61

Анонимен

преди 5 месеца

До62. Много добре знам , че РФ не е империя. А как я определи полу президентска република . Другата половина каква е ? Западняка от ЕС няма представа от Русия . Той и не ходи там. Страх го е. Русия е тъмна Индия за него. Руснаците в Европа не са с име на уважавани граждани . Ако дойде олигарх с пари трябва да доказва произхода им и да смени гражданството си. В Германия с двойно гражданство не става. Малцина страни имат тази възможност. Германия не е България. Руски олигарси да се размотават от

60

Странна логика

преди 5 месеца

Значи вдигате прага за обикновените професии, като целта е да се откажат чуждестранните работници и на тяхно място - Кой? Местни ли? Едва ли!

59

Анонимен

преди 5 месеца

60 РФ е полупрезидентска република с контитуция, а не монархия като Великобритания. Освен това още и половината западняците са монархии, всичките им монарси са свързани както помежду си така и с това което ти наричаш бизнес. Изплуваха панасмските досиета, всички западняци вътре с монарсите им и офшорките и какво стана? Тихо тихо, нали така? А уж целта бяха уж руски "олигарси". Само че се оказа че там са западняците, а през това време ти се кланяш на Мъск Бил Гейтс Бъфет Блумбърг и подобни

58

Анонимен

преди 5 месеца

Няма как цяла Великобритания като Империя да влезе в ЕС. Та ЕС ще се задави от проблеми. Ако тръгнат и Индия да търси утеха в Европа. Или някоя колония от друг континент.

57

Анонимен

преди 5 месеца

До59. Нещо не си наясно . Великобритания е Империя и да е в ЕС е невъзможно финансово да се контролира . Русия е извън ЕС и също не може да е финансовия контролирана , при това със съвсем различна държавна система на устройство. Политическа , правна ,финансова . А и диктатура. При нея няма фирми има олигарси зад фирмите и зад тях Номенклатура

56

Анонимен

преди 5 месеца

Европа не може без нито една своя страна нито без Великобритания нито без Русия. Само обединени европейските страни могат да се противопоставят на глобалистите и филантропите фашисти.

55

Анонимен

преди 5 месеца

Как Шотландия ще получи независимост като тя се отказа от референдумите а премиерката Никола Стърджънт беше принудена да подаде оставка. То там стана държавен преврат. Фашизъм навсякъде.

54

Парадокс

преди 5 месеца

Това е само началото. Следващата стъпка ще бъде спиране на много социални помощи за емигрантите получили статут на отседналост. За тях годишната заплата цитирана в серията не важи, защото те нямат нужда от виза. Много от тях не работят и/или се занимават с незаконна дейност. Или ще работят за ниска заплата или ще бъдат принудени да се махнат.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Всички страни в Европа трябва да членуват в общ ЕС а не като сега концерт по желание и диктатура на комисията. Европа няма да оцелее така. И трябва да се върне контрола по границите. Санкциите са незаконни.

52

Анонимен

преди 5 месеца

Може да си прав но с парите които изкарват сезонните работници там после тук си живеят добре без да бачкат само бродят по магазините и курортите.

51

Анонимен

преди 5 месеца

Стига вече експерименти. Да се връщат в Европа и Англия и Русия. Те се надхитряват един други и закъсахме цяла Европа. ЕС не може няма как да съществува този иска този не иска. Европа е до Урал до Босфора , факт.

50

Анонимен

преди 5 месеца

До 52 живял съм 8 години в Англия и не мога да се сетя за почти нищо, което реално да е по-добре от България, освен банкирането и пътищата (макар че за второто не съм 100% сигурен).

49

Анонимен

преди 5 месеца

До До сър Джон , прав си , но той иска да каже че са по добре от България ....

48

Анонимен

преди 5 месеца

Те англичаните назначили индус да ги управлява и пакистанец за кмет на Лондон ти чакай тия да изгонят мигрантите. Ще изгонят само нашите роми.

47

Анонимен

преди 5 месеца

До сър джон Колко пъти си падал на глава като малък, за да кажеш сериозно "Великобритания си е добре"?

46

AD

преди 5 месеца

Надявам се също Шотландия да получи своята независимост от Обединеното Кралство един ден. Шотландският народ е много по-толерантен от англосаксите, а пък и са по-стари като нация. Били са независими доста столетия наред, а сегашния състав на Обединеното Кралство е само на около 1 век.

45

Реалист

преди 5 месеца

В повечето предприятия в Англия се работи по 45 часа на седмица. Заплащането там в момента е 12-14 паунда/час. За да запазят персонала ще трябва да увеличат заплащането на 16.30 паунда/час. Който не иска да работи толкова часове във фабриката ще се върне. Пълно е с азиатци. Най-вече индийци, пакистанци, непалци. Напоследък започнаха да прииждат филипинци. Те са готови да работят до откат. Много от нашите ***.н.густи ще се върнат.

44

Сър Джон

преди 5 месеца

Ами, нормално е след като Англия вече има достатъчно необразовани бачкатори да им намали достъпа до страната и да даде предимство на квалифицираните работници. Стига толкова миячи на коли и чистачи на офиси и къщи. И не се безпокойте. Желаещи има . В компанията в която работя миналия месец дойдоха трима от Германия а във офиса ни в Ливърпул приеха двама испанци ... Великобритания си е добре и твърде дълго чакания колапс на Английската икономика след БРЕКСИТ отново се бави.. Весели празници...

43

Анонимен

преди 5 месеца

Може ли да няма ягоди на трапезата целогодишно. Прocтитутkитe няма да могат да го понесат и изобщо разните му там шантонерки и телевизионерки.

42

Знаещ

преди 5 месеца

Кьор фишек!Тези отдавна не са държава!