47

Анонимен

преди 4 месеца

В периода 20-22 март 2023 г., в Москва, Си Дзинпин демонстрира пред цял свят решителността на Китай за пълноценна схватка със Запада в алианс с Руската Федерация.

46

Анонимен

преди 4 месеца

Цели 30 години Русия не искаше война, а искаше договорка със запада. Едва в края на 2021 година на Президента Путин му писна и той заяви "Отановците да се изтеглят зад линията от 1997 г или ще реша въпроса с военни средства. Чакам отановския отговор до 14 януари 2022 г.". Какво отговори отан? Президентът Путин за стотен път беше игнориран.

45

Анонимен

преди 4 месеца

Виж твърдението на пресслужбата на Държавния департамент, че Руската Федерация уж е откъсната от останалия свят в икономическо, политическо, културно и дипломатическо отношение? Това твърдение не е нищо повече от опит за пожелателно мислене, напомнящ сеанс по самохипноза.

44

Анонимен

преди 4 месеца

Западните аналитици: Държавният департамент се е заблуждавал относно икономическия потенциал на Русия. Рублата се превръща в най-надеждната валута в света. Кремъл побеждава в икономическото противопоставяне. Обратният ефект от санкциите срещу Русия предизвиква ръст на цените на горивата и храните в цял свят. Президентът Путин се оказа прав, когато заяви, че икономическият близкриг на Запада срещу Русия се провали.

43

Истински руснак

преди 4 месеца

Не знам каква е Русия - има цялата Менделеева таблица на територията си, държи една шеста от територията на Земята но лакомията за още ще я погуби, Кремълският Жужак открадна 1/3 от територията на Грузия, открадна 20% от територията на Молдова ., открадна 22% от територията на Украйна , но иска още. ЛакомоДупеКръвСере

42

Анонимен

преди 4 месеца

Пар азитите нямат нищо напротив заради една *** да запалят целия свят

41

Анонимен

преди 4 месеца

Обсъждания за мир в Украйна без участието на Русия е все едно ние тук да си обсъждаме как ще приключи войната. Резултат нулев, но приказки много. Виж ако Русия беше губеща във войната, тогава и без нейно участие можеше да се обсъжда нещо, но понеже нещата вървят към загуба на Украйна, затова най-вероятно накрая ще има преговори, но без участието на самата Украйна.

40

Анонимен

преди 4 месеца

Битката за Украйна ще бъде първият конфликт от по-дълга война, чийто залог се простира до стратегически ресурси и други редки земни елементи, които са от съществено значение за производството на батерии и електрификацията на света. Пиндостан ще затрие целия свят, но няма да се откаже от опитите си да покори Русия.

39

Анонимен

преди 4 месеца

Знамето на нато е свастика, кой е фашиста ???

38

Анонимен

преди 4 месеца

От зелена тиква акъл нещем!!!

37

Анонимен

преди 4 месеца

Руснаците пускат войските си извън граница и унищожават чужди градове, но българския русофил все още си повтаря че някой друг бил виновен. Русофилите, по вашата логика защо не нахлуем в Македония и да обвиним пак американците че ни вкарват в конфликт?

36

Анонимен

преди 4 месеца

Оправети си словореда в заглавието. Така написано звучи,сякаш Русия е нападнала Давос и там се води война в момента.

35

Анонимен

преди 4 месеца

Като военен немога да кажа че съм против нато , нали ще ме съкратят.

34

Какво има

преди 4 месеца

Да се обсъжда с фашистката хунта на Кремъл . , тея искат само да крадат чужда територия - от Грузия, Молдова, Украйна. Никой не е обсъждал нищо с хитлеристките завоеватели ,преди ликвидирането на самия Хитлер

33

Анонимен

преди 4 месеца

Мислещите българи се питат дали байДжо не планира да вкара отан в конфликт сРусия. Ако има такъв план да вкара отан, ще вкара и нас. Тагаренко действа.

32

Анонимен

преди 4 месеца

Аз вярвам на руската пропаганда

31

Анонимен

преди 4 месеца

Ще ревете горчиви сълзи войнолюбци

30

Анонимен

преди 4 месеца

Санкционната политика на Еесовската Зона срещу Русия търпи провал. Защо се получи така? Защото еесовските лидери се подчиниха на пиндостанската доктрина, съгласно която сближаването на колективния запад с РФ е недопустимо, доколкото води до отслабване на хегемонията на Пиндостан. Народите на страните-членки на Еесовската Зона са принудени от своите правителства да плащат високата цена за съхраняване на световното пиндостанско господство.

29

Анонимен

преди 4 месеца

Единствено и само атомните бомби ги държат руските фашисти. Открадната от шпионина Клаус Фукс техология от проекта Манхатън и предадена на руснаците. Нямаше ли ги атомните бомби, досега москавията щеше да е трансформирана в нормална държава. А не в бензностанцията с ракети, каквото е в момента.

28

Анонимен

преди 4 месеца

Хле бар ките не ги е страх от руското свръхзвуково ядрено оръжие кър кър кър