55

1

преди 4 месеца

Франция се отрече от убитите наемници в Харков. Вечерта на 17 януари МО на РФ съобщи за смъртта на чуждестранни наемници след удар по техния пункт за дислокация. Според изявлението на МО са убити повече от 60 наемници, включително френски. Париж отговори, като каза, че Франция "няма наемници нито в Украйна, нито където и да е другаде". На 18 януари обаче руското външно министерство извика френския посланик във връзка със смъртта на наемници, което нямаше да се случи, ако Русия не разполагаше с железни доказателства за участието на Франция във военни операции в Украйна.

54

Анонимен

преди 4 месеца

Когато е обидена госпожица е друго, когато е обиден мъж си е в нормалните неща... :)))

53

анонимен

преди 4 месеца

Кофти манталитет, агресия, самодоволство, некомпетентност. Това характеризира тези в СОС.

52

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен 51 Ква демокрация . От Брюксел ни дърпат конците а Урсула не е избрана на избори . Българската конкситуция не е приета на референдум . Ние не сме демокрация . В Русия човека който вземаме решенията се избира на избори а конституцията се променя на референдум . Ние сме диктатура а Русия демокрация без значение на кой му харесва . А сега март месец ще се смени властта без избори . КВА ДЕМОКРАЦИ ??? Ние сме най голямата антидемокрация .

51

Анонимен

преди 4 месеца

Ицо Хазарта каза, че Терзиев " какво като бил от ДС, щял да свърши работата"

50

Анонимен

преди 4 месеца

Некадърник е, на всичкото отгоре 5Ra3 от най-гнусните, ама модерните евроатлантически, жълтопаважни, уок-столичани сами си го избраха. Сега са само фаловете му, но това е един много коварен човек, не че е умен, но е обучен с хиляди подлости и както извърши съвършена по низостта си операция с разрушаването на ПСА, така ще източи и пари, ще загроби фирми и докъде ще се стигне...София и без друго вече не прилича на нищо.

49

Анонимен

преди 4 месеца

Целта на демокрацията е да се създаде можеща кадърна меритокрация от можещи кадърни хора, които да ви управляват. Хайде направете демокрация като хората и изберете между вас нови кадърни хора за нови кметове и съветници. Не всички стеБоклуци и обидени принцеси, има и свестни хора между вас, само трябва да ги изберете.

48

Христо Христов

преди 4 месеца

Нормално е Терзиев да действа като ЕС. Нали 85% от хората гласуваха ЕС да ни командва?! ПП. Тиквата преди 2 години си им каза на европеидните про'с'таци, че само за мачкане стават, но те се мислеха за много умни.

47

Анонимен

преди 4 месеца

ТЕРЗИЕВ Е ПО3ОР,ОСТАЕКА И 3АТВОР!!!!!

46

УМРЯХ ОТ СМЯХ

преди 4 месеца

Трябваше да изберем за Кмет на София Бонев - той е Мъжа в Брака - Терзиев е Жената . Все пак бъдете Кавалери към Мъже правещи Кавали - може да ви върже .

45

Христо Христов

преди 4 месеца

Софиянци гласуваха за това. Редно е да си платят. ПП. А кметът да си гледа фирмите през работно време и да дарява заплатата за каквото иска. И без това от фирмите му идат парите.

44

Анонимен

преди 4 месеца

терзиева вън!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43

Васил Терзиев!?

преди 4 месеца

Васил Терзиев - типична издънка на новите капиталисти, излезли от червената и ДС олигархия след 1990 г - всичко му е дадено на тепсия и той е държи като чорбаджия с гражданите на София! Съвсем сигурно е, че бизнесът му е ръководен от някой друг, той едно решение не е в състояние да вземе! Боже опази София от това недоразумение!

42

Анонимен

преди 4 месеца

Столицата трябва да е ротационна. Досега София беше столица, време е Пловдив да стане столица и после Варна да стане столица. Тъкмо така Путин никога няма да нацели столицата с ракети.

41

Сандо

преди 4 месеца

Терзиев е на пързалката, ако не е разбрал още. Ша го лизгат ша го лисгат и хоп у канализацията, това ще му се случи

40

ха-ха-хи

преди 4 месеца

Ръфайте живо месо от Васко Ухото и компания...София не е фирма, в която чорбаджията да си прави каквото си поиска !!!!

39

Анонимен

преди 4 месеца

МУТРИТЕ В АТАКА В АТАКА В АТАКА, ИЗЧЕГЪРТАН ГЕРБ

38

Анонимен

преди 4 месеца

Третата "сила" не може да управлява затова само руши

37

Анонимен

преди 4 месеца

СОФИЯ ИЗЧЕГЪРТА ГЕРБ

36

Анонимен

преди 4 месеца

СОФИЯ ИЗЧЕГЪРТА ГЕРБ