46

Кукуригууу

преди 9 месеца

Ха, дано да е Аякс, да ги смачка нашата Бг гордост. Сега е моментът! Имам усещането, че Лудите глави с бат Гошо ще напишат история тоя път.

45

Лагрестин

преди 9 месеца

Браво на Лудогорец и успех в следващата фаза на евротурнирите!

44

Анонимен

преди 9 месеца

малко да се разсмърдят слуховете за нагласени мачове и отново ще се върнем на губещатат серия.

43

астора

преди 9 месеца

Най вероятния предосмина-финал е Аякс- Лудогорец

42

До 38 отбор играещ

преди 9 месеца

И защо да е резил. Разград не е голям град. Половината град ходи на мачовете. Ако ви е кеф елате и от София. Ама от злоба не идвате. И кой е казал, че футбол трябва да има само в София и Пловдив, а другите отбори да сй пълнеж. От години се оказва, че точно в София намй футбол.

41

Гавраил Софрониев

преди 9 месеца

Пффф, отмиха срама на Бг футбола за пореден път. Накуп Левски и Цецка нямат толкова победи навън, от зората на света...

40

Спиро

преди 9 месеца

Ееейй, няма по-добър от "Лудите", спряха ми дъха...

39

Хасан

преди 9 месеца

Але-алеееееееве

38

Анонимен

преди 9 месеца

Само за селяните от Люлин, Левски е гранд.

37

Анонимен

преди 9 месеца

Лудогорец е спечелил толкова мачове в Европа, а в съвкупност всички български отбори не са спечелили. Ако ЦСКА имаше своето избухване за година през 80-те или Левски през 90-те, но са еднократни, то Лудогорец показва нон стоп постоянство в Европа. Айде пак говорете, че в мангалското ни първенство купували мачове. Явно са са качество. Никой друг български отбар не може нещо да пакаже в Европа. Отпадат всечки безславно, понеже все съдията им пречи, или вревето, или терена, или...

36

Q

преди 9 месеца

Арсенал,Ман Сити.. АНГЛИСЙСКИ отбори ли са до тоз под мен 39 .Такава омраза само от българин може да има..

35

Анонимен

преди 9 месеца

Лудогорец не е български отбор и въобще не може да се сравнява с грандовете ЦСКА и Левски, даже със Славия които са дали на бг футбол дестки български футболисти национали.Какво е дал на българският футбол Лудогорец и неговата,, Академия"? Нищо, а вече повече от дест години обират юношоте на северна България да ги учат на футбол. Е, виждаме ги колко ги научиха, мъжкият отбор взе още на 99% разчита на чужди футболисти, останалият 1% са бг футболисти израснали като футболисти в други бг отбори.

34

Анонимен

преди 9 месеца

До 22.Мишки некадърни,вземете си оправете заглавието,Лудогорец е втори а не първи в групата.Боли ме шмаизера,класирахме ли се ?Класирахме се .Взехме ли 1.5 милиона евро взехме .Тогава кво ревеш бе ?Кво значение има първи ли сме втори ли сме?

33

Анонимен

преди 9 месеца

Втори ама друг път .Оправете си заглавието

32

...

преди 9 месеца

Втори завърши групата не първи.

31

Къде е Разград?

преди 9 месеца

Ето такива отбори, като тези дедо идват надмено и после си тръгват с наведена глава. Както навремето помните ли ЦСКА-Москва? Онези не знаеха къде се намирал Разград. Дойдаха, паднаха с 6:0 и научиха къде е. Днес и в Дания разбраха за Разград.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Понеже все още има вярващи, че Левски или ЦСКА са нещо велико.....та Славия е била най-великия отбар в началото та до средата и после на миналия век. Отбор с огромни постижения. Е...къде е сега и колко фена има. Същото се случва с Левски и ЦСКА. Нищо не е даденост. Лудогорец плют или не се оказва най-добрия отбор в България за последното десетилетие. "Грандовете" са в миналото. Лоши ръководства, провали нон стоп и прочее. А Лудогорец плюти или не са емблемата на България в Европа.

29

СМЯХ...

преди 9 месеца

Късметлийски гол за шал,варите.... Просто Нордселанд ги подцениха и нямаха късмет пред отбелязването на гола... Много жалко, че такъв смешен отбор като делиормана ще играе на 1/16 финал, ще станат за смях... Който и да се падне срещу тях ще ги пръсне!...

28

Анонимен

преди 9 месеца

Втори ама на куково лято. Никой български отбор не може да бъде по-напред от ТУРСКИТЕ... ФЕНЕРБАХЧЕ ОЛЕ !

27

Анонимен

преди 9 месеца

Кажи на Камелия-мисирка и не е нужно да я обиждаш.