще корумпира всички около себе си, ще подвежда деца за незаконни акции, двойно повече ще спи с Грозев, ще обикаля света за да оплюва Русия срещу съответното заплащане, ще пише доноси... Така не само ще продължи делото му, но може и да го задмине.

101

Анонимен

преди 3 месеца

Много нагласена изтрежда тази ярост. С тази самодоволна усмивчица няма как да повярвам. Една сълза не е проляла, но залива ефира с вдъфновени речи, които явно някой друг и е написал и то отдавна е подготвена.

100

Анонимен

преди 3 месеца

Тая още на другия ден от смърта на нивали се смееше ,делото че продължи с някой южноафрикански мукар

99

Анонимен

преди 3 месеца

До Украинците са братя Твоите братя са у Факултето и Индо-пакистанския вилает....

98

Анонимен

преди 3 месеца

До Отломки от единАх, каква хамериканска патетика:) Взе ли си 5-те лв за днеска?

97

До предишния комента

преди 3 месеца

А БНТ да би да е ретранслирало Руската национална телевизия. Щото БНТ не е българска телевизия.

96

Анонимен

преди 3 месеца

Току-що по БНТ имаше прчко свързване с човек от Харков. Това е град в сегашна Украйна, много близо до Русия. 1. Човекът си говоереше на руски (вчера при репортаж водещата общуваше на украински)л 2. човекът каза, че реално при "тревога" никой не се плаши, защото нападенията НЕ са в града. 3. Пак имаше поготвена "илюстративна трагедия" - някаво село, с разрушения , много различно от лулсозния Харков....

95

Отломки от един

преди 3 месеца

отдавна отминал античовешки, демоничен свят на авторитаризъм, комунизъм и тоталитаризъм като Путин , Лукашенко, Ким и т.н. е крайно време да отиват на бунището на историята. Руски вдовици и майки на мъртви войничета, призовавам ви - Вие сте сила, Тръгнете към Кремъл, за да изметете болшевишкия ***. Така или иначе дори Русия да завземе Украйна, след като Путин падне, Украйна ще се върне в предишните си граници, а сметката за възстановяването й, превръщането й в ЕС държава ще плаща Руския народ

94

111

преди 3 месеца

Обърнете внимание: става дума за дронове на немска територия, която е твърде далеч от Русия и за да стихната дотам, трябва да са минали през други натовски държави. Или, евентуално, да са пуската от територията на Германия. Преди месец-два американците открито си казаха, че нямат противодронни системи за защита. Това по повед конфликта с хусите.

93

Ментора бай Иван

преди 3 месеца

Предлагам на вдовицата да отиде и да продължи излежаването на присъдата на починалия и съпруг!

92

Анонимен

преди 3 месеца

В централна немска медия има подробен материал, че дронове на Русия шпионорали казарми и учения на нериторията на Гермния.За 2022 година е съобщено за видяни 172, за 2023 - за 446 дрона над обекти, където не само германски , но и украински военни се подготвят. Намерете и публикувайте, не е тайна. За да се информират вярващите в технологичната мощ и сигутността на НАТО все още налични персони у нас. Дроновете се появявали безшумно, задържали се за кратко и изчезвали. няма информация за свалени.

91

Анонимен

преди 3 месеца

А контранаступа как върви, наркосите стигнаха ли вече до Владивосток? А нашите ръждясали тенекии стигнаха ли вече до фронта, громят ли руснаците? Муахахахахаааааа...

90

абе

преди 3 месеца

готина си, намери си един надарен, живей си живота, какво ти трябва да се тикаш в шамарите....ахмак жена!