10

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 5 месеца

Това е добра новина приложете е на практика

9

Анонимен

преди 5 месеца

До българина...ГЕРБ управляваха 9г 8 месеца.

8

абе

преди 5 месеца

Няма смисъл да се обяснявате, Томиславе. Всички ви видяхме какво представлявате. Посолството яхна Боко и всичките клекнахте и станахте по-евроатлантици от папата. Чао сте, заедно с цялата сглобка.

7

българина

преди 5 месеца

имам ясен спомен че 12 г имахте пълната власт за всякакви политики. Точно при вас ни шенген, ни юп, ни Белене, и -1.5 млн души и най бедни. Дори нещастника бмб Румъния ни пречела и дърпала назад, а сега са с 30 пр + заплати над нашите. Просто мълчете не се обаждайте

6

Браво!

преди 5 месеца

Открихте топлата вода! Това е известно и то отдавна на всички, но дебелите глави на нашите управляващи трудно увират, а новите "назначени' капиталисти са жадни за бързи печалби! И така времето си лети и това, което е било актуално вчера, днес вече е остаряло.Работната ръка не стои и чака да й се създадат условия за достоен и платен труд, а си ги търси сама.В резултат България загуби над 2 милиона трудещи се, заради това "предимство" на евтиния труд!

5

Анонимен

преди 5 месеца

Мафия

4

Анонимен

преди 5 месеца

Аз не гласувам за престъпници!

3

Сата НАТО

преди 5 месеца

ГЕРБ може единствено да краде пари и да имитира дейност. Предложенията им са да се раздават пари, които после да огкраднат с обръча си от фирми.

2

Анонимен

преди 5 месеца

Чрез крадене, нали? ОПГ Гроб...

1

как по бавно ,

преди 5 месеца

а ръст в бг няма как . инфлацията изяде заплатите . и мвф го казаха . тръгнал петко за трици и нищо не свършил . хахахаха магистралата да строят да могат гасарбайтерите да пътуват .