35

До Елена

преди 4 месеца

Това е била цената на безкръвния преход. Ако не се бяха спазарили да не им търсят сметка за безобразията и да не пречат на потомците им да заграбят и властта, и парите на България, тогава щеше да се наложи от Запад да спретнат тук нещо като войнствена опозиция, която да вдигне въстание.Това струва доста пари, лее се кръв, а вечните ни освободители това и чакат, за да довтасат тук, яхнали танкове. На Запада му трябваха Балканите и затова не се противопостави на тези условия, хем му излезе евтино

34

Ти да видиш!

преди 4 месеца

Тази е 3 години и някалко месеца по-възрастна от съпруга си. В онези времена, да хванеш сина на един от първите хора в държавата, без да си красавица, без да принадлежиш към същия социален кръг и при условие, че си по-възрастна от него, това какво означава? Означава е лицето е голяма хитруша. Но с по-нататъшната си дейност доказа, че прилага хитрини само в своя полза, а не за просперитета на народ и държава.

33

Ле

преди 4 месеца

29---------------Лелеее! Какви синекурни длъжности има в този ЕС само!? Мегленчето пак се уреди на висока заплата за нищо правене! Бравос! Сега да уредим и останалите калинки и калиничоци!

32

Анонимен

преди 4 месеца

Куневицо *** красавицо, правеща се на умница. *** ти кога сколаса, та зелето не втаса. Стига с тая политика, че оран идва и треба да впрегнеш воловете да орат. Ралото да теглят, че следващата година от глад ще умрат. Куневицо! Стига сте се жавкали наужким, че то в селото разбраха, че сте сите на компанията сиромах. Фанете се у руки, лизгаря очистете и престанете взаимно да сеебете. За смях на всичко живо Народ и Свет, Все *** на тепиха - Кожите дерат исмрад от КръвУринаСпермаЯйцеклетки хвърчат!

31

Елена

преди 4 месеца

Всичките наследници на БКП се подреждат един след друг в управлението на България и постовете в ЕС.Завръщат се комунистите с помощта на ГЕРБ и ДПС. Колко хубаво бъдеще за всичките синове и внуци на бившите ни диктатори. Държат капиталите и сега държат и цялата власт.

30

Ще ви изловим !

преди 4 месеца

Всички мошеници и подлеци които грабиха и унищожиха тази държава от 1989 година до сега, няма да избегнат съдбата на своите роднини от 1946 година,съдени от Народния съд ! Някои от тях ще успеят да избягатпри своите ментори в чужбина, но по-голямата част ще бъдат хванати в България !Като болшенството от тях ще бъдат изпратени в Колима (до живот) с руски товарни вагони, за да правят компания на чифутина Навални , който е осъден за присвояванияв . . . особенно големи размери

29

Анонимен

преди 4 месеца

Па литна Кунева в небесата, па кацна Кунева в планината. Разпери ръце и прегърна на Гоце Резания Пес - домата. Обърна се и докато дапръдне, Гоце и натресе трон между краката. Па плеснаха ръце и се прегърнаха и върху народа български изповърнаха смес от обрезки и парцали, такива яйцеклетки и семе имат с чували!

28

Рендету

преди 4 месеца

Въртим-Сучим, а В/лечугите от 34 години все от едно и също Гърне ги вадим!!!

27

Анонимен

преди 4 месеца

До ***...АМА ТЯ КОГО ПРЕДАЛА?

26

.

преди 4 месеца

Деса,конст.съдия,Меглена,евро комисар,ех...жалка работа.България-страната на неограничените възможности!

25

Хаха. Кой следва?

преди 4 месеца

Сега на ред за уреждане е Ленчето Поптодорова. Нея сигурно ще я сложат за шеф на службата за борба с кражбите.

24

Да не я мислим!

преди 4 месеца

Лелеее! Какви синекурни длъжности има в този ЕС само!? Мегленчето пак се уреди на висока заплата за нищо правене! Бравос! Сега да уредим и останалите калинки и калиничоци!

23

ъ

преди 4 месеца

Нема лабаво. Веднъж началник в ЕС, цял живот началник в ЕС. По-скоро съюзът ще се разппадне, отколкото началниците му да пуснат кокала. И нашата продажна Пръмова е типичен пример.

22

Анонимен

преди 4 месеца

Тая ще ви защити колкото реакторите в Козлодуй ! Наглост !!!

21

Анонимен

преди 4 месеца

Тази нагла жена няма право да е на държавна хранилка след като собственоръчно обрече българското земеделие и прозводство и през тях и държавата на стагнация и смърт.

20

Хой

преди 4 месеца

Кривоустата предателка, още ли е жива?

19

Христо Христов

преди 4 месеца

Браво! Истинска ЕС демократка. 85% гласуваха месец Април за нея и подобните и.

18

Анонимен

преди 4 месеца

До Ай писнахте ниОт същото котило е

17

aaaa

преди 4 месеца

А стига де тази и правата на човека.Абе днес да не 1 април?Таз квото е пипнала го е затрила.

16

Ай писнахте ни

преди 4 месеца

Още колко възкръстнали от миналото ще ни пробутвате?И откъде изкопахте тая кривата?