85

Анонимен

преди 3 месеца

Това оня болния от паркинсон и с ботокс ли е, нали беше се споминал и сега е двойник. Май не помните всичките си публикаци.

84

Анонимен

преди 3 месеца

Путин е цар и има 100 двореца - ама дайте б.ордея на акушерката Урсула :)))

83

Ваксинирани копейки

преди 3 месеца

Малкия го знаем, че краде още откакто го назначиха за губернатор на блатная. После обаче излязоха и други истории като аферата с кокаина в консерви от телешко поръчани от общината на Петербург. Има разписани документи за приемане на пратката от официални лица в Питера измежду които Путин. Има полицейска акция и разкриване на наркотика. Но няколко дни по-късно всичките консерви с телешко изчезват безследно. Що тей?!

82

Ха ха ха,

преди 3 месеца

Сега Копейките ще ни убеждават, че Путин наистина има само една Лада Нива , и всичко останало са инсинуации на лошите американци! Колко зле трябва да си, за да вярваш на такива лъжи? Или им се плаща за да си вярват?

81

Мушмурок

преди 3 месеца

Гледайти, завиждайти... Пожарникарят от Банка и прочие соросета само могат да сънуват за такова живото-устройство, окупирайки скромният Евксиноград, Батенберг го получи подарък от православните архиереи.

80

Анонимен

преди 3 месеца

Такава " новина", може да в сътвори само " Нелеката", и Никой друг! Нямам какво повече да " коментирам"!-:)

79

ПорЦелан

преди 3 месеца

Никога народа не е живял толкова зле, колкото по времето на Путин. Става въпрос за САЩ.

78

Христо Христов

преди 3 месеца

Бла бла бла... Също като украинските обвинения срещу Русия, които се провалиха в международния съд.

77

ИСЛЯМСКО ЛЯВО ИМА

преди 3 месеца

МАРКСИЗМА е идеологията на ИСЛЯМСКИТЕ ДЖИХАДИСТИ от АЛ КАЙДА,ОСАМА БИН ЛАДЕН и ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА ДО КРАЯАТ НА СВЕТА..................РУСИЯ на Путин и след Путин ДО КРАЯТ НА ЦЯЛОТО ЧОВЕЧЕСТВО Е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА Е МАРКСИЧЕСКА И КОМУНИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА защото САЩ,Великобритания,НАТО ЩЕ И ОБЯВЯТ ДИРЕКТНА ЯДРЕНА ВОЙНА.................МАРКС ИСЛЯМСКИ ДЖИХАДИСТ ВЕЧЕН СТАНА И С ПАРИ НА ИСЛЯМСКИТЕ ШЕЙХОВЕ ГО СТРОЯТ.......Тва е фактологията

76

Анонимен

преди 3 месеца

Всички които подкрепят Путин са някакви мишku със скапан живот, които си мислят че Джуджето ще промени нещо съществено за тях в личен план.

75

Анонимен

преди 3 месеца

До74 У нас има само една червена тиквеница, хахахаха.

74

До74

преди 3 месеца

Няма смисъл, вече го построиха, ЕССР 2 е, *** и той на разпад отива, както и първия.

73

Анонимен

преди 3 месеца

Владимир Путин според червените тикви у нас усърдно строял СССР номер 2..........Да вземат да ме открехнат родните червени наркомани дали Путин смята да фалшифицира изборите за да вкара наследника на КПСС в руският парламент или и занапред ДО КРАЯТ НА СВЕТА БЕЗ КПСС.........А другари?

72

Анонимен

преди 3 месеца

Е, и!!! Президент е на Велика Русия, половината свят е Русия, с непобедима армия. А какво става с цъфтящата градина Европа на онзи Жозеп Борел, а, и с контранаступа на укронацистите, хахаха, ще ги смачка Вовата, хораааа, а вие си слушайте т ъ п а т а пропаганда и дезинформация, която се лее от продажните ни телевизии.

71

До71

преди 3 месеца

Значи викаш и краварската империя ще се разпадне, барабар със слугуващите и натовци.

70

Анонимен

преди 3 месеца

И на Путин ще се намери някой да му вземе "кеша". Неможе да имаш държава голяма като половината свят, да подтискаш бившите царски колонии, да искаш "сигурен пояс" от съседни държави, в които да има послушни правителства, на които да забраниш да членуват в избраните от тях съюзи. Държави признати от ООН при това. Това е наглост от световен мащаб. Която неможе да продължава дълго. Всяка империя се разпада. Путин се страхува от сблъсък с историята. Той предстои.

69

Анонимен

преди 3 месеца

Франция, яко засади са направили земеделците по всички аутобани и Париж атакуват, сега и таксиджийте се включват.

68

Анонимен

преди 3 месеца

Какво става във Франция?

67

Анонимен

преди 3 месеца

Нищо не казвате за имотите на жужака зеля, той един журналист каза и вече умириса папура.

66

да

преди 3 месеца

нормално е на най-мощната и природно богата страна в света, нейния президент да е от най-богатите в света!