32

Асен Василев

преди 9 месеца

За целта ще изтегля и едно рекордно заемче и всичко ще е тип-топ.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Какво значи инвестиция. Обичайно е, когато чужда компания вложи пари които е спечелила някъде другаде в развитието на бизнес в България, с отварянето на работни места. Така стойността на българската икономика се повишава. Ако това се направи с активирането на родни пари, които БГ бизнеса е окрал от населението и депозирал в банките, това едва ли ще окаже осезателен ефект тези пари така или иначе вече са изработени тук в България и банките вече работят с тях.

30

Помня

преди 9 месеца

До при Тодор Живков 25 Ти не за първи път пишеш тази глупост че сме били На 27-мо място сред развитите икономики. Пълна лъжа.Бяхме на пред последно място в СИВ. На последно място беше Албания.И най бедни с най празни магазини.

29

Реалист

преди 9 месеца

Асене, нали казахте, че като дойдете на власт 50 милиарда веднага инвестиции в северна Бъглария, за да наваксала южна. Та, инвестирахте ли ги вече?

28

Съвет

преди 9 месеца

Нещо да каже за рекордните данъци , такси , цени на ток , вода храна и 500 лева за внос на кола , за които няма обяснение.Не ви щем 11-те процента ръст на заплатите , щом ще ни вземете минимум 22 % от доходите. Не пипайте нищо. И по леко с инвестициите.

27

ПроСоТо

преди 9 месеца

Първо докарай тия легендарни инвестиции,па след това са фукай,бе момченце !..Не казвай "хоп" преди да си скочил !

26

Дони

преди 9 месеца

До при Тодор Живков Другарю, тогава имахме такъв гигантски инвеститор в лицето на медведа, че сички се фалехте, как сте спали на отворен прозорец зимъска. Ей така ги разбирате инвестициите по-дpътитe... Аз не съм овца и не за едните благинки живея. Невероятно е, как ние се изтеглихме толко настрани от кремълската TuHя...

25

при Тодор Живков

преди 9 месеца

При Тодор Живков, когато бяхме с Русия, никой не беше чувал думата инвестиция и инвеститор. Никой не знаеше какво е това животно инвеститор! Страната не получаваше никакви пари нито от СИВ, нито от където и да било. България беше развита индустриална страна, сред 30те най-развити икономики в света, на 27мо място.

24

О, божке

преди 9 месеца

Надай се коньо на зелена трЕва са тия инвестиции. Този е магьосник. Не може да върже бюджета. Измисля някакви колосални такси за пренос на газ на Сърбия и Унгария, пише си ги в бюджета и готово. Те са в съда, ама нашия си ги смята. Уникален мошеник, но всички ние ще му плащаме борчовете.

23

Анонимен

преди 9 месеца

Европа все повече ще затъва. И да не забравяме, че Европа като субект не съществува, а половината от територията на Европа принадлежи на Русия. Европа е само един полуостров от Евразия която се доминира от Русия. Бъдещето за България е в евразийската алтернатива - Евразийския съюз. Още повече, че там са суровините на света, там са нашите пазари, там е даже и нашият етнокултурен код.

22

Дони

преди 9 месеца

Абе, в ПП има доста читави хора, но Василев не е от най-качествените. Говори за инвестиции, които обаче са само сегментирани в нишови раздели на индустрията и като цяло не повишават БВП-то съществено. В същото време им клека на мутрите в туризма и кръчмите, дето са на 9% ДДС, а едно бурканче детска храна е колко полвин уиски. Wtf?

21

Анонимен

преди 9 месеца

ЮРДЕЦИТЕ ОТ СТАЛИНСКИЯ ТРИЪГЪЛНИК СЕ РАЗЧЕКНАХА ДА ЛЪЖАТ

20

Анонимен

преди 9 месеца

Двегодишно дете умря от глад в Ловеч. Детето е починало на прага на болницата в областния център. Системно недохранване и лошо отглеждане е била причината за смъpтта момченцето според съдебния лекар.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Инвестиция е когато се влагат пари в някакви български фирми за развитие на някакъв бизнес, обикновено се купува дял от фирмата и после акциите се продават с печалба когато бизнеса донесе доходи и успей, това е инвестицията, от това печелят. В България никога никой не е инвестирал (с незначителни изключения) и никога няма да инвестора. Tуземците ги лъжат, че инвестиция било някой да си изнесе производството в БГ да му работат българи евтино, а печалбата се изнася.

18

От къде бе!?

преди 9 месеца

От Блекрок ли? :D

17

Анонимен

преди 9 месеца

АСЕН ВАСИЛЕВ ЗАПОЧНА ДА ГОВОРИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ - ПАРИ, ПАРИ, ПАРИ ОТ ВСЯКЪДЕ ЩЕ ВАЛЯТ ЩЕ ГАЗИМ В ПАРИ ДО ПОЯС

16

Анонимен

преди 9 месеца

До при Тодор Живков Точно при Тодор Живков киселото мляко се продаваше в пластмасофи кофички защото социализма развиваше индустрия с нови материяли - пластмаса. РАЗБРА ЛИ БЕ СОЦИАЛИСТ НЕГРАМОТЕН

15

Мхм,

преди 9 месеца

и на кой тихоокеански остров ще ги инвестирате,ОКокорен мъпет на Посолството?!? Не се ли наядохте вече и да се махате завинаги от България,преди да сте я унищожили напълно...

14

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

АКАДЕМИК ОТ БАН НИКОГА НЕ ПРЕУВЕЛИЧАВА И НЕ СИ ИЗМИСЛЯ ФАНТАСТИКИ. ХАХА

13

при Тодор Живков

преди 9 месеца

При Тодор Живков имаше кисело мляко. В стъклени буркани, не в пластмаса, от закваска и с живи бактерии в него и което след 2-3 дни се разваляше ако не се изяде. Младите хора днес никога не са яли кисело мляко в живота си, не знаят вкуса му, освен ако не си правят домашно, много е вкусно и полезно. Доставяше се в магазините рано сутрин, преди да са отворили, оставяха палетите с буркани пред магазина. Представята ли си днес при демокрацията и мизерията да оставят стоката пред магазина преди да е отворил!