119

Анонимен

преди 4 месеца

От какъв зор самите магистрати са ходили в този клуб, ако са честни?

118

МахалатаНаНотариуса

преди 4 месеца

200 апартамента присвоил това не означава ме всички ги е присвоил за себе си 50 може да е взел но останалите са отишли нагоре по веригата за тия които са ву правили чадъра.Службите и пазни политици.

117

Анонимен

преди 4 месеца

до 119 Мамa и тати имат достатъчно пари да не лежи в затвора синчето им, но за техен лош късмет се оказа не безизвестен българин, а Милен Цветков. Вярвай ми че ако беше ти или аз или всеки един от форумците в този на мястото на Милен Цветков, това наркоманче нямаше да влезе в затвора.

116

Анонимен

преди 4 месеца

Всичко за всеки се знае, служби, магистрати, полиция, бандити, измамници и т.н. но така са се оплели един в друг че няма оправия. Май единствената алтернатива е да почнат да се чистят еди друг. Правосъдие няма има само взаимни интереси

115

Анонимен

преди 4 месеца

Мама и тате на оня надрусания, дето уби Милен Цветков не са ли платили достатъчно? Или детето си е искало Чичо Ставри?

114

Анонимен

преди 4 месеца

Айде единпо един да прочистват авгиевите обори. Писна ми от чалгаризирани мутрафони с власт. Управляващи плазмодии във властта.

113

Анонимен

преди 4 месеца

Убиецът на Милен Цветков вярно ли още шматкиии има тук като тоя под пост 99 номер дето не са чули че е в затвора за 9 години??? Вкараха го в панделата преди 6 месеца. И като гледам колко плюсове има пост номер 99 и нито един минус и ме напушва на смяяяях.....Муууууахахахахахахахахахахаахахахахахахахахаха...

112

Анонимен

преди 4 месеца

Къде са службите и правораздаването в тая умряла държава.

111

Анонимен

преди 4 месеца

Май номер 111 ви банна от 109 до 99 всичките.

110

Ангелина

преди 4 месеца

Всъщност именно това "осветяване" от страна на Антикорупционния фонд на въпросния изроден индивид е една от причините ,да се предприемат действия по неговото физическо унищожаване ,както се раздава "справедливост" в мафиотските среди .Мисля ,че не е необходимо да се установи ,кои са били "магистратите с карти за достъп" ,защото една голяма част от тях ,с изключение на най- висшите в схемата са били и в "Осемте джуджета".Не случайно първо"изчезна" собственика на това "специализирано заведение".

109

Извинете

преди 4 месеца

Простете, но си пoвърнах малко в устата, тъй като отворих снимките на Hotel Gloria Palace - Holiday Village Diplomat в Tripadvisor.

108

Анонимен

преди 4 месеца

от 109 до 99

107

маалата

преди 4 месеца

Ами квото си е надробил... За мъртвите или добро, или нищо, или ... истината!

106

до 91

преди 4 месеца

Лелелелеле....то няма такива злетаци като вас у форума! Убиецът на Милен Цветков още преди половин година го вкараха на 9 години затвор. Може ли да сте толкова неосведомени бе? И като гледам колко плюсове са ти сложили...муахахахахахаа...

105

Анонимен

преди 4 месеца

до 99 Никой не го е забравил убиеца на Милен Цветков вееее. В момента излежава 9 годишна присъда, когато го вкараха преди 6 месеца в затвора...

104

До НИКОЛАЙ ДЕНКОВ

преди 4 месеца

Изниква въпроса какво ще направи един нормален човек, ако тая свирепа банда реши, че трябва да му придобие имотите или може би бизнеса? Много българи се страхуват да започнат бизнес, точно заради това - не знаете ли лафа, който всички българи повтарят, че няма как един бизнес да успее в България, защото рано или късно ще ти го вземат?

103

Анонимен

преди 4 месеца

от 102 Какво ми биеш минус веее? Я се запознай кога влезе убиеца на Цветков в затвора и с каква осъдителна присъда.

102

Мухахаха

преди 4 месеца

Notarius B.I.G Нотариус Би Ай Джи

101

Нотaриус BIG

преди 4 месеца

Е га ти държавата, щом магистратите почнаха да правят ОПГ и да се поръчват.

100

Анонимен

преди 4 месеца

Българино събуди се най накрая и искай качествена съдебна реформа, а не такава която я е писал Пеевски.