79

СВОЙ

преди 4 месеца

До 71,коментираш,че Путин е започнал с нищо непредизвикана война.Не броим хлилядите жертви от Донецк и Луганск от 2104г до сега?Не броим,че САЩ най нагло освен,че не спазиха уговорката НАТО да не се разширява,решиха и Украйна и Грузия да вкарат?А 22г,след постигнатото споразумение за МИР, Руснаците си изтеглиха войските от Киев и Половинметровият по заповед на Джонсън продължи войната до последният Украинец.

78

Анонимен

преди 4 месеца

Днес понятието "групов удар" не е бетонирано в строга дефиниция. Извършват се с помощта на многобройни и разнообразни /балистични и крилати ракети, дронове, планиращи умни бомби/ ударни средства, на вълни от по-малобройни /3-5/ групи, по сложни и разнообразни маршрути /осморки/.

77

---

преди 4 месеца

Живот си живее тая гадина,докато укропитеците се трепят .

76

Анонимен

преди 4 месеца

Наркомана няколко пъти се допитва до ФАЩ , смени главнокомандващия , не получи отговор.Казаха му да се концентрира в защита на териториите които има. Пари за сега няма, оръжия също Скоро ще получи Тагаренко

75

Анонимен

преди 4 месеца

Какво е-групов удар?

74

Анонимен

преди 4 месеца

Зе-удавникът все по-често се бърка във военните работи.

73

Анонимен

преди 4 месеца

Западът вече се смири с необходимостта от преговори с РФ. Установи се, че на бойното поле е слабак. Тази седмица претърпя ужасно поражение /интервюто с Путин/ в така добре протичащата Информационна война.

72

Анонимен

преди 4 месеца

Руските военни все по-често купуват, внасят и използват терминалите Starlink.

71

Анонимен

преди 4 месеца

Тази седмица руската армия нанесе 31 групови удари по обекти на ВСУ.

70

Кофа вазелин

преди 4 месеца

подготвили били от Бешия Дом да пратят на малкото, нагло, крадливо джудже Зе! Щяла да му бъде нужна!

69

Анонимен

преди 4 месеца

Вчера много се писа за взривовете в и около Харков, но нищо не се каза за руските атаки с многобройни дронове на обекти в Одеса, Измаил и Рени. Даже имаме прецедент: първият прильот в Болград в новата година на китайския дракон.

68

а путьо късия

преди 4 месеца

не смее да излезе отКло а ката за да не го арестуват....различни светове.

67

Изказа се простака

преди 4 месеца

Търси под дърво и камък последния украинец да изпрати на фронта преди да свърши като Чаушеску.

66

До наглото джудже Зе

преди 4 месеца

Друсалка, май започнаха да те зобят с най-долнопробната дрога и започна съвсем да изпращяваш.Единственото, което можеш да направиш е да се намажеш обилно с вазелин и да ходиш да се молиш на Путин за пощада, това е. Но се съмнявам, че масов убиец-фашист ще бъде пощаден!

65

Анонимен

преди 4 месеца

Главнокомандващия Зеления еврей - кога ше го сменят ? :)))

64

Анонимен

преди 4 месеца

Байгън с тоя Зеленски. Омръзна на всички.

63

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 4 месеца

Зеленски какъв бой ще яде от Израел,защото не може да схване,че Израел не е еврейска държава,а Ашкеназка такава. Прилича на някаква неизстиската пъпка пълна с гной. За нищо не става тоя руснак еврейски киевски.

62

До 67

преди 4 месеца

До СВОЙЧерните забрадки както на украинските майки, така и на руските такива, сложи лицето Путин, започвайки пълномащабна, с нищо не предизвикана, война в съседна суверенна държава.

61

Mr . STARBUCKS

преди 4 месеца

До ПловдивНе ми се плюнчи тук, ами отивай на Бунарджика да браниш гранитения камък че багерите вече са там

60

СВОЙ

преди 4 месеца

Залужни нарече клоуна половинметровият агент на МОСАД.Дали е прав?Като гледам колко черни забрадки сложи на главите на Украинските майки...Нюрнбергски процес за цялата фашистка клика на наркомана.