182

уточнение

преди 3 месеца

До Да допълня...-Лъжеш евромишле недоразвито.Лъжеш като дърт евроГеец.Не си лекар , а си обикновен пациент.Пробвай сега да напишеш на непознатия ти английски колко точно печели държавата ,че и българския ти куца.До 3 дни да си готов/може и с преводач!/Ако искаш си сложи и научна степен като го направиш.

181

Я па я..!

преди 3 месеца

До Анонимен 179 А злите езици говорят че Путин е подготвил капитулация и репарации.

180

Да допълня...

преди 3 месеца

До уточнение 176 Благодаря за милото "мишле недоразвито.. ".Лекар съм , пенсионер с английски език , а ти колко си развит ?

179

Светльо

преди 3 месеца

черно на бяло им написано, че помощите за Украйна не се изразяват в кибабчета и кифтета, а във военна техника произведена от щатите - копейките кухи пак циврят, дайте отчет, къде са парите. Щото нали, като си копейка специално на теб трябва да ти се дава отчет до най- малката подробност. Клоуни нещастни, какво е чувството да наблюдавате как ви се разпадат илюзиите, в които сте вярвали цял живот?!

178

Анонимен

преди 3 месеца

До 162. А аз подучух че над Андреева руско знаме се веело.

177

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте отчет за какво са дадени парите, не за украинците се дават, а за оръжия, наливане на масло в огъня и за причиняване на масова смърт на украинците от страна на Зеленски!

176

Анонимен

преди 3 месеца

До 174. Ние буквално ги подаряваме тези оръжия. Може ли някой да каже колко ни дължи до сега Украйна? Всичко плаща обикновенния българин.

175

уточнение

преди 3 месеца

До Да допълня...-Я кажи мишле недоразвито ,колко точно печели държавата?Защото никой не смее да каже че в бюджета не е влязла и 1ст ,а всичко се подарява на укропитеците?За две години да си чул за 1ст. печалби от войната в Оссрайната?Няма и да чуеш.Само хотелите на фашагите сме платили над 1 милиард ,макар Тагаренко да лъже че били 350 милиона.Снарядите ,БТР ите и ракетите ги дарихме по волята на краварите и англосаксите.Същите ,които бомбиха София и убиха над 4000 българи.

174

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо лично, просто бизнес... по американски!!! -))))

173

Да допълня...

преди 3 месеца

И нашите три военни завода работят на макс , на три смени и държавата печели.

172

Борис Джонсън

преди 3 месеца

е Военнопрестъпник.Русия и украйна са били много плизо до достигане на договор в Истанбул,Но Англичаните не са позволили на украйна да приеме.Гадове с гадове

171

Анонимен

преди 3 месеца

Чобанин,преведи какво си написал.

170

Анонимен

преди 3 месеца

Байдън,този склеротик е виновен за смъртта на много невинни хора.

169

Майната Ви

преди 3 месеца

Гледам и тук домашните герои плюят по САЩ, НАТО и ЕС. Плачат, проклинат и искат да напуснем. Един баш гов.но.ядец чак се осмелил да попита до кога ще ги търпи. АМи твоите предци 500 години търпяха турците. Дядовците ти търпят вече толкова време московитите. Ама, ако сте наистина ербап излезте на улиците и площадите! Протестирайте както протестирахме срещу вашия комсомолски секртар Виденов дето ограби зърното и го свалихме. Чакам да ви видя, смелчаци зад клавиатурата!

168

Ssss

преди 3 месеца

С такъв приятел като САЩ врагове не ти трябват. И най-голямото зло за една страна е управляващи отгледани от колонизатора и! - Джавахарвал Неру

167

Анонимен

преди 3 месеца

Единствената държава печелеща от тази война е САЩ. Чак съм изненадан, че Днес.бг го написаха така във прав текст. САЩ я разпалиха тази война и пак САЩ ще продължат да работят неуморно за да се удължава "да последния Украинец". Съвременна алхимия - превръщане на човешка кръв във злато ...

166

Русобил

преди 3 месеца

Долара бил слаб-защо тогава руснаците го търсят въпреки че споре РЦБ е токсичен.

165

Рокадите продължават

преди 3 месеца

Явно зеленистите са решили изтеглените,но войници без всякакво физическо и психическо нараняване.преоблечени в дънки и якета и маратонки и да ги пратят из Wестната ЕУфръпъ да збират шефиордите,мерцедесарите и багатушите.Всеки му комплект спринцовки със спецялно сиропче и га беглецът от патриотизмите, укеретските де, га га бъцнат одма че да извика клетвата киевска и сами че да са укачею на по треновете Берлин Килимиев.Качил 10ваксинирани у вагоните-получаваш един от 9-те мерцедеса, МайнъФилибетo!

164

Анонимен

преди 3 месеца

"единствената разлика между САЩ и Русия е, че в САЩ има гражданско общество, което се противопоставя, а в Русия няма." - Докато има толкова много ин_дивиди, които гледайки филмите на Холивуд си мислят, че знаят нещо за САЩ, няма да паднат робс_ките вериги. Това е все едно да гледам 10 комунистически филма и да си мисля, че знам много за комунизма хахаха Покрай Ковид и войната в Украйна най-сетне разбрах, че наистина поне 80% от хората по света са по-зле и от шар_аните.

163

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам дали е било сън! Видя ми се че Москва се изкачва на повърхността! Вярно ли?