26

Реалист

преди 5 месеца

1. Художествена и историческа стойност тези камъни и метал...нямат.2. Славим окупатор...3. Разрешения за създаването на това грозно нещо. Няма..4. Адвокат е нает да защитава някаква позиция...но това не значи, че и той е съгласен или вярва в това,което твърди.

25

човек себе си да про

преди 5 месеца

И аз така , едно време бях запален " демократ " и глобалист , ама като видях всъщност за какво става реч днес тези неща ги ненавиждам , поне тези дето ги представляват , или пък като такива се представят , вероятно от непознаване на терминологията .

24

Анонимен

преди 5 месеца

До 24:Айде бе или искаш да отговаряш за разрушаването му

23

Анонимен

преди 5 месеца

Как така каква ще бъде съдбата на НС: съгласно новата КРБ Боце Б., Шиши Пеевски, Киро Петков и Насо прокурора ще бъдат некороновани ЦАРЕ на България. Ощо от римско време влдадетелите приживе са имали право на паметник, с който да показват кой управлява. На четиримата управляващи ще се направят статуи,може от по-евтин материал, които ще престояват по 3 месеци на пиедестала на ПСА. А на четирите страни на пиедестала ще бъдат монтирани плочи с текста на новата конституция и с печат на мин.Славов.

22

гост

преди 5 месеца

Съдбата му е ясна - никога повече няма да стърчи на пъпа на София! Останалото не е интересно.

21

До Боби

преди 5 месеца

Наказвало се със смърт, но не преди самите комунисти да са разрушили един куп паметници и храмове. Айде стига с тая наглост и безочие, а! Не се спирате да хвалите комунизмът/соцвиалъзмът, но през призмата на всичките свободи които имате. Иначе съм сигурен, че ако заживеете и за седмица по онези стандарти и ще ревнете 80% от феновете на онова време.

20

Швейк

преди 5 месеца

Копейките се размечтаха!

19

Анонимен

преди 5 месеца

До 15 Само дето си подписал Женевската конвенция и не трябва да го пипаш ,както и да прославяш фашизма.Той за това е паметник да ти напомня оная простотия на Хитлер,а тоя който забравя историята ще преживее всичко отново.То за това ООН се изказва

18

Анонимен

преди 5 месеца

Ванчето на народен съд, а паметника да го качват обратно след подсилване.

17

Анонимен

преди 5 месеца

Ваня Тодева - Президент. Тази жена е точно за този пост. Защото държи на думата си и има топки. Подкрепете кандидатурата и.

16

Боби

преди 5 месеца

По времето на комунинзма, който посегне на историята, се наказва със смърт. Това деяние на тройната коалиция няма да остане безнаказано. Заслужават събаряне на парламента, спечени стъкла и протести. Щи си получат заслуженото на следващите избори, а може и да не доживеят до тогава.

15

Случаен минувач

преди 5 месеца

Нам ни трябват хора като Турчина и Унгареца. Те са приятели, скоро Турчина гостува на Унгареца и си подписаха всякакви договори за търговия и т.н. И двамата показват, че се ръководят само от интересите на народа си! И никакви велики сили не ги плашат! Просто няма да допуснат да станат колония, няма да допуснат джeндъp идеологии, трети пол и т.н. Не слугуват на copocоидни структури. Нямаме такъв, на който след време да кажем гордо - Българина. Просто нямаме такъв политик. Затова народът е отчаян.

14

Случаен минувач

преди 5 месеца

copocоидни структури.

13

Анонимен

преди 5 месеца

Съдбата на MOЧА ще е блестяща. Виждам как Путин ще си го прибере в Русия и ще го постави в двора на Кремъл между два също такива ненужни предмета цар Пушка и цар Камбана.

12

Анонимен

преди 5 месеца

Крайно време е Руското посолство да започне да почита и руските паметници в България ,руски паметник,паметника на Цар Освободител. Те ходиха само на паметника на Съветската армия.

11

Бойко Шпагин - ГЕРБ

преди 5 месеца

Каквото каже прасето на Мултигруп, и полу-син на Илия Павлов = Дон Шиши Турско-Депесарски .

10

Случаен минувач

преди 5 месеца

И все пак, въпросът е сложен. Да, съгласен съм, това е паметник на несъществуваща вече армия. Тя е донесла руска окупация на България. Ние бяхме 45 години руска колония. Обаче: Сега не сме ли колония? Защо трябваше да слагаме паметник на американски летци, които са пускали бомби над София и са убили над 4 000 души? Ами такива съветски паметници има и във Виена, и в Будапеща, и в Братислава. В Будапеща дълго са спорили дали да го махнат, но са го оставили.Може би най-правилното е да го преместят.

9

Идеалист

преди 5 месеца

Вече почти не се говори за Паметника на СА. Никой не споменява за решението на ООН от преди 2 дни да не събарят антифашистки и нацистки паметници. Темата по БНР от рано сутринта е Дженър идеологията. Сглобката кара по плана на Кокорчовците, който беше методично изложен в ОНЯ ЗАПИС ОТ ПРЕДИ СГЛОБКАТА. Всико ще се случи....Приеха и бюджет със заеми 11 милиарда лв. Около Коледните празници нашите управляващи прокарват най-лошите неща за хората. Народа яде и пие....

8

Анонимен

преди 5 месеца

До 7 Ами прочети първо резолюцията на ООН обоснована на точка от Женевската конвенция.Такив паметници не могат да се махат,учебници и преподаване с цел да се замени историята не можеш да издаваш .Паметници на тия дето са били на страната на фашизма и нацизма не можеш да издигаш

7

Боби

преди 5 месеца

Да ги съставят да възстановят паметника и 24-ти май като национален празник на буквите, иначе смърт ги чака Киро, Бойко, и компания. Обслужват интересите на ДПС и Ердоган. Няма да е гаврят с българската история. Чака ги погром не само сега, но и на следващите избори.