16

Анонимен

преди 3 месеца

Премахването на таксите е добра възможност за задочно следване!

15

Преподавател във ВУЗ

преди 3 месеца

До За качествотоАко следваме твоята втора точка ще преподаваме на половин стуент, защото другите ще са отпаднали. Умните зрелостници заминават да учат в Чужбина. Тук остават .... и тези със семесйтва с ниски доходи.

14

Анонимен

преди 3 месеца

ТОВА СА АБСОЛЮТНИ ГЛУПОСТИ

13

Анонимен

преди 3 месеца

Като отиде в САЩ, там да прилага обединение на университети!

12

Анонимен

преди 3 месеца

Не да се слеят, а да се закрият! Във всеки град ВУЗ. Това го няма никъде. Само в Бг. И приемат всички наред, и завършват всички наред, няма състезателност, няма подбор.

11

До Недоучен 10

преди 3 месеца

Аааа, не така! Най-здрави лакти имат професорите и доцентите, които навремето са следвали или специализирали в СССР. Те си знаят лекциите, които са слушали още докато са били студенти там. В някои ВУЗ-ове, както и в някои институти на БАН такива стоят на щат до 70 г., в отделни случаи дори и повече, но те са рядкост. След като се пенсионират, уж освобождават щатната си длъжност, но веднага сключват договор да останат на работа като хонорувани преподаватели, докато могат да си влачат краката.

10

недоучен

преди 3 месеца

Първо да разкарат всички навършили 65 години т.е. пенсионна възраст във всички направления и щатове ( от чистачката до Професора).Аман от дъртофелници в тая държава, убиха бъдещето на децата и внуците си.Не се наядоха тези папардаци.

9

За качеството

преди 3 месеца

Ще се повиши, но само ако се спазят две условия, за които постоянно пишем тук. 1. Без държавни субсидии за частните ВУЗ-ове, да се издържат само от собствени приходи, както е по света. 2. В държавните ВУЗ-ове да се влиза само с много висок бал и ако през време на следването успехът през някой от семестрите се окаже под мн.добър (4.50), съответният студент да бъде изключван. Нека парите на данъкоплатците да се харчат само за умни и усърдно учещи младежи, които после ще работят тук поне 5-10 год.

8

Анонимен

преди 3 месеца

Трябва съкражаване на "студентите" от 70 000 места за първокурсници ,да останат поне 50 000 колкото са и завършващите абитуриенти.

7

Анонимен

преди 3 месеца

Тоя казва едно , Цоков - друго , никакъв синхрон !

6

Анонимен

преди 3 месеца

Тая хле-Ба-ркЪ , се конкурира с Плевнелиев !

5

Анонимен

преди 3 месеца

Даа , ''ТОВА ЩЯЛО ДА ПОВИШИ...'' ,... финансовите МУ приходи !

4

1

преди 3 месеца

Тоя мишок дето не преговаря с терористи , защо не се скрие в дупката от която е изпълзял.

3

Дова влечуго

преди 3 месеца

Няма ли кой да го смаже?Само с болния ли му мозък ще ни занимавте!Иска Външно, сега иска образование о , утре дано поиска гробищата!

2

Анонимен

преди 3 месеца

Какъвто ''академика'' , такова и образованието !

1

Анонимен

преди 3 месеца

Да де , то и преминаването в по-горен клас с ДВОЙКИ , също ''ВДИГА'' качеството на образованието , и в по долните класове !Примери : Ученици в 7-ми клас , не могат да четата и пишат , о-ВАЖАЕМИ дами и господа , неграмотни и примитивни управници , даскали и родители ...