644

Анонимен

преди 6 месеца

" немците са се намирали в северозападните части на континентална Европа тогава, на изток немци са липсвали изобщо" - Предвид, че досега показваш тотална липса на знания и мисъл, съм сигурен, че за пръв път от мен ще чуеш, че в Крим например е имало немско население. И има археологически находки, останки от немски крепости. А немски език там се е говорило доста дълго време. Не дори руски, а немски!

643

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАбе никой не ти оспорва , че немски племена е имало, те са се намирали в северозападните части на континентална Европа, много по-късно започват да се разместват и завземат територии, едва през последните векове около 17, 18, 19 век, а ние говорим за събития около 7 , 8, 9 век! Как свърза англичаните с немците тогава, не знам, може би, защото царското им семейство на англичаните са немци днес, ама те и руска жилка имат.

642

Анонимен

преди 6 месеца

Украйна означава в покрайнините на Европа! Хайде де! :))) Как ще докажеш, че пък точно в покрайнините на Русия трябва да означава? Къде пише, че в покрайнините на Русия? :))) Защо пък това другото твърдение за "покрайнините" на Европа да не е по-вярно? :))

641

Анонимен

преди 6 месеца

Яд ли ви е вагнерчета? Като го занесат в музея, идете да лъснете една за почит на СЕСЕСЕРА и негово пророчество Путинь?

640

Анонимен

преди 6 месеца

"До АнонименЗа какви "немци" пишеш, след като в него период, не е съществувала Германия" - АХАХАХАХАХ!!! :))) Сега остава да питаш как така Английският език е от немската езикова група, а във Великобритания не говорят на немски!!! Хахаха! Вярно си завършен... такова... сещай се! :))) Германия може да е нямало, но немски племена е имало.

639

Анонимен

преди 6 месеца

Украинска "нация" не е съществувала някога изобщо, нито съществува сега, това е реален факт , "Украйна" е географско понятие, това е дума, която обозначава местонахождение, даден район, а не държава или нация! "Украйна" , означава "в покрайнините, у края, в края" , в конкретния случай означава: "в покрайнините на Русия".

638

Анонимен

преди 6 месеца

"Пак повтарям - УКРАИНСКА "НАЦИЯ" НЕ Е СЪЩЕСВУВАЛА НИКОГА И НЕ СЪЩЕСТУВА" - Ти да не си онзи същият, който постоянно "пак повтаря", че "Палестина като държава не е съществувала". Ахахаххаха!!! :))) Много интересно как точно хората които говорят най-големите глупости и безсмислици обичат да казват "Пак повтарям", все едно има някакво значения някой неyк с'eляк без образование и без знания какво повтарял. :)))

637

Анонимен

преди 6 месеца

"Пак повтарям - УКРАИНСКА "НАЦИЯ" НЕ Е СЪЩЕСВУВАЛА НИКОГА И НЕ СЪЩЕСТУВА" - Ти да не си онзи същият, който постоянно "пак повтаря", че "Палестина като държава не е съществувала". Ахахаххаха!!! :))) Много интересно как точно хората които говорят най-големите глупости и безсмислици обичат да казват "Пак повтарям", все едно има някакво значения някой неyк *** без образование и без знания какво повтарял. :)))

636

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименЗа какви "немци" пишеш, след като в него период, не е съществувала Германия изобщо, а немците са се намирали в северозападните части на континентална Европа тогава, на изток немци са липсвали изобщо, даже в централна Европа не са били, научете се на хронология!

635

Анонимен

преди 6 месеца

"това са области от царска Русия и са съществували още през периода на Киевска Русия" - За разлика от теб, мен никой не ме е лъгал. Като напишеш "нацистки" и в теб започват да прозират слаби нервички и плиткоyмието на промитите от пропаганда глави. Избрал си да бъдеш слуга, а не личност? Ами твоя воля! :) Разни "области" на царска Русия е хубаво първо да прочетеш малко учебници и да видиш кога възникват, момченце неуко.

634

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименПак повтарям - УКРАИНСКА "НАЦИЯ" НЕ Е СЪЩЕСВУВАЛА НИКОГА И НЕ СЪЩЕСТУВА И ДНЕС, ТОВА СА РУСНАЦИ ОТ ПОКРАЙНИНИТЕ НА РУСИЯ, затова и така ги наричат "украинци"(хората у края) , от покрайнините на Русия.

633

Анонимен

преди 6 месеца

До АнонименАми не е така, Русия е имала стройно изградена система през царския си период, болярите и болярствата, са били част от районите на Русия, управлявали са ги предимно руснаци от царските семейства или близки до царското семейство, Новгородското, Киевското, Московското и т.н., това са области от царска Русия и са съществували още през периода на Киевска Русия, за това, че сте се нагълтали с нацистки лъжи и пропаганда, че Киевска Русия е нещо различно от Русия, аз няма вина.

632

Анонимен

преди 6 месеца

Как така украинците като наследници на държавата Рус създадоха и народа Рус и почти всичко руско, а после едно московско руско княжество реши, че само те ще се наричат Рус (Русия)? :))) И Б'aйГaню подари земята на Киевска Рус на москалите, а не както е правилно и логично москалската земя да се подари на Киевяните, щом те са измислили всичко. :)))

631

Анонимен

преди 6 месеца

"Киев е бил столица на Русия в миналото." - Да, точно така. Бързо се учиш до момента. :) Сега помисли как не е имало Русия на територията на Московска Рус, когато е имало Киевска Рус, преглътни и кажи, че щом налседниците на днешна Украйна са по-първи руснаци, тогава е по-правилно да кажем, че са по-руснаци от руснаците в днешна Русия. И Русия по-малко заслужава името Русия, отколкото Украйна. И кажи, че излиза, че руснаците от Русия е по-логично да се нарекат украинци, щом държавата е Украйна.

630

Анонимен

преди 6 месеца

Русь, Рус-ия, Българ-ия, Итали-иа, , Герман-ия, Гърц-ия, Сърб-ИЯ, сега разбираш ли, че Русь и Русия е абсолютно едно и също? Още повече, че Русь е с мяхкий знак(ь), това е типично руско и руска буква!

629

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен, А какво означава руската дума "Русь", знаеш ли? Означава "Русия" , дали Русь или Русия, все същото е, абсолютно едно и също е и означава едно и също! И да, Киев е бил столица на Русия в миналото.

628

Анонимен

преди 6 месеца

"реален факт, украинците са 100% руснаци по произход" - да, руснаци са. Ама не са руснаци на Московска Рус. Името Русия после си го приписват само москалите. Украинците са на Киевска Рус, която когато е съществувала и е имала култура, тогава Москва още е била само полета, кал, треви и блата и тук-таме някви племена, на които и през ум не им е идвало, че в 2023 година някой Гa'нчo от България ще им подари културата на Киевска Рус.

627

Анонимен

преди 6 месеца

"На кого пречи тоя паметник, че го демонтирате?" - Замисли се а на кого помага.

626

Анонимен

преди 6 месеца

Така или иначе по-правилно е да се махне тоя паметник. Плюсовете да се махне са също повече от минусите. И колкото повече и по-дълго спорят хората в България дали трябва да се махне или не, толкова по-разединени стават. Привържениците на паметника просто трябва да се смирят и да предпочетат да бъдат повече българи отколкото повече анти-българи. Не е в полза на България да има кавги. Да се маха и да се приключва.

625

Анонимен

преди 6 месеца

На кого пречи тоя паметник, че го демонтирате? На посолството ли пречи? Оправихме всичко, вече нямаме друга работа освен да се занимаваме с г-иг