256

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделците трябва да са на жълтите павета, само с радикални действия ще имат успех!

255

Пъклен план

преди 3 месеца

Хора, протеста е провокация платена от рашите и Путин.Зърнарите са платени копейки, които искат да свалят най-доброто правителство,което сме имали в цялата ни история.Как не разбирате,че искат да ни отклонят от нашите евроатлантически ценности.Зърнарите искат да вземат парите на Украйна,която се бие за нас.Без Украйна Путин ще ни превземе.Нито лев за зърнарите. Украйна ни дава евтино стоки и така им помагаме.

254

под мен

преди 3 месеца

абе *** , тия протести могат да бъдат инсперирани само от тиквите , какъв смисъл имат ПП то да си спретват такива протести , и каква връзка правиш на тия от ПП с тия мастити бандити от БСП , нали с герб са от едно котило ?! По времето на кои станаха едри земевладелци ...има го в нета проверявай!?

253

Анонимен

преди 3 месеца

Пари нема, защото събираме за новите рекатори на Уестингхаус, "Голямата инвестиция от 30 милиарда долара", която замени "Скъпия проект Белене за 6 милиарда евро".

252

Анонимен

преди 3 месеца

Изкарайте водните оръдия!

251

Анонимен

преди 3 месеца

Излиза, че нафтата им е много евтина!

250

Анонимен

преди 3 месеца

В Турция няма евросубсидии, нито държавна помощ! И никога не протестират!

249

Стига с тоя

преди 3 месеца

Боко бе.....Оляхте се вече... 35 години комунистите виновни.Още 35 години Боко виновен.След още 35 години джедайте ще са виновни. На крив У, вълната му пречи......

248

Анонимен

преди 3 месеца

Чист политически протест!

247

Емигрант

преди 3 месеца

На стачка са робите на зърнарите ! България е кошара на овце с два крака ! Опростаченото стадо няма хал-хабер защо е бедно,за да се разбере това трябва ум ! Избиват ви на пешеходни пътеки, първи сте в това, както сте първи и единствени милионери /зърнари/да стачкуват за пари ! Срамно е за интелектуално общество да подкрепя такъв протест, но за българи не е срамно те не са в такава група !

246

Анонимен

преди 3 месеца

Земеделците освен земеделските субсидии заради Ковид кризата получиха пари и продължават вече трета година да получават пари и във връзка с войната в Украйна. Кой друг отрасъл или гражданин получи пари заради Ковид кризата и заради войната в Украйна?

245

Съдбата ще накаже

преди 3 месеца

Наказанието иде! За новото престъпно правителство което сформираха ГРОБ И ППДБЛГБТ!!!! За това че се присъединихме към содомията на Запад! Бог наказва! Скоро няма да имаме хляб на масата

244

Като свърши храната

преди 3 месеца

Гответе камшиците! Като настъпи армагедона и нямаме какво да ядем да идем да нашляпаме Кирчо Кокора, Мравояда с брадата и другите Мики Мауси!

243

Анонимен

преди 3 месеца

Намираме външен враг и го обвиняваме за нашите грешки. Обвиняваме политическите си противници, че са агенти на външния враг. Превземаме медиите. Предизвикваме безредици. Обявяваме, че само ние можем да спрем безредиците с железна ръка. Елиминираме политическите си противници и се окопаваме във властта." Бенито Мycoлини, Aдoлф Xитлeр, Йoсиф Стaлин, Кирил Петков и Асен Василев

242

Анонимен

преди 3 месеца

В Киев 2014 като взеха да позалязват протестите и изведнъж се появиха снайпери и избиха 100 души на площада. Гърмяха ги като кучета. После както се появиха така и изчезнаха яко дим без да се разбере и до днес кой го направи. Но ако бяха от Азов и другите неонацисти щеше да се чуе или някой да си отвори устата. Счита се, че са снайперисти вкарани в Украйна отвън специално за случая. Дни по-късно Виктория Нуланд раздаваше сладки на Майдана. Та и у нас така!

241

Урсулка пусна лев

преди 3 месеца

Урсулка пусна бюджет за РЕФОРМАЦИЯ НА ПОЛА на цялата партия ППДБ!! Има много желаещи да минат под дъгата и под хирургическия слалпел. Киро и Кокора веднага се записали. А Ицето Иванов дори желае да смени не само пола си но и вида си и от хомо сапиенс ГРАНТОЯД мда стане МРАВОЯД от женски пол.

240

Анонимен

преди 3 месеца

Зрънчо Бентлиев пак фалирва, бентлито харчи много. Кравата гладна, на картинка във фейсбук.

239

Сата НАТО

преди 3 месеца

Ако Държавата и Общостта на бяха им дали пари да си купят трактори, сега нямаше да има с какво да блокират пътищата и да причиняват щети на икономиката, по поръчка на Боко Тиквата. На който не му изнася, да си даде земята под аренда и да кара такси.

238

Анонимен

преди 3 месеца

А какво стана с настъплението? Превзехте ли Киев?

237

Анонимен

преди 3 месеца

До 218 : Ако съдя по последните скорошни 17 протести Зная как ще приключат , няма смисъл да се драматизират.