113

Анонимен

преди 4 месеца

Бягството от Украйна се превърна в масово явление. Стендъп комикът Андрей Шчегел, който напусна тази година, просто заяви: "Изборът на момчетата е да умрат", а самият той избра да "избяга като плъx" (в оригинала той използва по-груб глагол). Не толкова отдавна самите украински медии признаха, че от 40 до 60% от дипломатите не се връщат от командировки в чужбина.

112

Анонимен

преди 4 месеца

В МоцквА не се усеща.война, само избитите и.техните семейства!

111

Анонимен

преди 4 месеца

Арестович: Коллективный иск Западу на конференции большой - новая Ялтинская, Потсдамская или Тегеранская - мог бы звучать так: господа, давайте честно признаем, что расширение НАТО на восток было ошибкой, и это не Арестович сказал с Путиным, а Кеннан, архитектор холодной войны. Понимаете? Мы признаем: оно привело к негативным последствиям в виде войны.

110

Анонимен

преди 4 месеца

Вы можете сказать, что мы были абсолютно правы, расширяя НАТО на восток, и это наше священное право, как они сейчас говорят. Да, но Россия на это ответила большой европейской войной, и готова продолжать ее дальше, судя по публикациях во всяких "Билдах", что она собирается атаковать европейские государства.

109

Анонимен

преди 4 месеца

А вы готовы насмерть воевать? Россия показала мы готовы. Да, мы готовы умирать. Как там: всех в ядерный пепел? А вы готовы? Ведь любые ценности, проекты, прожекты с расширением, сокращением и так далее стоят лишь только поскольку за них готовы отвечать действиями.

108

Анонимен

преди 4 месеца

Россия ответила действиями на расширение НАТО на восток. Она сказала: мы будем воевать, обеспечивая наши национальные интересы. Можете эти интересы презирать, отрицать, смеяться над ними или считать их необоснованными, но она за эти интересы приехала танками к нам во дворы. А вы готовы это делать в ответ? Ну мы готовы, мы воюем. А Запад готов?

107

Анонимен

преди 4 месеца

Ех, и ние сме ходили в Швейцария! Не се изхвърляй толкова!! Дори сме сядали да обядваме в ресторант, но цените бяха стъресиращи!

106

Анонимен

преди 4 месеца

Они могут быть идеально выстроены по законам английских дебатов, за них можно получить в Гарварде премию, за блестящую аргументацию, но если вы не готовы за них стрелять с 5 метров в человека, - это полное фуфло. История доказывает. Вот Россия сказала: мы готовы. А они нет. И приходится увы и ах считаться с российскими интересами, потому что они готовы за это умирать.

105

Анонимен

преди 4 месеца

Западните марки се готвят да се върнат в Русия. Масовото изселване на западния бизнес от Русия , водено от политически мотиви, доведе до милиардни загуби за техните собственици. В крайна сметка, въпреки политическата турбуленция, никой не иска да загуби "големия джакпот" на руския пазар. Особено на фона на рецесията и устойчивото обедняване на потребителите на Запад.

104

Анонимен

преди 4 месеца

Aрестович предложи Украйна и Русия да се обединят срещу Запада.

103

Анонимен

преди 4 месеца

В Германия ще вдигат данъците за гражданите, за да има повече пари за Украйна. Моника Шницер, председател на Германския съвет на икономическите експерти, съветник на правителството, предложи увеличаване на данъка върху доходите в цяла Германия, за да се осигури по-голяма военна подкрепа на Украйна поради липсата на нови ангажименти от страна на Съединените щати. "Извънредните събития изискват извънредни мерки. Солидарност за Украйна като допълнително увеличение на данъка върху доходите за военна помощ би било възможен отговор на това предизвикателство".

102

ЕС

преди 4 месеца

ЕС - зелена политика, джeндъpастия и лгтбкуио++, 38 пола, инсектофагия.

101

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнахме ли вече Крим?

100

Анонимен

преди 4 месеца

Никой в Мацква не.усеща войната, само тези останали без синове и мъже!

99

Анонимен

преди 4 месеца

Генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейесус-се застъпи за универсален преход към растителна храна: нашата хранителна индустрия вреди на здравето на хората и планетата.

98

Анонимен

преди 4 месеца

ЕС минава на синтетик нютретиенти и майкро лaйвсток. Месо, мляко, яйца са вредни, животни като кравите и овците много пърдат и отделят карбън емисии и имат висок карбан импринт да причиняват климатични промени и децата ни няма да доживеят до 40 години. Затова ако искаме да спасиме планетата и децата ни да доживяват до 40 години, требе да минеме на синтетик нютретиени и майкро лайвсток за да спасиме децата(най-голямото богатство) и планетата. А и да не искаме да спасяваме, пак трябва да минем на синтетик нютретиени майкро лайвсток щото месо, плодове и зеленчуци и без това няма да има.

97

Анонимен

преди 4 месеца

Путин спести на руснаците обичайните лишения на "военната икономика". Магазините в Русия са пълни с всякакви стоки. Руснаците се бият на опашки за Лешникотрошачката да купуват билети на черно по 600 хил рубли, и се възмущават от "голи вечеринки" които знаменитости като Собчак и Галкин си организират в Москва - никой не усеща войната. Постиженията на Путин са работещи и неговото оставане на власт е предпоставка за повторно появяване на Русия като суперсила, надминаваща дори Съветския съюз.

96

Демократ

преди 4 месеца

Демокрацията е най-добрата система, но българите са некадърни и неквалифицирани и за това живеят бедно при демокрацията. Умните и кадърните хора живеят добре при демокрацията.

95

Анонимен

преди 4 месеца

Нокога няма да постигнете достиженията на социализма !!!

94

AI

преди 4 месеца

Никой няма нужда от вискоквалифицирани. Производства които преди се обслужваха от цяла армия специалисти сега произвеждат високотехнологични продукти и чипове само с няколко обучени оператори които дори нямат образование, и не им е необходимо.