8

от Посолството

преди 5 месеца

На тоя кой му даде думата ве ей, я го сваляйте веднага от ефир.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Благодарим за великата инициатива "Достъпно за всеки", вътре продукти на завишени цени с най-ниското възможно качество, като Брашно ама тип 650, Ориз ама натрошен, Сирене ама с повишено водно съдържание!

6

Анонимен

преди 5 месеца

Koмиcиoннитe oт ckъnaтa pycka raз npeз aмepиkaнckи nocpegници cи ce тpaнcфepиpaт kъм oфшopkитe, a виe cи вepвaйтe нa Пocoлcтвo-Пpoмeнaтa..

5

Анонимен

преди 5 месеца

Щом всички стари кримки от българската политика имат проблем с Кирил и Асен. Значи не е добре. Амерците ги управлява антична кримка значи, че са добре.

4

Анонимен

преди 5 месеца

Щом всички стари кримки от българската политика имат проблем с Кирил и Асен. Значи е добре.

3

Царя е гол

преди 5 месеца

Съгласен съм! Няма как хора вкарани в политиката от русофил, да драпат за Европа! Както се казва "пътят към АДА е послан с добри намерения"! Справка Русия, Беларус, Северна Кореа, Куба, Веницуела. Все държави мечта за нашия президент! Тъй се вкарва троянски кон, ревем, ние сме ЕВРОАТЛАНТИЦИ, лъжем избирателите и правим всичко възможно да се върнем към Русия! ПП са лъжци и троянски кон, в Европа защо не го виждат по дяволите, да ги разкарат?

2

отпаднала необхоимос

преди 5 месеца

Сглобката на отпадналите необходимости стана само заради Костадинов и възраждане да не доминират. Сега ще бързат да нцвъкат колкото се може поразии и да бегат после да си харчат доларите щото ще ги чака линч.

1

Не лъжи,Кермид!

преди 5 месеца

Бай Ставри те чака под душовете,да му вдигнеш сапунчето...