187

Съмнително

преди 5 месеца

Качество но им пукат задниците от се...с!!!

186

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 210 Като орехи руснаците трепат вундерваффето "Леопард" от Германия и "убиййците на танкове" както ги рекламираха - американските "Бредли". *** в Интернет и гледай до насита.

185

Анонимен

преди 5 месеца

до 210 А то изобщо е нямало такава 64 километрова колона а само постановка на украинските фашисти. То ей така се разбива военна 64 километрова колона за 5 дни. Украинците надминаха и краварите по спектакли. Ония си измислиха кацане на Луната, ама тия укриии ги избиха с тази 64 километрова колона. Смях в залата. И даже нашите *** от БТВ бяха там да снимат два изгорели танка и да казват: разбиха 64 километрова военна руска колона. И в Буча бяха избити за ден 400 моирни украинци, нали? Театър!

184

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Защо немското производство е супер , защото имат Tuv проверка и не приемат нищо не качествено.Всички операционни инструменти основно са немски...който има немска кола го питайте...Самата стомана се търси най доброто в Европа защо????? Защото могат да платят.....СССР , чинтай корей морей нииищо..... В коша всичко...

183

Анонимен

преди 5 месеца

До 208 Добре, че руснаците ръгнаха като бесни към Киев та се отгледахме как дронове разбиват руски танкове . Трошеха ги като орехи. Ха, ха, ха!

182

Анонимен

преди 5 месеца

До 206Няма никакви невероятни успехи на СА, още по-малко на 11 солдате истината е:Последният командващ на квантунската армия, генерал Отозо Ямада, заповядва на войските си да се предадат на 16 август 1945 г., ден след като император Хирохито обявява капитулацията на Япония.А,за капитолацията е заслуга на САЩ.

181

Анонимен

преди 5 месеца

до 205 , Ти не си добре с мозъка ве! Аз ли съм измислил това с 64 километровата военна руска колона ве? Я напиши в търсачката "64 километрова военна колона" и да видиш какво ще ти излезе. Статии от първи март миналата година в новинарски сайтове, смеееешник! Муахахаххахах...много си зле ве, смееешник!

180

Бонго Бонго

преди 5 месеца

Цяла философия мога да напиша.Защо не да качествени техните снаряди,? Това и децата го разбират, липсва качествен контрол. За да излезе хубав и ефективен материал, трябва селекция и най доброто да го сглобиш и постигнеш целите си.При условия на мизерия, некачествена храна и живот, пияни и дрогирани работници, кво качество искаш. Да селектираш ,значи да изкараш повече парии шлаката останала като лошо качество отива на ***....кога СЕВ Корея ще си позволи това, Русия и Иран??????? Защо немск

179

САМО ЩРИХ

преди 5 месеца

ОПЕРАЦИЯТА "ХАЛХИН ГОЛ" 1939 ИМА СРИВАНЕ НА НАТИСКА НА САМУРЧЕТАТА КЪМ МНР И Е БЛЕСТЯЩО ПРОВЕДЕНА ОТ МАРШАЛ ЖУКОВ, ТА ДЪРЖИ ШУБЕТО НА САМУРИТЕ ДО КРАЯ НА ВСВ. А КОГАТО ЗАПОЧВАТ ДЕЙСТВИЯТА НА СА СРЕЩУ КВАНТУНСКАТА АРМИЯ 1945 - САМО КАТО ПРИМЕР СПЕЦИЯЛЕН ОТРЯД ОТ 17 ЧЕКИСТИ,ПОДКРЕПЕНИ ОТ 1000 КИТАЙСКИ СЕЛЯНИ ПЛЕНЯВАТ ГАРНИЗОНЪТ НА 80 ХИЛЯДНИЯТ ХАРБИН, А СА ЗА МЕСЕЦ ПЛЕНЯВА 600 ХИЛЯДНАТА КВАНТУНСКА АРМИЯ!!!...

178

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 201 Това е война. Много пъти руснаците унищожават военни колони на украинците и обратно, но ти силно си се отвил с колона 64 км. Посмали малко лъжецо, вярно че има унищожени колони, но чак пък 64 км??? При такава дължина на колоната би следвало в нея да има 4270 отделни машини в нея. Имаш ли идея каква глупост си написал? Абе пиши направо 640 км, и така ще впечатлиш всички и отдалече ще лъсне лъжата.

177

Анонимен

преди 5 месеца

До Учениците на Гьоринг Не на Гьоринг а ученици на Гьобелс са тези!

176

Анонимен

преди 5 месеца

Продължавам да се чудя, защо всеки ден публикувате тези фейлетони, изсмукани из пръстите, измислици, съшити с бели конци? Вероятно някой плаща за да бъдат публикувани, тези плоски пинизи. Няма как нормален човек да си слага името под подобни статии всеки ден и да не го е срам, освен ако не му плащат за това.

175

Пак

преди 5 месеца

Фейк

174

Учениците на Гьоринг

преди 5 месеца

Ха ха ха поредната партенка ни сервирате! Това с оплакванията от снарядите го публикуваха за Украйна, където доставяли снаряди от Южна Корея и Индия и според украинците не били качесвени. И още нещо, като лъжете за гладуващите работници от Северна Корея, забравяте, че ако има доставени снаряди от там, те са от запасите, а не се правят сега. Също така, тези "има данни за северно корейски ракети в Украйна също са лъжа, която опровергаха украинците. Казаха нямало доказателства, че са от сев. Корея.

173

Анонимен

преди 5 месеца

до 197 В началото на март руснаците навлизаха в Украйна, а сега имат завзети 110 000 квадратни километра. Това знаеш ли колко площ е ве, кравар смешееен? Площ колкото България. Още въпроси, краварски смееешник?

172

Анонимен

преди 5 месеца

до 196 Да, унищожиха за една семица 64-ри километрова военна колона, колкото руснаците бяха избили 400 жени и деца и баби и дядовци в Буча за един ден по улиците. Нали така ,кравар? както и имаше украински пилот който на едно излитане събаряше по 10 руски изтребителя и го наричаха черния ангел...и накрая какво се оказа Буча от Холивуд и черния ангел изобщо не е съществувал, а 64 километровата колона защо стана само 2 километра снимана от въздуха и уж опожарена, кравар? даже БТВ беше там .Муахаха

171

АА

преди 5 месеца

До Абе Не говорим за нови технологии които се нуждаят от усъвършенстване, а за прости снаряди, произвеждани от 50-60 години!

170

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 194 Къде бяха *** в началото на март 22г, а къде са сега бе мухлясала ватенко? Какво превзеха за година и половина?

169

Анонимен

преди 5 месеца

До 194И ако кажеш кой от ръководството на Русия е казал че за 3 дни искат да стигнат Киев, ))))Ахаа, 65 километровата. тежко бронирана руска военна колона беше тръгнала на зимна разходка! Е, поне научи, че пътят към Киев не е здравословен и безопасен за разходки. Ха, ха, ха!

168

Абе

преди 5 месеца

То и от по-калпаво оръжие има нужда, да се запушат някои дупки. А и едва ли корейските снаряди са значителен процент от използваните. Освен това, като се ползват(и съответно произвеждат) повече, ще се подобри качеството. От личен опит го знам! Оръжие дето не се ползва в реален конфликт не може да бъде оценено и евентуално подобрено. С. Корея ще има голяма полза от участието си във войната, а може и войници да прати за обучение дори.