109

АнонимеН

преди 4 месеца

Хотела който удариха Руснаците сутринта в Харков е бил с наемници. Все повече се говори в НАТО за жива сила в Украйна а това низше нищожество е готово да прати войници. Тагаренко ако не си е намерил работа в НАТО като някакъв след като Руснаците смачкат Украйна той и другите подръжници на фашисткия режим ще бъдат ликвидирани.

108

Абе

преди 4 месеца

Дайте пушки на Украйна да трошат Руски канчета,трябва екшън да има!

107

4

преди 4 месеца

началникът на полицията по сигурността Витцлеб, заместник-началникът на полицията по сигурността Шмале, сержантът от полевата жандармерия Берг. P.S. Да, ясно е, че сегашните гаулайтерите ще избягат, но техните съучастници нека да започнат да мислят за бъдещето си. В крайна сметка и Владимир Путин, и Дмитрий Медведев намекнаха, че вариантът за изчезване на Украйна като държава е много, много вероятен. А тези нацисти, които изпълняваха престъпни заповеди и разстрелваха хора в Мариупол(и които не бяха освободени по предишни споразумения), днес получават присъдите си нон-стоп.

106

3

преди 4 месеца

създаден лагер за унищожение. Типично в лагера беше следното явление: пазачът на лагера караше затворници в езеро и ги биеше с пръчка по главата, докато се удавят. Често затворниците са били погребвани живи. Същите методи са използвани и в лагера за съветски военнопленници Темвод. Седем от деветимата обвиняеми са осъдени на смърт от Военния трибунал. На 17 януари 1946 г. на пазарния площад в Николаев са екзекутирани: комендантът на града Винклер, началникът на SD Санднер, началникът на жандармерийското управление на района Бутнер, началникът на жандармерията на Березнеговатски окръг Мишел,

105

2

преди 4 месеца

населението,което се извършваше с изключителна жестокост. През това време нацистите в Николаев и региона разстрелват, обесват и измъчват над 105 хиляди цивилни граждани, а повече от 60 хиляди души са взети в робство. На 21 октомври 1941 г. германците отвеждат и разстрелват над 900 пациенти от психиатричната болница в Херсон. Евреите и цuraHuTe бяха подложени на масово унищожение. Само на 2425 септември 1941 г. около 12 хиляди души са разстреляни в противотанков ров близо до село Рожновка (сега Зеленовка) близо до Херсон. За унищожаване на цивилни в района на Грейгово близо до Николаев е

104

1

преди 4 месеца

Преди 78 години - на 17 януари 1946 г., в град Николаев завършва съдебният процес срещу бивши военни от германската армия - нацистки престъпници. Източните райони на Николаевска област, левобережната част на Херсонска и Кировоградска области са били част от Райхскомисариат Украйна, сформиран от нацистите от август 1941 г. до март 1944 г. В Николаев и околните населени места свирепствала оперативната команда D-4, следваща щаба на 11-та армия на Вермахта. В началото на октомври 1941 г. тя е заменена от екип S-5, изпратен от Киев. Основната задача на тези групи беше масовото изтребление на

103

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев е най-гнусния Министър съществувал някога в отбраната на България

102

Анонимен

преди 4 месеца

Явно се е уредил да остане и след ротацията, затова не го интересува. Но пък много от българите страшно ги интересува, изключвам магаренофеновете, и то да НЕ остане.

101

АнонимеН

преди 4 месеца

Най опасния и вреден за България министър остава. Сега само да поясня Наркофюрера Зеленски официално поиска жива сила от НАТО. Това влечуго е в състояние да прати Български войници в Украйна. Няма да ви е толкова радостно ако това се случи а ако този .оклук продължи да е министър съм убеден, че ще прати хора. Случи ли се това ние сме потенциална мишена на Русия нищо, че сме в смешното НАТО.

100

Американец

преди 4 месеца

България ще загуби ако Тагарев не запази поста си.

99

До танкист

преди 4 месеца

Явно само си спал! Танкистите бяха по метър и 50,колкото Путин!

98

Анонимен

преди 4 месеца

Тагарев е най-честния и почтен министър, който България е имала! Мощна подкрепа за г-н Тодор Тагарев! Бог да Ви пази!

97

Анонимен

преди 4 месеца

До танкист Имаше също подарък за братска България и цяла ескадрила чисто нови Су-25. И не само това.

96

танкист

преди 4 месеца

абе, зозо, две години и половина съм спал и ял в руски танк, наредени в хангарите нови танкове ПОДАРЪК ОТ БРАТСКА РУСИЯ.....сега имаш платени фърчила от коварните янки!...и ще ги видиш на кукуво лято!

95

МАГАРЕВ

преди 4 месеца

ДА ГО НЯМА НАРОДА НЕ ГО ОБИЧА ИМА ПО УМНИ ОТ НЕГО

94

Анонимен

преди 4 месеца

До Зозо Като си *** и неинформиран, защо изобщо се отвиваш ха ха ха? Ако си беше мълчал, някой можеше да помисли, че имаш капка мозък. Толкова ли е трудно да виниш в Интернет как се правят сделките с руските самолети - колко се плаща, кое кога се внася и дали има забавени доставки извън сроковете??? А може и да провериш по времето на бай Тошо кога руснаците са ни правили подобни номера като USA - давам ти джокер - никога.

93

Анонимен

преди 4 месеца

Този индивид,като " министър на отбраната", да Престане да дава " акъл", за " Пренаписване на историята ни"! В случая той просто е един държавен служител! И да си гледа " армията"! Посолството на което " служи", ще дава задачките! Този човек е Срам за България!!!-:( Бивш " военен", през Социализма Който е защитавал " дисертация" не къде да е а в Москва!!!

92

паф

преди 4 месеца

ами, какво да го интересува - обезкости България в полза на украинските бандити....смърт за тебе, мр-ъсно украинско влечуго!!!!

91

Анонимен

преди 4 месеца

Ха?! Вече не се интересувал от този въпрос? Тоест, казва ни, че вече се е накрал достатъчно, обезпечил се е и вече за нищо не му пука? Ама така е, сделките с оръжие и подаръци за Украйна много добре "греят"ръцете. Ето - Зеленски стана доларов милионер и е на път да стане милиардер. Затова ходи по потник и анцуг на официалните мероприятия, защото само му бутат пачки и му става горещо.

90

ПроСоТо

преди 4 месеца

яйцеглавия престъпник трябва да увисне !...Първо заради антибългарската му дейност и второ-за назидание на останалите.."ЛОЗЕТО НЕ ЩЕ МОЛИТВА,ИСКА МОТИКА" !По-заспал народ от нашия НЯМА никъде по света...Всекидневно сме подложени на унижения ,ЛЪЖИ и откровени ПОДИГРАВКИ,обаче си кютим,мигаме и се прозяваме...Нещо уникум..