50

Анонимен

преди 8 месеца

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

49

Анонимен

преди 8 месеца

Абе ти първоначално се обърни и си събуй гащите, пък после ще видим какво ще стане. Веднъж съгласим ли се с правилата им и край, няма откачане!

48

Пепи

преди 8 месеца

Съгласно закона и сега трябва да ги вдигат, но кмета си прави оглушки и само разправя, че ако има зона ще ги вдигат по-често. Нашите коли! Сами да се простреляме в крака :) Това прилича по-скоро на тест за интелигентност.

47

ГоцеДелчевец

преди 8 месеца

Нормално....

46

Анонимен

преди 8 месеца

Вуйчо ми живее в Стрелбище и се оплаква че откакто в Иван Вазов са въвели зелена зона, живущите там започнали да паркират колите си при тях за да не плащат абонамент и вече много трудно се намирало къде да се паркира. Преди нямало такъв проблем.

45

Пернишки провинциал

преди 8 месеца

Като отидете на 16-ти питайте защо няма построен нито един от обещаните безплатни общински паркинги на подстъпите към града, с удобна връзка с градския транспорт.

44

Анонимен

преди 8 месеца

Драги съселяни -- притежаването на кола не е неотменимо ваше право и никой не ви е длъжен да ви осигурява места за паркиране. Притежаването на личен автомобил в София трябва и ще бъде ЛУКС, непостижим за повечето от вас.

43

До Митко Павлов

преди 8 месеца

Мите,освен двете ти ръце, и оная работа да си вдигнеш- няма да те огрее! :)

42

До Пепи

преди 8 месеца

Продавай талигата или се прибирай на село -- на полето има къде да паркираш!

41

Кире

преди 8 месеца

Да отидем масово на 16 януари и да кажем на самозабравилия се кмет, не на платени зони без гарантирано поне едно паркомясто на апартамент. Да спрем да сме овци за стрижене.

40

Име

преди 8 месеца

Начинът по който са организирани синята и зелената зона не работят както трябва. Трябва да има лимитирани места за "гостите" на тези зони, които да са платени, а повечето да са в полза на живущите по тези зони(срещу заплащане).

39

Галин Костов

преди 8 месеца

Мите, като трето поколение софиянец мога да ти кажа, че ж.к. "Иван Вазов" никога ама никога не е бил широк център. Това са бълнуванията на брокерите, които изкараха дори "Лозенец" широк център, а както е тръгнало ще изкарат и Парадайс Мол и панелките на "Мотописта" широк център. Идеалният център е горе--долу там където бяха синята и зелената зона първоначално, като синята идеален център, а зелената широк. "Стрелбище" си е било винаги краен квартал. Самото му име го подсказва.

38

Анонимен

преди 8 месеца

И при нас в центъра като е синя зона от години, какво? Да не би да решиха проблема с паркирането? Не, само едни хора станаха по-богати с помоща на 1 кофа боя.

37

Митко Павлов

преди 8 месеца

До гусин Галин Костов, следните квартали: Лозенец горен, Иван Вазов и Стрелбище се водят Широк център за град София, това, че града е по-малко разширен на Юг заради планината Витоша, не означава, че са крайни квартали,.та как квартал до Широк център би бил краен?!?

36

Анонимен

преди 8 месеца

Коя ще бъде следващата зелена зона? Люлин, Младост или Враждебна? Или може би Ботунец и Кремиковци? Тези хора в алчността си съвсем изгубиха връзка с реалността!

35

Галин Костов

преди 8 месеца

Краен квартал да се направи зелена зона е пълен абсурд! Прави се единствено за пари. Ще доят живущите и ще пълнят джобовете на свързаните с общинската управа рекетьорски фирми. Има балкан разлика между жилищен комплекс с блокове и обособени паркинги и уличките в центъра, които са направени пред повече от 100 години без дори не са предвидени за автомобилен трафик. Дори да няма място за паркиране в "Стрелбище" въртя и рано или късно някой потегля. В центъра просто няма къде да се спре.

34

Митко Павлов

преди 8 месеца

Абсолютно ЗА с две ръце за Зелена зона в кварталите: Гоце Делчев и Стрелбище, на всички Софиянци, които са Против ги каня на състезание намери си място за паркиране през уикенда, заради Южния парк!?! Поне в Събота няма да е така.

33

Анонимен

преди 8 месеца

За тия дето питат дали ни харесва промяната, еми харесва ни, още повече ще ни харесва ако вас селяците ви накарат да плащате и да не спирате все едно сте си пред селските бараки в полето.

32

Анонимен

преди 8 месеца

А няма не искам, няма недей! Имаме си нов кмет и е време и неговите хора да захлебят. Сега тепърва ще се разширават зони, ще се вдигат такси и т.н., че хората гладни, трябва да изкарат някой лев.

31

Джоко

преди 8 месеца

Кмет на 34 години !?!?! Вие какво очаквате от такива голобради недорасляци ? Га имаше избори , половината си одихте на село , а другата половина си чоплехте носа. НЕ ДОПУСКАЙТЕ да ви се качат на главите ! Изтървете ли сега работата ще има още да ви ......