17

Анонимен

преди 4 месеца

Да, вярно е и че Стоян Александров мязаше на психар.

16

Сата НАТО

преди 4 месеца

Длъжника-бок луг сам си е виновен. Да завлечеш човека с 300 хил си е равносилно на съсипване на живота. Аз затова оставям да ме завличат с по 1000-2000 лв, че иначе да съм станал сериен обиец...

15

Сата НАТО

преди 4 месеца

По нейни твърдения обаче дългът отдавна бил уреден. ----///----- Ако дългът беше уреден, никой нямаше да си слага главата в торбата да го убива.

14

Божил Божилов

преди 4 месеца

Трябва специално законодателство,което да урежда заемни и наемни отношения по бърз и сигурен начин.В случая потърпевш е П.Александров,чийто баща е дал пари на Русев и последния като мишка се провирал в надупчената и корумпирана съдебна система,която след години протакане плащане на държавни такси издава някакви изпълнителни листчета,които за нищо не стават.Решение мутри или самоуправство,което се наказва.Това е пълен абсурд.

13

Анонимен

преди 4 месеца

306 хиляди долара 2008г са много пари

12

Анонимен

преди 4 месеца

Ше ги върнат - да почват родата у тях са парите :)))

11

Анонимен

преди 4 месеца

Сега вече ше си върнат парите със сигурност.

10

Анонимен

преди 4 месеца

Долари ли, евро ли, левове ли синджира си иде козата я няма. Подаден сигнал за изчезнал и след 30 минути хванали първият заподозрян, които ходил до Събия да носи телефон и зел че се върнал навреме да го арестуват. Но вече не са преминали двама с неговите документи. А полицията как се е сетила да провери митниците за тия двамата не е ясно. Сигуно всички са знаели с кои отива на среща. Продължаваме логическата последователност.

9

Да

преди 4 месеца

Не говорим че тоя прави фалшиви карти и ги копира с постерминал9184

8

Анонимен

преди 4 месеца

До колкото знам, ,,бързите кредити" се водят ,,заеми"..Зададе избегнат данъците.Иначе какъв данък ще плати мутрата Ако е обложена върху 300 хиляди печалба на месец.

7

Анонимен

преди 4 месеца

Що не пишете , че освен заема дължал и още толкова лихви.Че става въпрос за лихварство.Че това са тъй наречените ,,бързи кредити". Които последните години се узакониха.Няма кой да ги спре .Станаха водещ отрасъл.Че никой не ще е да ги коментира.Там никой не се докосва.Никое правителство.А се представя пред широката публика като частен ,,спор".Това е язва в обществото Което вече мирише Обаче нашите държавници си запушват носа Джурналисти прескачат като фекалия.Да не се изцапат.

6

До 2

преди 4 месеца

Ти можеш ли да четеш и разсъждаваш? Я пак опитай, може пък да разбереш кой дава парите ? Ако не успееш и от втория път тогава вземи едно "букварче" и започни да учиш азбуката !

5

Николай от Николаево

преди 4 месеца

На този и баща му, бившия министър и преподавател, имаше вид на човек, дето ще те претрепе само защото си му възразил, какво остава за 300 бона.

4

Анонимен

преди 4 месеца

Много са го чакали 15 години да върне парите :)))

3

Анонимен

преди 4 месеца

Спор има там , където нема регламент.От години се говори за тия ,,бързо срочни" кредити С безумни лихви Узаконени вече и дори реклами по телевизията От същите тия правителства от мутри Сега излиза на яве .Обаче отново никой не разсъждава Няма джурналисти .Няма общество

2

от

преди 4 месеца

,,КЪДЕ,, ИМА ТОЗИ ТОЛКОВА ПАРИ,ЧЕ ДАВА НА ЗАЕМ-В ДРАНГОЛНИКА,ЧЕ ДАЖЕ УБИЛ ЧОВЕК

1

Анонимен

преди 4 месеца

А , не бе...Мутри в България няма...Това е мит...