10

Анонимен

преди 6 месеца

Ами какво да ви кажа, март месец пак ще ни плашат за без горива, блъфират разбира се целта е дерогацията да остане за винаги, все пак говорим за стотици милиони печалби! Държава няма, ако имаше Лукойл щяха да са глобени за укрити данъци, монопол и много други неща.

9

русия губи България

преди 6 месеца

рашляците тоя път не смогнаха да дадат подкупи на който трябва и монопола им върху акцизните складове падна. Лека полека се отърваваме от зловонното руско влияние.

8

Реалист

преди 6 месеца

Цената на горивата у нас е сравнително висока, не толкова заради Лукоил, а заради акциза наложен от колониалните правителства у нас през последните 34 години! Проверете ако не вярвате - 40% е акциз + 20% ДДС! Стига са ви манипулирали с тоя Лукоил, че бил виновен за всичко. Ами да попитам ако Лукоил продава на високи цени, другите евро бензиностанции защо продават дори и над цените над Лукоил, а пак са с руски петрол!

7

Цонко

преди 6 месеца

Време беше. Тук е очевадно, че ДПС и ГЕРБ натискат Лукойл да се махнат от България. Ако имаше играч, който да влияе политически, икономически и социално в България, то това е Лукойл. Предполагам, че натискът е одобрен от ЕС и САЩ. Защо обаче вчерашните руски проксита ДПС и ГЕРБ смениха плочата и господаря си? Защо след като построиха тръба на Путин с 3млрд. наши български левчета, сега играят против интересите на РФ? Може би ще разберем някой ден.

6

Анонимен

преди 6 месеца

КЪДЕ Е ПУТИН , НАТООООООВЦИ ????

5

Анонимен

преди 6 месеца

Ами може да си чакате да паднат цените. Търговците ще изнасят там където се продава скъпо а не евтино....или щя ги задължите да продават на минимална печалба в национален интерес хаха

4

Анонимен

преди 6 месеца

Та Лукойл тридесет години на Черно и депутатите го знаят . Гориво на аванта. А народа се измъчи да обикаля по незаконните бензиностанции

3

До 2-ри, Значи сега

преди 6 месеца

е редно цената на горивата да спадне, нали така? Защото ако не спадне, това как помага на българската икономика, бизнес и домакинства?

2

Анонимен

преди 6 месеца

Разбрахте ли сега защо рушшняците от Лукойл обмислят продажба? Специален жокер за червени - Защото вече не са монопол и проджбите им ще спадат.

1

Анонимен

преди 6 месеца

АЛИЛУЯ !!!