31

Анонимен

преди 4 месеца

До 23 къде си бил добре 45 години бе клоун? 45 години комуунистическа окупация на царство България. 45 години глад , лишения, мъка, работа без пари, 3 пъти фалит на държавата, технологично изоставане, избиране на интелигенцията, зимни гладове, лятно безвремие, заводи на ишлиме, почти никакъв туризъм и хотели, никакво земеделие... едно голямо НИЩО 45г. И за капак си бърсаа г1заа с вестника на партията! Какво унижение.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Унгария е хубава Европейска държава- ако ЕС я извади от ЕС- унгарците ще изритат незабавно Орбан- там са влезли много евросредства, които са помогнали да се ремотират пътища и сгради и много пакети социална защита.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Интересен е бай Виктор. ЕС му е гаден, но може свободно да излезе от него, но той се инати и не го прави. Не знам защо така.

28

Грешка е това

преди 4 месеца

Да се остави орбан на мира....трябва да се лиши Унгария от глас...защото това е всъщност гласът на диктатора путин.

27

Христо Христов

преди 4 месеца

До 20 "... Значи според теб ,26 държави били стадо ,само" - що, к'чина ли са? Аман от про'с'таци!

26

мак

преди 4 месеца

До Абе ,мак ...Абе, остави комунизъм. Мислиш ли, че всичките 26 с песен на уста искат да наливат пари в тази война, че нямат свои нужди и проблеми? Не е ли по-вероятно да не искат да изпъкват с различно от началниците мнение, не искат да ги упрекват, че поддържат агресора и не на последно място - че се страхуват от санкции? Повод винаги ще се намери, да речем нямате върховенство на закона, не искат укр. зърно, на ви глоби и глобички.

25

Христо Христов

преди 4 месеца

Злобни същества са деменциите в Брюксел.

24

Анонимен

преди 4 месеца

Точно защото имат собствена валута омекна, ако не беше омекнал щяха да спрат финансирането и форинта щеше да е свободно падащ следващите няколко месеца.

23

Анонимен

преди 4 месеца

Само че по десет на година при консенсус. Унгария има собствена валута. Затова може да има собствено мнение за. Ако беше в Еврозоната, мажеше да ги принудят да се съгласят за пет минути, като блокират банковите транзакции.

22

До Абе мак

преди 4 месеца

Не лъжи хората. 45 години си бяхме супер. Чети внимателно пън! Нямаше: безработица, бездомни, клошари, молби за събиране на средства за лечение на деца; нямаше х.л.е.б.а.р.к.и; дървеници, червеи в храните, нямаше престъпност, педофили, прайдове и ненаказан полицейски произвол. Има още много, ама няма място за писане

21

Мдаа

преди 4 месеца

Като са толкова обидени защо не напускат ЕС ?И сега Орбан обърна палачинката , пусна ли Швеция в НАТО, пусна?! Свали ли ветото за помощта за Украйна в размер на 50млрд. ,свали? Популист ли е Орбан, популист?

20

Анонимен

преди 4 месеца

И това нема да мине, от ЕС казаха, че не може всяка година да преразглеждат отпуснатиятза 4 години пакет от 50млрда. Според тях това е начин след 1 година Орбан отново да блокира отпуснатите средства, но след като вече субсидийте за Будапеща се усвояват.

19

Абе ,мак ...

преди 4 месеца

Извинявай ,за кое стадо става дума ,ти изобщо знаеш ли 45 те години комунизъм ,Ние ,българите къде бяхме ..? Не само в стадо от *** ,на последното ниво ,ами абсолютно безгласно ,мижаво ..дъно ,тинята .Ето един селски бек ,като орбан може да разиграва целия Европейски съюз ,ние ,опълчихме ли се заради сев. македония ..Е,това е демокрацията...Да, не е идеално ,но е стотици пъти за предпочитане от смешния режим който Ни правеше половин век ,безлични .Значи според теб ,26 държави били стадо ,само

18

Анонимен

преди 4 месеца

Бас ловя, че е заплашван. Ние чухме как оня гелосания заплашваше една никому неизвестна жена от Плевен, какво остава за голяма фигура като Орбан. Така действа мафията. Бас ловя, ле са го принудили!

17

1952

преди 4 месеца

Поправка: до Анонимен 6.

16

Анонимен

преди 4 месеца

Що така на Орбана омекна и органа и краката. Нали уж го дървеше срещу ЕК, а сега мек, мек като на 80 годишен пензионер. Без парите на ЕС, Маджарско се връща 100години назад.

15

1952

преди 4 месеца

До Анонимен 7. От военния потенциал, военния капацитет и разгърнатите войски само последните са от значение.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Всяка година помощи за Украйна. Хахаааааа. Колко години? Военната операция на Русия е на финала. Орбан ги мята на черешата. краварите, ама те не се усещат. Пич!

13

Tpъмn

преди 4 месеца

Ckopo щe имa и мacoвo cмekчaвaнe нa 3agници в Бpюkceл...

12

Анонимен

преди 4 месеца

Току що се върнахме от Будапеща. В момента инфлацията в Ункария е двуцифрена и вероятно една от най-високите в Европа. Цените са по-високи от българските, а редица заплати, например учителските по-ниски. Не бях ходил от 2020 в Унгария и със сигурност животът им се е влошил.