229

27

преди 4 месеца

Нищо не е налагало тези действия на полицията!Липса на професионализъм и демонстрация на сила-всички патрулки се хвърлят в преследване като че гонят Ал капоне!?Насила издэрпан от колата и точно тогава е критичния момент,когато настъпва задушаването,както и стоварването на четириматавърху гражданина!Оставка и арест!

228

Анонимен

преди 4 месеца

До Бивш от МВР Чората не беше престъпник! Беше шеф на цивилната охрана на ЮЗУ и държеше кафето на втория етаж на административната сграда на Института. Ректорът на ЮЗУ реши да го смени със свой човек и постави тази задача на н-ка на РДВР - Благоевград. Онзи изпратил трима офицери и двама сержанти да 'посъветват' Чората да напусне. Петимата джелати така го посъветвали, че лицето му беше в синини, а той беше задушен, макар че викал,че го душат..Хората от съседния блок били свидетели на убийството.

227

Анонимен

преди 4 месеца

Разбира се, че не са проявили жестокост към бившия шампион на БГ, само дето са го пребили и убили! Вие, старозагорците, защитавате мъчителя на Дебора и полицаите си! Засрамете се, как вашите пищовлии гледат хората? Не се ли срамуват, настигнаха турците по жестокост!

226

Петър шумен

преди 4 месеца

Какъв кеф ми би дал един ден да пребия някой "полицай" ама ритници ,лакти и колена до смърт

225

професионалист

преди 4 месеца

Има говорно смущение обикновено го имат хора като професионалните боксьори във по-тежки категории....

224

Анонимен

преди 4 месеца

Според шефа на полицията в Стара Загора, убитият просто тока, е тръгнал да бяга, ударил е полицейски коли, които са му препречили пътя, което според полицая, са предизвикани от бягащи наколко ПТП-та. Сам се е удрял по главата и тялото и накрая, сам си е умрял, просто така...Нямало данни да е умрял в следствие побоя от полицаите?! Дори попита, "вие виждате ли, на видеото полицаи да са причинили смъртта"?! Значи, щом не се вижда на любителското видео, не се е случило. Потрес!!

223

Анонимен

преди 4 месеца

Така и не стана ясно, кокво точно е провинението на убития, за да му отправят полицейско нареждане и сетне да го гонят. От какво е умрял, защо има синини по главата и тялото? Кой е малолетният, който се е обадил на 112? С какво оръжие е бил въоръжен убитият, щом пжлицията казва, че е въоръжен? Виждал ли е някой нож? Защо е трябвало насила да бъде изваждан от колата? На видеата се вижда дърпане, притискане, удряне на прозорец с крак...Защо е било нужно това?

222

шмatka

преди 4 месеца

Щом тръгваш да се оправдаваш ,значи си виновен и гузен!В България полицаите са без нужното образование,възпитание ,култура!Не помня някой от тя някога да ме е упътил ,насочил за нещо-само надменност ,неграмотност ,и с всички са с чувството че от тях зависи светът! Простотия ,бе брат!

221

Анонимен

преди 4 месеца

Този наглец на снимката, познайте от първият път кой го назначи за шеф на ОД МВР Стара Загора.Правилно, от супер наглеца на републиката Рундьо Радев чрез служебните му клоуни.

220

Мильо

преди 4 месеца

Които не ни се подчини ЕКЗЕКУЦИЯ.*** народ робски да знаете кво ви чака.ТРЕПЕРЕТЕ.Кво беше преди у милицията бои бои аиде у пандиза или на прасетата.Нема да вярва у партията.А сега кво нашите деца милиционери галят.Веднага с пищова в главата.Рая робска нема да ви галим.Слава на СССР на партията и на Бойко.

219

мвр - убийци

преди 4 месеца

Колко неграмотен, некадърен, дебелокож, нагъл, ....... трябва да си, за да се правиш на ненормален, като ш у т на снимката.

218

Анонимен

преди 4 месеца

Има голям проблем. Многото камери снимали и пуснати в ефира.

217

Ангелина

преди 4 месеца

До Анонимен под номер 228 - няма как да "дадат " нещо на ГЕРБ и компания ,защото то никога не е било "тяхно". В МВР и във всички институции не са преставали да управляват ГЕРБ и компания,те благодарение на зависимостите и обвързаностите от всякакъв характер ,продължават да съществуват ,като политическа партия ,а всъщност са си корпоративна .

216

Анонимен

преди 4 месеца

Ама разбира се че няма агресия,нали е е просто УБИЙСТВО!

215

Анонимен

преди 4 месеца

МВР е дадено на концесия от Сглобката на мутрите на ГЕРП и резултатите са ясни - лъжи и убийства!

214

Анонимен

преди 4 месеца

Има доста неясноти . Освен това не малка част от полицаите немат нужните качества за полицай - ниска култура, ниска професионална подготовка, надменни. Слаб контрол от началническият състав или и той е като тех, замазване на дисциплинарни нарушения, лош подбор.

213

можеше и по-кротко

преди 4 месеца

Ама на тази бензиностанция няма ли камери, свидетели? Нека се види виновен ли е бил за нещо Пламен.

212

Анонимен

преди 4 месеца

На снимката виждам един нагъл лужец!Погледни записите,лицемер и тогава пак каже,че няма агресия!

211

Закривай милицията!

преди 4 месеца

Този е голям нахалник. ОСТАВКА на цялото ръководство на милювците! 60 000 хрантутника на държавна хранилка 1 ва категория труд! Структурна реформа из основи. Вън пожарни, граждански ......

210

Анонимен

преди 4 месеца

Точно за три минути джелатите"полицаи"можеха да установят кое е лицето и какво е извършил,задържането му можеше да стане без подобни изпълнения ако беше виновен за нещо и най важното без убийството на същият!