53

Анонимен

преди 4 месеца

Аз има някой много прости практични въпроси към Пендо Пендаровски. Къде се намира Южна Северна Македония?!И България ли е виновна за тази обърквация? Ако не е, защо се не дзверите срещу виновника за тази обърквация?

52

Яд ме е на Путин

преди 4 месеца

Русия винаги е на страната на Сърбия и срещу България. Яд ме е и на бг русофилите, които са на страната на Путин, значи са и на страната на Сърбия и срещу България.

51

Анонимен

преди 4 месеца

Сърбоманче си е Стефчо! Не осъзнава българските корени и историческите източници и факти!! Стефчо, не за нас трябва да си погледнете измислената история, а заради вас самите! За Вашата грамотност и да не се излагате пред света! Айде да не гледате бг историята по Уикипедия на български, но и на английски ще свърши работа! Но тези глупости дето пишете в македонската част са срам за всеки историк уважаващ изворите!

50

Егати шафрантията

преди 4 месеца

Кой не си е поискал на него не му е дал...обаче българите са му виновни.

49

Мара Бунева

преди 4 месеца

,,Македония без българи? Огън да я гори!"Още Ванчо Михайлов ви го е казал, сърбомански родоотстъпници. Никой тук не дава пукната пара за сръбските блюдолизци, които сквернословиха с диктатора Вучич в свещената и многострадална стара българска земя Кутмичевица!Като искате ЕС, късайте с Москва и Белград, отворете архивите и досиетата на УДБА, поправете фалшивите си учебници, покайте се и си посипете главите с пепелта на всички изгорени български документи. Тогава може и да ви приемем.

48

Вучич към Стево

преди 4 месеца

Альоуууу...Пендаровскиии...миналата седмица какви ми ги разправяше/една кръв,вечна братска дружба и мъжка любов/ ??????

47

никой

преди 4 месеца

няма да пусне полу албанизирана мюсилманска държава в евросъюза, какво се бутат и правят че не разбират..албански премиер, албански като официален език..втф..

46

Анонимен

преди 4 месеца

Е как бе Пендеровски нали миналта седмица се прегръщахте и целувахте с Вучич и се кълняхте в руска дружба? Сега пък европейци станахте.Една седмица така другата седмица -инак.Не е лесно и на вас как се връткате с много високи обороти.

45

Анонимен

преди 4 месеца

И този е един горделивец като нашият Рундьо, все едно е президент на Велика Сила, а не на петоразредна малка крадлива държавица.

44

мдааа...мухльо...

преди 4 месеца

Ем го боли....ем го сърби...Той разкритикува и тона на България....а ония ден с Вучич си пускаха езици и бъркаха взаимно по дупките.

43

БаахМамаМу

преди 4 месеца

Няма да е РСМ а ще е Велика Албания,няма да е цар Самуил а ще е Скендербег.няма да е български език а ще е албански,байряко няма да е вентилатор а ще е полумесец на червен фон...за Гоце Делчев и Яворов няма да споменавам-те са друга бира...

42

Българин

преди 4 месеца

Пендо, Пендо, в България никой не се интересува от вас! Вие сте тези, при които като дойдат избори, и който проведе най-антибългарска кампания, той печели! Просто полудявате! И нашата политика не е националистическа ,а просто се крепи на това ,да спрете най-нагло да крадете и изопачавате историята ни! С Коминтерновски и Кремълски трикове, нация не се създава! Пък вие ако искате, и марсианци може да се чувствате!

41

ха-ха-хи...верваме

преди 4 месеца

Главният герой на Дисниленд Скопие запя друга песен...обаче никой не му вЕЕЕрва !

40

Анонимен

преди 4 месеца

За какъв дявол им е да влизат в ЕС.Ние вапсахме ли я ,какво остана недоограбено и затрито в България?

39

Анонимен

преди 4 месеца

Като не искат България получават Албания.

38

Ванче Михайлов

преди 4 месеца

Стееевооо...слагай наколенките и идвай в София да се изповядаш...твойтаМамицаСърболяшка !!!

37

Зозо

преди 4 месеца

Хахаааа Пендар, учи го албанскиот язик Пендар :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

36

Гоце Делчев

преди 4 месеца

Абе какво стана с ОКУПАТОРИТЕ???????????????? Чий цар е Самуил ?????

35

татар окупатор

преди 4 месеца

Късно е либе за китка....

34

кресна

преди 4 месеца

Аз съм родом от Кресна,оттам ми е родът.Но когато за пръв път чух,че нашите братя-македонските българи от Скопие, да ни наричат татари,направо онемях.Ние имаме роднини оттък границата.По-старите имаха разум и реален поглед,но днешното тамошно младо поколение-от 45 г. надолу,са направо обезумели.Говорят на български език,но ти казват,че говорят на македонски.За последните 20 г. умишлено вкараха около 10-15 % сръбски думи,за да не се каже,че говорят български.Направо са ***.