26

Тая

преди 4 месеца

Сега ли разбра че животното е човекоядец

25

Анонимен

преди 4 месеца

Индо-пакистанците могат да ядат и живи животни.. това не им пречи..

24

Анонимен

преди 4 месеца

Не се сещам за топ атлет, който да не яде месо. Джокович беше уж веган по едно време, но се отказа. Всички плюскат мръвка. Не е проблема в месото, важното е да е качествено.

23

Баба Гица

преди 4 месеца

Месото ще го произвеждаме само бутиково за началниците. Про100людието ще плющимм бутчета от скакалци на фурна и брашнени чер веи по чирпански

22

Зелен Демократ

преди 4 месеца

Народонаселението трябва да спре месото и да затъпее яко, да се затрие и да ни освободи ресурси и пространство, Богоизбраните го заслужаваме, стани веган, направи ни добро!!!

21

anonimen

преди 4 месеца

А, добрюютро, аш знае веше това! Първо - вегетарианец е различно от веган, първият получава протеин. Има много елементи, които в месото са с различна структура - желязото в яйцата и месото е хем-желязо, по-лесно усвоимо от растителното. Незаменимите аминокиселини - триптофан, прекурсор на невротрансмитера серотонин, откъде ще дойде? Б12 го няма в растенията, не го ползват и той се разпада под влияние на сл лъчи. Калций, желязо, микроелементи, откъде?

20

Анонимен

преди 4 месеца

Що изследването не е на Московския институт,не ми го хвалете

19

Шпек Салам Народен

преди 4 месеца

Всяко изпадане в крайности е вредно.Хапвайте си месо,но качествено,доколкото е възможно да се намери такова.И не се тъпчете само с мръвка,поне два пъти седмично е добре да има постни дни.Или,ако на обяд ядете месо,на вечеря яжте постно.И тъй.

18

Анонимен

преди 4 месеца

Статията е поръчкова от медопроизводителите.Не се съмнявайте и за миг!!В Бг вече всичко в медиите е по поръчка.Целта?!Измама за прУстото племе.

17

Анонимен

преди 4 месеца

Неземни глупости пишете!!

16

Фелдшер

преди 4 месеца

Масово наблюдавам, че хората, които са диагностицирани с рак на дебелото черво като ги поразпитам малко за хранителните им навици, са страстни любители на мръвката. Показателно е.

15

Анонимен

преди 4 месеца

Така е, първо ще изядем замразеното преди 30 години мЯсо, пък после ще мислим на ново, вредно ли е спирането или не е. А и скакалците в коя категория са, най-вероятно в "месо"?

14

Едно време на село

преди 4 месеца

баба си знаеше да готви само- леща, боб, качамак, манджа с картофи, картофи, зелен фасул, макарони, спагети и пак наново. Месо много рядко се ядеше. В годината 2-3 пъти и то баба като заколеше от кокошките си. По празници. В кокошарника гледаше около 20 кокошки. Иначе най-редовно си готвеше боб, леща и зелен фасул. Ама беше вкусно. И не даваше да преяждаме, казваше, че е грях.

13

Анонимен

преди 4 месеца

Монасите от Шаолин не ядат месо и не пият алкохол. На мен ми изглежда като да са здрави.

12

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Относно коментара на колегата по - долу. Всякакви сбър-ка.няци веган-и има, диетата трябва да бъде основно от варива като Картофи, Ориз, Грах, Леща, Боб, Паста, Хляб и др. и в допълнения плодове и зеленчуци. А не като тоя Дони, суровояд, станал е кожа и кости и такива само отблъскват нормалните хора от правилната веганска диета ... Лека вечер и си опичайте акъла, бъдете здрави!

11

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Съжалявам, че е така, и аз искам, кашкавал пане-то, яйцата по панагюрски, мусаката, капама-та да са полезни а *** НЕ СА! Или го приемете или знайте, че вероятността да страдате в бъдеще от болести е ОГРОМНА! Онзи ден гледах лекция на Джон МакДугал за Автоимунните Заболявания и колко жестоки могат да са към собствения организъм, и как в огромната си част са причинени от диетата ...

10

Анонимен

преди 4 месеца

Имам една позната веган, пълен веган, яде по две чанти плодове и зеленчуци на ядене, и изобщо не е слаба, може би така компенсира.

9

Сър Уилямс

преди 4 месеца

От дълбока древност се знае, че кралете са пълнички и болни а селяните са вталени и здрави. Да разбира се, болеста на богатите е подагра! Знаете ли, че е доказан факт, че ГЛАДИАТОРИТЕ са се хранили с веганска храна преди боевете в Римската империя. Защо? За да са по - силни, енергични, пъргави, тоест по - здрави!

8

Сър Уилямс

преди 4 месеца

Чревоугодниците обичат тази новина! Само дето няма нищо общо с истината. На истината не и пука за нашите чувства и за това какво обичаме да ядем. Преди около 7 години започнах да се храня само с растителна храна. Диетата на John McDougall. Досега да съм умрял 100 пъти ако беше верно. Лекарите не могат да излекуват почти никакви болести свързани с храносмилателния тракт, само изписват хапчета за подтискане на симптомите ... пука им на лекарите!

7

Боби

преди 4 месеца

Вегетарианец съм от 25 години. Нищо такова няма, само лъжат хората.