8

Преди

преди 4 месеца

Дни в "Сърбин инфо" имаше статия, обявила сърбите със западно образование за Еничари - а те са една от най-родолюбивите диаспори там, докато нашите се претапят често още в първото поколение! Така че Двойното гражданство ще напълни властта с турци, които не са родени тук,гъркомани-каракачани, румънеещи се власи и племенници на Мартина Балева, отрекла Батак! Добре че се разпадна Югославия, че иначе и класически сърбомани и македонисти щяха да вкарат във властта! Това ще доунищожи нашата България!

7

Анонимен

преди 4 месеца

Аре бе селски *** отивайте да спите с директора на БТВ новинарския блок ви е пълна *** от бандити а вие сте *** дъски!

6

За съжаление

преди 4 месеца

Върви си гледай болния съпруг а не ходи по студията като глух .... к..ка

5

Псевдо Професорката

преди 4 месеца

Оит НБУ ( финансирано от Джордж), която бе съветник на Баневата П..ка, няма нито морално, а още по-малко интелектуално право да коментира неща, от които не разбира. Като юрист мога да кажа, че тези промени са апотеоз на глупостта, а служебните правителства по конституция се ползват с всички права като обикновени такива, но при ограничен хоризонт и липса на парламент. С други думи нарушение от Радев няма, но Шорош каза да плюем.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Удобни кукундрели се изказали по въпроса. Що се не гръмнете. Изтича вашето време.Идва ново.не го подлагайте на съмнение. Няма да има ПП, няма ДБ, няма да има и ГЕРБ.

3

Анонимен

преди 4 месеца

През Бойковото управление изтрепаха народа масово, ама иначе Радев ви е виновен? Защо? Защото Бойко и някои други , искат отстраняването му, за да командорят и рекетират отново! Засега Радев остава, защото това правителство е нестабилно и голяма част от управляващите, не се занимават с управление, а с кражби!

2

читалище заря

преди 4 месеца

тая коларова пада ли се неква на оня коларов? ...на другото политолог е редно да се каже, че едно време по тошово, хората от аонсу си седяха на задниците и вардеха леба, а не даваха тон за песен по националните медии

1

Писна ми

преди 4 месеца

Да гледам едни и същи политУУУлози!Само като дишат и знам какво ще кажат!Жалки са!