32

uha

преди 9 месеца

Корнито не са я поканили в тая сглобка и беснее. Къде и е кирията? Голям сърбел за стари амбиции. ВЯодач на БСП. Май само е вода, не водач. Ама гола вода...

31

Батальон ,, Болгар&q

преди 9 месеца

Най-боеспособната част от ЗСУ, участвал в превземането на Херсон, състав от 90% бесарабски българи!

30

Public enemies

преди 9 месеца

Цените петрол газ са ключовия механизъм който може да свали това правителство много бързо.

29

ИСКАМЕ В ЕС

преди 9 месеца

ТЕТКАТА С КОЗИЧКАТА ДА СПРЕ ДА ДУДНЕ, ЧЕ Е ОГРОМНА ДОКАЗАЛА СЕ ЛИЦЕМЕРКА...ТРЯБВА ЛИ ДА НАПОМНЯМЕ ФАКТИ...ЛЕЛЬО- НЕ ИСКАМЕ В ЕВРАЗИЯ И БРИКС

28

Анонимен

преди 9 месеца

Не може 10 стотинки да ни повлияят на живота, никой не ни е освобободил за нас, направил го е да пари, за 150 години да ни смучат! България трябва да е в Европа!

27

Анонимен

преди 9 месеца

Cлaвa Гaлe из Пocoлe!

26

Анонимен

преди 9 месеца

23- алтернативата е Евразия и Брикс- но тъй като имаме МАПС, Евростат, Ростат НСИ и др ОФИЦИАЛНИ СТАТИСТИКИ НИЕ БЪЛГАРИТЕ ПРЕДПОЧИТАМЕ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ- ДРУГОТО Е ЖЕСТОКА МИЗЕРИЯ, А ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА ПИШЕ ВСИЧКО КАКВОТО ИСКА.

25

БУКЛУЦИ СТЕ.

преди 9 месеца

ВСИЧКИ, НО НИНОВА В ИЗКАЗА СИ Е ПРАВА. РАЗПРЕДЕЛЯТ ЯКО ПОРЦИИТЕ И ГЛАДНИТЕ СМЕ НИЕ. НАРОДА. ТАКОВА МЕРЗКО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ Е НЯМАЛО. ТЕЗИ КОИТО ЩЕШЕ ДА УБИВАТ ЛАМЯТА СЕ ПРЕВЪРНАХА В МАЛКИ АЛЧНИ ПОДКУПНИ ЗАЙЧЕ ТА.

24

Анонимен

преди 9 месеца

Горивата трябва да ударят 10 лв поне и пак няма спре българинът да ходи с кола и в колзета! Голяма врява голямо чудо!

23

пияница мистик

преди 9 месеца

Ахахахаха :))) На тази куkyвица единствената работа не е да предложи нещо съзидателно и полезно за България, а да говори пълни глyпотевини и с тях да плаши пp0стите хорица с качване на цени на горивата, война с Пyтлepиcтан и тем подобни :))) Нищо не казва обаче откъде си купи хотел за 20 милиона евро в Халкидики :))) И ако както обижда Тагарев, че не е българин, нека каже БСП и Копейкината партия дали са български. Защото за мен не са

22

Анонимен

преди 9 месеца

Това правителство е избрано от българските граждани! Ние сами искаме да си унищожим държавата, затова политиците са длъжни да изпълнят тази наша воля! Нинова никой не я пита, масата гласували иска държавата да фалира и да е слуга на Запада! Не ни пречете да се осъществява нашата воля! Ако има нови избори пак за същите ще гласуваме защото България не искаме да я има, камо ли да е нормална страна! Кое не е ясно!?

21

Така

преди 9 месеца

Най-слабото правителство за целия преход. Позор.

20

Така

преди 9 месеца

Долу скапаното правителство на мафиотите!

19

Анонимен

преди 9 месеца

Докато не изплюят камъчето и не кажат какво е "сглобка", с по три имена и ЕГН-та /щото има и дублиране на имена, по разни причини - роднински връзки, случайност или чиста шизофрения/, до тогава ще слушаме сглобката, че сглобката ... Не сме ний, како Сийке, демек!

18

дедо ви

преди 9 месеца

корни кога беше в кабинета на кирчо не повдигаше въпрос за двойното му гражданство , кога беше министър *не знаеше* че патроните са за Украйна , и въобще *не участваше* в разпределението на порциите , сега риве щот никой за нищо не я бръсне :) на тая работата и в бсп е да прави конгреси,пленуми и сеир поляна на бузлуджа . ами жалка лелка !

17

Анонимен

преди 9 месеца

За Нинова няма порцийка и се съдира от злоба:)

16

Darko

преди 9 месеца

CлaHuHoBa, всички знаем, че комунистите освен лъжци са и подли крадци. Скрий се в дън земя, винаги когато БСП е била в управлението на държавата, винаги народа е студувал и гладувал. Вие комунистите сте много алчни. Всяко дете знае че сте говорители на Кремъл. Тази партия трябва да се изолира и без това сме видели само лошо от тях.

15

Зозо

преди 9 месеца

Хахаааа, а БСП умре!!! Имаше клип с една пенсионерка и един гълъб "Ma той умрел ***..." :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

14

Анонимен

преди 9 месеца

Политиците си вече ги гледаме като комиците, да се посмеем и нищо сериозно.

13

Gogo

преди 9 месеца

Права е Нинова.