48

Анонимен

преди 5 месеца

До 53ЕС няма как да притисне сърбите защото те живеят във ЕС много отдавана и са интегрирани баш както си трябва)))Верно,да неби Сърбия, да е основателка на ЕС.

47

Анонимен

преди 5 месеца

Дошло е време за "избор" на *** шошороиди: Или със западната гейщина, или безгейното бъдеще на руския "мир". Русия е осъдена да просъществува като цивилизация и ще остане с непипнат от запада суровинен ресурс до 4-5 години.

46

Не че Вучич е дикта-

преди 5 месеца

--тор !ЕС няма как да притисне сърбите защото те живеят във ЕС много отдавана и са интегрирани баш както си трябва .

45

Ахах

преди 5 месеца

До ХахНо всичко е нобратно - по ***....

44

Анонимен

преди 5 месеца

Дошло е време за избор на европейските народи: Или със западната цивилизация, или мрачното бъдеще на руския "мир". Русия е осъдена да пропадне като цивилизация и ще остане суровинен ресурс до 4-5 години - и на Китай и на Европа.

43

Хах

преди 5 месеца

В Сърбия трябва да се слуша волята на народа. В България трябва да се слуша волята на 10% копейки , по съвет на Московската посланичка.

42

краварите показаха

преди 5 месеца

как се прилага западната демокрация в такива случаи със капитола ! КАКВО чакат сърбите - бой!

41

Не че Вучич е дикта-

преди 5 месеца

тор ,за него това е силна дума ,ама не пуска кокала и със избори по нормален начин ще си ги печели всеки ден и то на 100 % --естествено по втория начин ! н Аче половината сърби работят на запад е обществена тайна да кажеш мразят запада обичат Русия ,колко да я обичат имат възможност да избират и винаги избират да идат на запад ,а гласуват за Вучич няма кой да ги вярва тези неща .

40

Анонимен

преди 5 месеца

Страна извън ЕС няма изобщо бъдеще. Особено малка страна като Сърбия и то под руско влияние - рецепта за огромен проблем за хората им.

39

Анонимен

преди 5 месеца

А, какво стана с яйцата,ще има ли?

38

Револвер

преди 5 месеца

Сръбският Майдан иде със страшна сила.

37

за краварите може

преди 5 месеца

- за останалите не! А сегашната американска демокрация как подхлъзна Тръм на предишните избори? Или това, защото е в америката, не го броим??

36

А Капитола ?

преди 5 месеца

А Бай Издън какво направи при избирането си ? краваромучалките - забравихте ли ?

35

смеехххх

преди 5 месеца

Диктатор как може да разсъждава

34

Ердоган го доказа

преди 5 месеца

Ако не изрежеш навреме американската пета колона - се получава Украина!

33

Сът

преди 5 месеца

Те блатните са свикнали със схеми да печелят. Подкупи,хора с автобуси и калашници в стаята за гласуване Това е метода. . И си мислят ,че навсякъде по света може така. Между другото снощи още едно руско корабче е отишло да прави компания на дъното при крайцера Мацква. Гледайте си войната крепостници,оставете нормалните държави на мира

32

MNENIE

преди 5 месеца

До MNENIEПисах два пъти Украйна , исках да пиша СМР , извинявам се .

31

АнонимеН

преди 5 месеца

В общинския съвет на Белград, Сръбска прогресивна партия (СПП) печели малко над 38 на сто, а "Сърбия срещу насилието" около 35 процента, според неокончателните резултати./ ЯКО СА ФАЛШИФИЦИРАЛИ ИЗБОРИТЕ :D 15% СА СИ ДОБАВИЛИ СРЪБСКАТА ПРОГРЕСИВНА ПАРТИЯ С ИЗМАМИ!

30

MNENIE

преди 5 месеца

Сърбия , Ивицата Газа , Украйна , Израел , Украйна - това са изкуствено създадени Държави и нямат право да съществуват - докато ги има , ще има Войни .

29

РАШКА...

преди 5 месеца

РАШКА ВЕЧЕ Е СЛУГА НА БУРЯТИ И БУШМЕНИ..