20

Фин

преди 6 месеца

До Анонимен 10...прав си за САЩ и за тези тестове, но оглупяването на българските ученици също е голямо. Осакатяването е най вече от дигитализацията на живота им, а тик ток направи ги размаза.

19

Убиват с камери

преди 6 месеца

ПО време на тестове в училища се констатира следното: Всички деца са жертви на дигитлано холограмен видео проникващ терор.ЕКспертите получихме трайни ,трудно лечими увреждания за броени секунди докато проверяваме класните стаи.Деца споделят, че секунди след влизане в класните стаи започват да треперят,,,Уврежданията са видими,трайни ,трудно лечими.. НАд 5 000 000 000 са ограбени от народа за видео терор срещу ясли,граидни и училища.

18

УБиват с камери

преди 6 месеца

Конституцията ЗАБРАНЯВА видео терора чл.32.Всички деца са жертви на жесток видео терор. ТЕрористите на власт в София още са на свободаДА СЕ КОНФИСКУВАТ ТОЛ КАМЕРИТЕ.МВР ДА СЪДИ виновните длъжностни лица за причинени трайни увреждания с тол камери и еко стикери на милиони БЪлгарски граждани вкл всички служители от МВР.ДА СЕ ИСКЛЮчат 5G вкл в АВТОБУСИ,МАГАЗИНИ..НАд 600 000 поразени в България вкл Румен Радев..,МАрия ГАбриел. /От 5Же раков терор ../

17

Щипка

преди 6 месеца

Когато НПО-тата ти тровят децата, те ти тровят живота....НПО-тата постигнаха целта си, защото "елита" е за народен съд!Но това *** стадо е приключило.....

16

Анонимен

преди 6 месеца

Нали финансираха интересното съвременно преподаване. За разлика от безинтересното учене.

15

Анонимен

преди 6 месеца

Реформите в образованието започнаха с един човек- Веселин Методиев.Той искаше да няма история, нещо като гражданска наука за децата или нещо такова.Но Методиев е забравен като рушител на българското образование и даже минава за добър човек, макар да е плюл на България и е виден туркофил.Чест гост в лигавото предаване Панорама с Бойко комуниста, където дефилират всички....Ами после не се сърдете и не изисквайте нищо.Всички в това предаване сте рушители на ТБД.

14

Анонимен

преди 6 месеца

Чалга, тревица, тикток, чеченеца, куката... Да изброявам ли още? Не ви е виновна реформата, децата ви са ттъпи.

13

БКП за България

преди 6 месеца

Партизаните от 44та бяха изключително добре образовани, въпреки че бяха потърпевши от социалното изключване. Това показва, че дори бруталният монархофашистки режим е разполагал с по-добра образователна система от сегашната, позволила на обществени маргинали да израснат до политически лидери от световен калибър!

12

Анонимен

преди 6 месеца

БСП се топи, резултатите от изборите го показват - едно говорят друго вършат, карат се в парламента но всички са капиталисти - кой с язовири, кой с волтаици и пр. Никой не верва в партии, интереса клати феса.

11

Евро Атлантик

преди 6 месеца

Това е целта - тотално опростачване!

10

Анонимен

преди 6 месеца

Ала бала е тази класация. Където образованието е насочено към покриването на такъв тест, съответно изкарват и висока оценка. Според същата тази класация Монголия е след нас, макар във всички класации за IQ монголците да се класират в десетката. САЩ в класацията са добре, нищо че средностатистическия американец е супер зле и с географи и с история, но за сметка на това образованието е насочено към покриването на подобни тестове.

9

Българин

преди 6 месеца

Какви реформи, бе? Остана само нефелния материал в географското понятие България. От 9 милиона, за 30 години половината избягаха завинаги. От записаните с "постоянен адрес", 1 милион постоянно слугуват из Европа, за да издържат с преводи 2 милиона гладни пенсионери и под 1 милион дистанционни деца. На келява нация систамата и пречи.

8

Анонимен

преди 6 месеца

Доста от доцентите в ТУ и МГУ са били слаби ученици и студенти.Дисертацийте са им писа ни от бащите им,добри учени за онези времена.Поне аз знам за 4- ***.

7

то се видя резултата

преди 6 месеца

20 процента от децата на новобогаташите учат в чужбина , а българчетата от македония , сръбска, украйна, англия не са малко . Та там е успеха също на българските ученици . Не го отчита ПИСА щото по цял свят се водят македонци , украинци , гърци . нормално . Преди Гражданската война в украйна и спец операцията , там също беше безработица, 4 то жилище седи празно , паметници навсякъде в градинки и по улиците . сега всичко е друго .

6

Докладите и основата

преди 6 месеца

Ама защо реторично ще ги питаме??? МОН да кажат къде са докладите и на каква основа (други доклади) правят тая откачена реформа в Образованието сега отново и пак зле?!

5

Ванката

преди 6 месеца

До Ром"с - на последно място сме по математика и на почетното предпоследно по четене с разбиране.

4

От хората

преди 6 месеца

Какво се учудват.Нали целта на всички управляващи след 1989 г. с реформи, подсказани от някъде бе да се съсипе образованието.Постигнаха го.Но,българските деца са умни и на международни олимпиади по математика и др.печелят първи места.Браво.

3

Анонимен

преди 6 месеца

Даваха някакъв учител гордеещ се с оценките които имал 3 и 4-ки, но все пак завършил и станал учител. С такива учители, такова образование.

2

Ром"с

преди 6 месеца

Абе дайте конкретни цифри ,на кое място сме в тази PISA ,ЩОТО АЗ ВИДЯХ ЧЕ СМЕ НА 49 място ,щото мога и да греша..дайде малко по-конкретна информация за резулататите по ..PISA,какво се страхувате.. Всички знаем ,че 50-60 % от завръшилите средно не знаят откъде изгрява Слънцето ,другите 20-30% не знаят едно уравненение с едно!!! неизвестно да решат и има една прослойка ученици и то предимно в гголяимте градове които са много добри ученици,а образованието ни е трагедия и да увеличават заплати...

1

Анонимен

преди 6 месеца

При БСП такива неща нямаше да се случат :)Причината е че голям % от населението е от роми. А БСП раздаваше пари за раждане на такива хора в гетата, когато бяха на власт.