14

Мда

преди 4 месеца

Изрелска дьржава никога не е имало - след втората световна се решава на тази територия , да се основе нова дьржава - изрелНе може да изгониш палестинският народ от собственните му територии

13

тъпомер

преди 4 месеца

Кви палестинци кви 5 лева.То тогава да признаем и ИДИЛ,брадясали глупости.

12

Аноним

преди 4 месеца

Тази земя е на палестинците , и всички го знаят.нека спрем гаврата със невинните палестинци

11

Анонимен

преди 4 месеца

абе вие как раздавате най-свещеното място на християни и евреи на арабите с лека ръка? дето няма нищо тяхно там, освен една измислена джамия, построена върху римската църква и храма на соломон? и наясно ли сте, че от 47-67, когато йорданците бяха окупирали източен йерусалим, там не можеше да стъпи немюсюлманин? по-скоро ще има ядрена война, отколкото да се даде на мюслитата да се гаврят. а между другото, йерусалим вече е столица на израел, няма връщане назад.

10

Инфлантил Чеферчо

преди 4 месеца

До Kingdom of Heaven----ЕДИНСТВЕНИЯТ ПОЛИТИК в абсолютно целият свят който категорично искаше да се ЗАБРАНИ обединението на ФРГ със ГДР беше МАРГАРЕТ ТАЧЪР като Ви цитирам по памет нейните думи:"Великобритания трябва да ЗАБРАНИ обединението на Германия защото е възможно германците да си назначат Нов Адолф Хитлер".....простичко и ясно......И даже се появи германска ФУТБОЛНА ЗВЕЗДА изрекла в интервю през 90-те на 20 век цитирам по памет:"Няма държава Австрия,няма австрийци а това е ГЕРМАНИЯ"

9

Kingdom of Heaven

преди 4 месеца

И какво добро донесе разделението на Берлин? Йерусалим не е място за разделение, а за обединение. Място, където всеки свободно може да отиде където иска - джамия, синагога, църква. Само евреите могат да гарантират това.

8

Анонимен

преди 4 месеца

Имаше Западен Берлин и Източен Берлин. Защо да е невьзжмохно да има Източен и Западен Йерусалим и Божията цьрква сьс статут на като Ватикана. А братовчедите все ще се разберат по братски.

7

Kingdom of Heaven

преди 4 месеца

Палестинците ще имат държава в областта Палестина. Йерусалим няма да е ислямски. Няма и да е християнски. Ще е на евреите, защото само тяхното управление носи баланс в Светите земи. Ердоган превърна Св.София в джамия. Няма да го направите с Църквата на Божи гроб. Не посягайте на Йерусалим, защото ще стартирате WW3. След която няма да има религии (което не е лошо). Само едни останки, които като ги намерят след векове ще казват "тук са умрели едни гл.у.п.аци-самоубийци".

6

Анонимен

преди 4 месеца

Отраднаха и сега им е трудно да повръщат.Ами да им помагат за диярия.

5

Анонимен

преди 4 месеца

НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ ЧЕ В ЙЕРУСАЛИМ ЩЕ СА САМО АРАБИ, ПРОСТО НЯМА ДА ИМА ЕВРЕИ. НЕЗАВИСИМА ПАЛЕСТИНА И НЕЗАВИСИМ ИЗРАЕЛ, ДВЕ НЕЗАВИСИМИ ДЪРЖАВИ.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Независима Палестина ще има. Със столица Йерусалим.

3

Анонимен

преди 4 месеца

До Веселинъ 7112136860ТЕЗИ ГЛУПОСТИ ОТ МНОГО АКЪЛ ЛИ ГИ НАПИСА?

2

Kingdom of Heaven

преди 4 месеца

Йерусалим е в Израел. Времето на Салахадин няма пак да дойде. Само евреите могат да опазят Йерусалим като свободен град.

1

Aлooyy, миcиpkитe!

преди 4 месеца

Kвo e тyй "Oткзът" нe знaм, ga нe би ga e Oтkмrrзът?