16

Анонимен

преди 4 месеца

Ротация няма да има

15

Анонимен

преди 4 месеца

До Кой подписа анекса?МАРИЯ ГАБРИЕЛ ОТ ГЕРБ ДОГОВОРИ И ПОДПИСА АНЕКСА С АВСТРИЯ.

14

Анонимен

преди 4 месеца

Министрите и преди протеста си бяха "пътници" с ръце в джобовете, без работа, на мама и тати, на издръжката. Повече от депутатите в НС, също, от кол и въже. То, кой ли остана в тази клета държава? Умните я напуснаха, или търпят унижения, поради цензура на СЕМ, БНТ, БТВ, НОВА, или партийните си централи. Или са извън политиката. Опростачванетое тотално, на тълпата и пускат сръбска чалга на връх Нова Година?! Потрес!

13

Анонимен

преди 4 месеца

До 12, eто ти информацията копейко: първо - от 10 години ни плашите с някакви "бежанци", а тези бежанци така и ги няма, така че партенката се изтърка! Второ - дори да пратят някакви бежанци тук, айде обясни ми какво ще ги задържи да останат в България???

12

Попитков

преди 4 месеца

Тез двете от снимката сестри близначки ли са ?Да се запишат в " Като две капки вода"

11

ИСКАМЕ ИНФОРМАЦИЯ

преди 4 месеца

КОГА ЩЕ ИЗНЕСЕТЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПОДПИСАНИЯ АНЕКС НА 29.12.2023 ЗА ПРИЕМА НА БЕЖАНЦИ ОТ АВСТРИЯ? КАКВИ СА АНГАЖИМЕНТИТЕ НА БЪЛГАРИЯ СПОРЕД ТОВА СПОРАЗУМЕНИЕ И ПОДПИСАНИЯ АНЕКС? КОЛКО БЕЖАНЦИ ТРЯБВА ДА ПРИЕМЕМ И Т.Н. ГОВОРИМ ЗА СИРИЙЦИ И АФГАНИСТАНЦИ!

10

Ангелина

преди 4 месеца

Тези "двете дами" ако имаха "грам съвест" не биха се показвали в "елитните телевизии" ,за да се правят на "политически анализатори".Същите са обслужващ персонал на силните на деня и "политически пропагандатори" и по - вредни за обществото ,дори от политиците ,защото съвсем умишлено и целенасочено срещу "заплащане" манипулират обществото ,знаейки ,че няма никаква истина в това ,което изричат с много сложно съставни изречения .

9

Анонимен

преди 4 месеца

Няма нищо лошо че ДПС са с двама лидери, тъй като д-р Джевдет Чакъров първо е много уважаван сред нашите сънародници от турски произход, най-вече около Кърджали, и второ: винаги е бил с ясно изразена евро-атлантическа ориентация! Копейките пак ще си гризат подметките от яд

8

Рендето

преди 4 месеца

Положението е като в Украйна, наливат се безсмислено много пари в институции, които малтретират силово населението, като използват не неадекватно много сила.Представяте ли си какво ще стане скоро, когато Тагаренко и сглобката ви подарят на Зеленски? С колко ли патрулки тогава ще ви събират от улуците и домовете ви, за да изпращат на сигурна смърт?

7

Рендето

преди 4 месеца

На вчерашната дата през 1878, ***, начело с генерал Гурко, вероломно нахлуват в София, за да поробят евроатлантическа България и да я лишат от петвековен рахат. Османците планират да изгорят града барабар с жителите, само и само да не оставят София под миризливия казашки ботуш, но уви, не успяват. Черна дата в българската история.............

6

Анонимен

преди 4 месеца

ПОДПИСАНИЯ ОТ МАФИЯ АГБРИЕЛ ОТ ГЕРБ АНЕКС Е НЕИЗГОДЕН

5

Анонимен

преди 4 месеца

да се ротират

4

Кой подписа анекса?

преди 4 месеца

Кой подписа анекса за приема на мигранти от Австрия? Кой?

3

Анонимен

преди 4 месеца

НЯМА ДА ИМА ПРОМЕНИ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ПРИ РОТАЦИЯ ИНАЧЕ НЯМА ДА ИМА РОТАЦИЯ.

2

Обяснявам

преди 4 месеца

САЩ направиха великолепен политически ход, като вкараха Делян Пеевски в списъка Магнитски. Оттогава той много се промени, опитвайки се да изчисти името си. Отслабна и се превърна в истински млад вдъхновяващ лидер, насочен твърдо към европейските ценности и към евро-атлантическите системи за колективна сигурност.

1

Истината

преди 4 месеца

Искаме официлна информация какъв анекс е подписан на 29.12.2023 за приема на бежанци. Истината веднага!