137

Анонимен

преди 5 месеца

Абе, коя е тая Галя, Галчето, все я споменавате.

136

Анонимен

преди 5 месеца

До дай опорките, бе! И сега какво, щом е соц е добро, нищо че е ГМО така, така ли? :) Е хубава работа, а досега не правехте разлики в коментарите. Сега пък имало и добро ГМО.

135

Анонимен

преди 5 месеца

До kk Ами, то си е написано в статията какво означава това, по-точно в секцията "Методологическо качество на животинските изследвания", но ти тази статия май не си я чел. А ЕДИНСТВЕНОТО човешко изследване включено в тази статия "не открива сериозни ефекти" върху наблюдаваната група.

134

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 134 "Логиката" е, че "глада" ще дойде в следствие на това, че в момента обявяваните и реалните "добиви" на руските земеделци значително се различават. А зърното се използва като оръжие, но някой не е направил сметката как точно ще изхранва населението. Руснаците могат известно време да живеят от инрерцията на това, че БЯХА отворена икономика ..... няколко години. След това ги чака съдбата на СССР, който лошите САЩ спасиха от глад.

133

kk

преди 5 месеца

До анонимен 130: Би ли обяснил какво означава: 'наред с вероятността за пристрастност на изследванията включени в топика, има още проблем с набирането на данните в огромното мнозинство от тях; Google translation? Смъртността от остър апендицит е 0.01% от всички пациенти, но на който му се случи, за него смъртността е 100%. 8% е много, ама много голям процент! Тази статия е публикувана в много авторитетно списание.

132

Анонимен

преди 5 месеца

До До Анонимен 116 Как ще помниш вносни, като ние бяхме една от малкото страни от СИВ, която ги произвеждаше. Това което АЗ не помня е краставици, домати, марули и т.н. през зимата.

131

До Анонимен 116

преди 5 месеца

ти поне държал ли си мотика ве, oxлюB? откраднали му били земята. аз буренясали и пълни с найлонови торбички земи през социализма не помня, както и не помня вносни краставици, домати и чушки, камо ли пък сливи, дини, праскови, ягоди и грозде. на който не му стигаше или не му харесваше продаваното в плод-зеленчука - можеше да си сади и да си гледа сам - в извън-работно време. сигурен съм, че с това се занимаваш сега всяка свободна от коментиране минута.

130

Така

преди 5 месеца

3 години консумация на ГМО и сте мъртви. Една от точките от плана на Бил Гейс е да намали населението на земята наполовина. Твърде много ресурси употребява.

129

Анонимен

преди 5 месеца

До 123. Невиждам логиката. След като неможе да изнася собствените си зърнени култури значи всичко си остава за тях. За какъв глад говориш

128

Анонимен

преди 5 месеца

Тука има някакви слагачи дето много им се ядяло ГМО, отде ви намирта такива продажни душички да се чуди човек.

127

Така

преди 5 месеца

Точно така, тука е кучето, за ГМО се издават патенти, от които се правят МНОГО пари. Олигарсите винаги ще ядат вкусна храна, а за простолюдието кво ги интересува?

126

Анонимен

преди 5 месеца

Защо в Америка мога да си купя ИСТИНСКО КИСЕЛО БЪЛГАРСКО МЛЯКО С ТИЯ ДВЕТЕ ЗДРАВОСЛОВНИ БЪЛГАРСКИ БАКТЕРИИ с името "ORGANIC WHITE MOUNTAIN BULGARIANJOGURT PROBIOTIC" "Suunyside farms BULGARIAN CULTURED BATTERMILK"... ? Понеже там има Ковбои, а в България Ковбоите бяха унищожени... след идването на СССР по българските земи!

125

Анонимен

преди 5 месеца

До kk Не знам кое е по-смешно, че е възможно да не си чел статията, която линкваш, или че потенциялно може би си мислиш, че наистина пише това, което твърдиш. Защото в статията пише, че наред с вероятността за пристрастност на изследванията включени в топика, има още проблем с набирането на данните в огромното мнозинство от тях и въпреки това "сериозни странични ефекти" са концентрирани в 16 от изследванията ПРИ ЖИВОТНИ или общо под 8% от всички използвани източници.

124

Така

преди 5 месеца

Бил Гейс вече изкупил половината земя в Америка. Навсякъде слага ГМО. Неговите НПО-та и лобита, със силата на 20-ина трилиона долара, определят дневния ред. Кой може да ги спре? Някой да разполага с повече от 20 трилиона долара? Свободна пара.

123

kk

преди 5 месеца

До Анонимен Изпратих ти линк към една от статиите за вредата от ГМО храни. Китайците доста са се постарали в събирането на данни от повече от 200 проучвания. Дано можеш да четеш с разбиране на английски

122

Анонимен

преди 5 месеца

Не забравяйте товаришчи комсомолски секретари, че технологиите за компутера, лаптопа и съвременните телефони също идват от Америка и тия технологии се крадът и се правят копия сега, но с различни имена навсякъде по света! Да е Живо и Сдраво.... нашето Българско Внуче - Америка! Наздраве Истински Българи! Наздраве със Спомени за това как се произвежда Истинска Българска Ракия от хиляди години от Тракийците от Т+Ракия - Тракия!

121

kk

преди 5 месеца

Линк към една от статиите за вредата от ГМО храните https://enveurope.springeropen/articles/10.1186/s12302-021-00578-9

120

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 113 Тва не е вярно. Написал си, че ще се въведе друга категория, но И тя ще се етикетира като "генна техника", а не че няма да се етикетира. Прочети си собствения си пост.

119

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 120. От Америка са докарани много неща, някой от коитпо нямат нищо общо със САЩ. Но докато се делим на такива и унакива сме мног лесни за манипулиране. Иначе от различни държави, не само от америка, но и от индия и от други държави са докарани, аи ме само тук много неща, от които някои са допринесли за допо-добро, а други за по-лощо :-)

118

Анонимен

преди 5 месеца

До Анонимен 118 "Русия може да изхрани изобилно 3 милиарда население." Русия в момента има забрана да изнася своите собствени зърнени култури, тъй че изглежда че в страната, която може да "изхрани 3 милиарда" се задава ГЛАД. :)