45

Анонимен

преди 6 месеца

До Анонимен 45 И Рун дьо говори за "мир", но по този начин всъщност подкрепя войната на руския диктатор ...

44

Анонимен

преди 6 месеца

*** много удобна работа.....почва някой да говори каквото не ти харесва- обявяваш го за екстремист. Не прави каквото искаш- враг..... Брей, непогрешимостта на папата, пасти да яде.....

43

Германец

преди 6 месеца

До Deutschland Ти ли знаеш повече за АфД, или службата за защита на конституцията на Германия?

42

Deutschland

преди 6 месеца

AFD няма нищо общо с екстремизма А е нормална дясна АНТИИМИГРАНТСКА партия.Повечето и ръководни членове са бивши съпартийци на меркел от CDU напуснали партията Несъгласни с емигрантската политика на меркел Тук обаче е нарочена от МЕДИЙНАТА ПРОПАГАНДА за екстремистка Защото вадят в обществото кирливите ризи в емигрантската политика на CDU и SPD .AFD за разлика от нашия русофил копейкин Са немски националисти не са русофили и осъждат войната на путин

41

Германец

преди 6 месеца

До Аз Не аз съм приятел с ислямистки главорези като чеченци, хамас, хезболах, йеменски хути и т.н. а руските фашисти. ...

40

Анонимен

преди 6 месеца

До Батьо "Проблемът е, че AfD вече има около 20% подкрепа на федерално ниво и около 30% подкрепа в новите провинции, вкл. Берлин" На псоледните избори АфД имат един кмет на малък град, от цяла Германия. Руските лъжи са прозрачни.

39

Аз

преди 6 месеца

До Германец - Точно заради такива като тебе Германия ще стане халифат. Лошото е че ще повлече цяла Европа (или поне Източна Европа, тя западна отдавна вече е във филма)

38

Батьо

преди 6 месеца

Да ви каже батьо къде е проблемът с AfD. Нито са екстремисти, нито са хомофоби. Председателката на партията живее с жена, която е с мигрантски произход. Проблемът е, че AfD вече има около 20% подкрепа на федерално ниво и около 30% подкрепа в новите провинции, вкл. Берлин. Та с такава мощна подкрепа можем да си представим и следващата управляваща коалиция в Германия как ще изглежда. Остава на другите черният PR - "ако подкрепяте AfD, значи сте фашисти, екстремисти, хомофоби..."

37

Анонимен

преди 6 месеца

До Аз Русия посрещна делегация на Хамас.

36

Аз

преди 6 месеца

Т.Е. - който не подкрепя изтреблението на цивилни от Израел и не иска навлеци да ограничават правата му в родната му държава е екстремист. Радвам се че поне за момента в България се дава отпор на Западните ценности!

35

Руски рай

преди 6 месеца

Млатят руската пета колона по целия свят ....

34

Анонимен

преди 6 месеца

Във всички сражения Саксония са изменяли и преминавали на страната на врага.

33

Анонимен

преди 6 месеца

Полиция на мисълта ли си имат в Германия?

32

Германец

преди 6 месеца

Скоро и в другите провинции. Язък, че руското диктаторче си похарчи парите.

31

Анонимен

преди 6 месеца

До31 . Нито си информиран нито си наясно за тая партия. Та ръсиш глупости. Тази партия е създадена от остатъци на социалисти и службите на ЩАЗИ . Не успяли да се приспособят към живота в Германия след обединението . Вече пораснали но без професии се лутат в живота . Утехата им е политически пари , които прибират от Изток, както и от Социалните. Правят се на патриоти за да прикрият некадърността си да се приспособят към живота на свободния свят .

30

Анонимен

преди 6 месеца

Да пратим на Урсула писмо, че софийските екстремисти ще събарят антифашистки паметник. Ще ги забрани веднага. Ако пратим и фашистката пропаганда по националната телевизия на историчарите в Историчария.бг, ще и лъсне съвсем истината за нашите менте евроатлантици, които са си профашисти. Защото цяла Западна Европа смята България за фашистка и авторитарна държава в миналото.

29

Демокрация а

преди 6 месеца

Управляващите ги е страх от тях и ги обявяват извън властта,но това няма да помогне.

28

Анонимен

преди 6 месеца

Саксония ще прави референдум и ще излиза от несъществуващата "Германия". Цялото бивше ГДР ще излезе отново и няма да се върне в "Германия".

27

ДемокраД :

преди 6 месеца

"Само нацци3та Шмолци не е екстремист и изобщо не е нацццци3т! Всички останали са! Така е демократично! И евроатлантическо! Зиг Хайл,0*м*а*й*не ФюрЪр! "

26

Христо Христов

преди 6 месеца

До 27 "Не може човек, който се обявява за нормалност, да бъде наръчен екстремист." - както виждаш- може. У нас 85% гласуват да може. Факт.