25

Анонимен

преди 5 месеца

Излиза, че е много екологична!?

24

Анонимен

преди 5 месеца

През този месец Русия откри ловния сезон по цялата територия на Украйна. Търсят се и се унищожават предприятията на украинския ВПК.

23

Анонимен

преди 5 месеца

Какви глупости само, представи си, тия прецакаха цяла държава и милиони хора, за вредни емисии ми говорят, това е подривната дейност...

22

До40

преди 5 месеца

Даааа, определено им е проблем Русия, щото и искат газта и не само нея, къде има нефт и газ винаги им е проблем на тея замърсители.

21

Бай Дрън

преди 5 месеца

Да, газта е чиста, то нали затова преди години искаха да минаваме на газ, за да се заменят въглищата. Може да не е най-чистото гориво газта, но е много по-чисто от така наречените ВЕИ. Те тия ВЕИ са точно толкова възобновяеми, колкото и газта. CO2 ако ни е проблемът, има джунгли в Южна Америка, които бяха изсечени. Отделно, че CO2 се усвоява от планктона в океаните в огромни колиечества и няма как да ни е проблем! Проблем са ни съвсем различни газове, които не са свързани с газта.

20

Фитьо

преди 5 месеца

Говедата и овцете са вторият след промишлеността замърсител,но не мога да помогна,защото съм фен на свинското.

19

Питащ

преди 5 месеца

Ами газта на края на тръбата дето е горяха дни наред понеже Европа спря да купува и Пу се принуди да си гори газта в атмосферата?Виждаше се от Космоса!Никой не обича военопрестъпниците!

18

жива да не бях

преди 5 месеца

Това може да бъде новина само в евро-жендар-либералния мир.. абе нямате ли някое жирафче за убиване или пък хора за евтанизиране, че се занимавате да блещите подобни глууупости?!?!

17

Ох мамоу!

преди 5 месеца

Тихо, да не чуе Грета Трундберг

16

@8

преди 5 месеца

Журналята е неспособно дори да разбере какви глупости е написано. Още по-тъжно е, че капитализма отгледа в България поколения, от които 90+% са също толкова, или повече, т ъ пи.

15

Руси

преди 5 месеца

Само руските танкове и снаряди имат отпечатък ,американските са Еко. Русия ще използва атомна бомба ,знаем кои хвърляха бомби с уран в тях и те не бяха руснаци,а напротив. Защо мислите ,че масата сме не информирани ? Не казвам да тръгнем за Русия ,но САЩ, Великобритания и Франция се не по-малко големи градове. Откъдето са минали само разруха и глад.

14

Закривай окрайна!

преди 5 месеца

И проблемът приключва.

13

Тожо

преди 5 месеца

Правят ни на пълни маймуни - "са отделени емисии, еквивалентни на 150 милиона тона въглероден диоксид (CO2) " ! Вие знаете ли колко са 150 МИЛИОНА ТОНА бе пaпагaли ??? Един танк тежи 30 тона или иначе казано все едно 5 милиона танка да са изпарени !!! Който драска подобни идиотщини заслужава да му начупят пръстите !

12

Анонимен

преди 5 месеца

Войни, вулкани, геоинженерство, затъмняване на слънцето и мн др замърсяват и са вредни за всички, не хора и жи-во-тин-ки, стига с измислените зеле-НКИ фантазии.

11

Анонимен

преди 5 месеца

Крепостните блатници много държави са асвабадили,само своята не са успели

10

()+

преди 5 месеца

Кой изпрати снаряди с уран?Ааа.

9

Охлю-Бохлю

преди 5 месеца

Леле леле, само американските и еврейските бомби в Газа, Сърбия, Ирак, Либия и т.н. не отделят емисии. Те са по стандарт Евро 6. Дори тия с обеднен уран в Сърбия и английските в Украйна не цапат. Те са с медицински цели- развиване на бизнеса с лъчетерапията! Все за доброто на хората. Ха ха ха. Пропагандата преди 1989г. по-ми харесваше, че бая истини за империализма и нацизма казваха.

8

Щастливци

преди 5 месеца

Украинците са щастливци и късметлии, че след 8-годишни провокации в палестински стил не получиха руски отговор в израелско-американски стил.

7

Анонимен

преди 5 месеца

Тумбестата да отива да протестира в Белгия, че тая микро държавица изпозамърси цяла Европа, де си бе тумберг.

6

Анонимен

преди 5 месеца

Значи трябват санкции за Белгия, такава малка държава замърсява за година повече от две големи държави за две години, при това водят война.