110

Анонимен

преди 4 месеца

Оказва се, че Русия получава повече международна помощ от Украйна. На украинците им се дава старо въоръжение, и то със закъснение, а руснаците получават съвременно иранско и севернокорейско такова.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Руските олигарси и приятели на Путин- Дерипаска,Милер,Розенберг, Чорни,Авен,Абрамович,Фридман,Векселберг са дълбоко загрижени и страдат за съдбата на средностатистическия българин.

108

Позор

преди 4 месеца

Путин проси от Северна Корея!

107

Тъй речено от Клио

преди 4 месеца

Причините за започването на военните действия в Украйна не са толкова прости, колкото тръбят англо-американците и техните васали сред страните от ЕС. Същото важи и за причините за избухването на Междусъюзническата война през 1913 г. - на Запад твърдят, че става дума за вероломно и непредизвикано нападение на Българската армия срещу войските на Сърбия и Гърция, а за българите противниците им са "съюзници-разбойници". Хубаво е да се чете историята, за да разбираме съвременността.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Тия Укри много страхливи и разглезени нещо. От всичко се оплакват.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Хахаха, боли ги ...рибу Ким и Владимирович, от ваще санкции. Кучетата си лаят, керванът си върви от Корея към Русия. Рибу, рибу, дай рибу. Рибу, рибу, дай рибу. Рибу, рибу дай....

104

Анонимен

преди 4 месеца

а Тагаренко как може да доставя оръжия и да взема безбожни комисионни,а Ким да не може

103

Анонимен

преди 4 месеца

Е как така краварите и още 50 неофашистки държави могат да подкрепят укрорайха,а Севрна Корея не може?!?!?Тия правила откачените ингилизи ли ги измислиха?То от изкукуригали педофили и какво друго да очакваш де

102

Анонимен

преди 4 месеца

АНЕМИЧНА е нечия друга икономика! За да пишеш подобни неща трябва поне малко да си запознат!

101

баба мара

преди 4 месеца

кимчо е израсъл в колежите на щвеицария и от малък им е изучил номератазнае що за стока са и сега ги работи перфектно браво малка държава коятопоказа на света как трябва да се държи човечеството със световното зло сащ

100

6

преди 4 месеца

Значи Щатите и Еврапата могат да доставят на укрите всякакви оръжия , а Корея не може на Русия!

99

Българин

преди 4 месеца

Полето на бойните действия отдавна се превърна в поле за тестване на оръжията на всички държави. Къде иначе реално ще се тестват турски дронове срещу руско ПВО. Или руски ракети срещу американско ПВО. И китайски оръжия и европейски и т.н. Естествено, че и КНДР ще иска да види до колко нейния военно промишлен комплекс е в час с текущите военни технологии.

98

Анонимен

преди 4 месеца

Някои пристанища ще изчезнат съвсем скоро.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Полудяваме ли, откачаме ли, или просто ни затропват дъските.

96

До Христо Христов

преди 4 месеца

"....световната война започна и то точно заради Великобритания. Но де неграмотен про'с'так кат теб да го вдене?! ..." ------- Вдявам го. Но едва ли се съмняваш, че на Великобритания няма да им мигне окото да изгорят България заради собствените си интереси. Затова казвам, че за България не е добре този конфликт да се разпространява.

95

нафърфорий

преди 4 месеца

Ааа..., чекайте малко, ся!!!! Значи цялото НАТО, плюс близките партньори на Щатите по света, може да въоръжават и превъоръжават 4.0.4, а *** "нямат право" да купят от Кичо туй-онуй!? Как шъ стане тази работа, ай??? -))))

94

Факт

преди 4 месеца

Всяка опастност за Киев е добре дошла за Европа.Колкото по скоро падне хунтата там толкова по скоро Европа ще започне възстановяване то си.

93

Анонимен

преди 4 месеца

"втората по сила армия в света" се нуждае от оръжие, набавяйки го от страни от третият свят.

92

До Христо Христов

преди 4 месеца

Знам за бомбите играчки. Имаше даже книга за това - "Воля". Чел съм я много пъти. Това, което искам да ти кажа, е че при разширяване на конфликта "братята ингилизи" ще набутат нас на първа линия на основание член 5 на НАТО, а те ще "помагат" отзад най-вече с "акъл". Това имам предвид.

91

Айде Копейкин.

преди 4 месеца

..Ходи да помляскаш гз на Путин , та да ти се вдигне авторитета у България, бе...ха,хааа... ИНАЧЕ И ТЕБЕ ШЕ ТЕ НАРОЧАТ ЗА "ФАШИСТ", КАТО КАКА ТИ КОРНИ , ГДЕТО МЛЯСКА ЩАТСКИ ДИРНИЦИ У ВАШИНГТОН!