141

Рендету

преди 4 месеца

Всъщност, виновни са Софианци, които гласуваха за кандидатите на ПП-ДБ и Герб!!! Сега могат да обвиняват единствено себе си!

140

Анонимен

преди 4 месеца

Г-н Борисов, вие имате вина пред себе си и най-вече пред нас, че погрешно сте преценили, че от милиционер можете да станете политик. Е не станахте, макар че смятате сам за себе си, че сте политик, и то от водещите. Хелем като се събрахте с такъв като вас - Шиши Пеевски, толкова бели сторихте и тепърва ще вършите, че като паднете от върха първите ви години ще бъдат като ответник по много дела. Мисля, че ще се стига и до наказателна отговорност.

139

Анонимен

преди 4 месеца

УКРОФАШИСТ !!

138

Анонимен

преди 4 месеца

Ти си виновен - благодарение на твоята сглобка е на власт !

137

Бай Иван 2

преди 4 месеца

До Момчи: Кое му е правото? София се напълни със селяни! Тия от Банкя не правят изклучение! Спя им далаверта и ревът на умрялло!Ние що а народ сме? Все тоялетната на Европа ли ще бъдем?

136

съвет

преди 4 месеца

Учи се от Габриел на култура и обноски, Добре че е тя да ви бърше....

135

слонът моят приятел

преди 4 месеца

До Момчия, ела, да провериш!

134

Момчи

преди 4 месеца

Еми прав е човека, искахте кмет от промяната етови промяна, София е спряла. Сега се почава, това е завещанието на ГЕРБ, това е така, защото еди какво си. Много е лесно да си в опозиция, но като ти дадат властта в ръцете, се вижда, кой има топки, а вие момчета - нямате.

133

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се ,че си виновен все пак вашата крадли..ва партия го подкрепи.Факт!

132

Анонимен

преди 4 месеца

Как може да не харесваш човека с скъпите с костюмите и който дарява заплатата си ,в прочем всички от ПП все такива ,вервайте им ))

131

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Бойко в момента управлява каквото и да Лъжете наемници

130

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 4 месеца

Янаки Стоилов е служебен назначен еднолично от Радев от БКП това ли е желанието на президента да си назначава спокойно свои Служебни и да властва е вече няма да е така България е парламентарна република не е служебна Това е Атанасова е Политик от ГЕРБ доказан и сега конституционен съдия това е разберете го Служебни

129

МЕЧТА

преди 4 месеца

"Дай, Боже,и мен да ме пратят в такава пенсия - 9 г. в КС." - публикувано във в-к 24 часа.Ето къде е изпратена Деса-умното-в пенсия.Какво отношение има към този важен държавен орган ББ!И това ни е управлявало благодарение на голяма част от българите 12 г.,че и повече,защото в държавната администрация и по места си остана герберастка.

128

Хекимян

преди 4 месеца

Аз ли съм виновен, че Борисов избра за кмет мен?

127

Петър

преди 4 месеца

Този Терзиев съсипа цялата дясна структура. Хората масово вече не вярват на ПП-ДБ понеже ги лъжат както Бойко ги мотаеше. Правят струват и издигат комунисти на власт. При евентуални нови избори ППДБ няма да имат и 30% от съветниците.. предлагам Терзиев също да си напусне поста понеже е срамно да си спечелил София с гласовете на ГЕРБ.

126

Анонимен

преди 4 месеца

Естествено, че имаш вина. С твоя решаващ глас този човек бе избран за кмет.

125

Гост

преди 4 месеца

Изтриха ми коментара от преди 2 часа . Пак ще го напиша, защото явно,че администраторът обслужва гербаджии. Как изобщо му идва на ум да сравни Янаки Стоилов с Атанасова. Янаки Стоилов е преподавател, професионалист, притежава нравствени ценности и принципи, юрист от класа, а Атанасова е посредствена, кръгла нула в правото, нетолерантна и не трябва такова нещо да бъде КС

124

късмет

преди 4 месеца

Вече е на 65,но може да поработи като конституционен съдя като Белазелков още 9 т и ще се пенсионира на 74.

123

Анонимен

преди 4 месеца

ДЕДО БОКО ДЕ ТАКА? ДА СИ СМЕНЯМ ПАМПЕРСА!

122

Анонимен

преди 4 месеца

Конграчулейшън!Престани да ни заливаш непрекъснато с фростотии...