74

Анонимен

преди 5 месеца

Навремето нашите ми казваха "Учи, за да не работиш" ... и аз учих, учих .. и сега не работя.

73

Анонимен

преди 5 месеца

а някой споменава ли че тия пари ги получаваш г/д към края на работния си стаж :)

72

Фаянсаджия

преди 5 месеца

Програмистите са много умни! На един му направих банята за 12 хиляди, вместо за 3!

71

Анонимен

преди 5 месеца

Езикът на Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна е Математиката и главната Връзка с нея е РаЗумът... Без Разум.... Умът е пуст и електроните за комуникация между мозъчните клетки не знаят в коя посока да вървят!

70

Анонимен

преди 5 месеца

На завършилите в Харвард колко е! А нане завършилите, Мъск, Гейтс, Безос.....

69

Анонимен

преди 5 месеца

Учи мама, да не работиш!

68

Анонимен

преди 5 месеца

Само като погледнеш каква бойна дискусия във Форума създава думата "Програмист"... направо започват да хвърчат пари по телефоните, компютрите и телевизорите.... в устата на зяпналите към тях овцее в кошарата с отворени уста.

67

Анонимен

преди 5 месеца

Стъкмистика.... и усвояването на пари, това е рейтинговата система..

66

Анонимен

преди 5 месеца

Един добър заварчик взема толкова.

65

какви са тези

преди 5 месеца

заплати за Военно Дело?!?!? това е фейк новина, явно трябват рибки да подхранват войната...wtf

64

Анонимен

преди 5 месеца

"Средна заплата" е един от най-безполезните термини.

63

Анонимен

преди 5 месеца

Човешкият мозък е уникален механизъм. Той работи непрекъснато, денонощно от раждането, до закупуването на Телефон, Компутер, Телевизор! След закупуването на тия Хардуери програмирани в Мнемоник код за да има Интерфейси за връзка на програмите с хардуера, мозъка на човека престава да работи и програмистите създават проблеми без "ЛОГИКА" за функциониране на Човешкия Мозък и Овчарите по планините остават единствените с Директен контакт със Вселената, Вселена Безкрайна, Славна, Страстна и Срамна!

62

Анонимен

преди 5 месеца

Доста по-висока е средната заплата, ама айде. Сигурно са включени мякащи провинциалисти (90% от контингента от СУ), които от страх не смеят да се борят. В моите средни средната заплата на АРХИТЕКТ в ИТ сектора е 30 000лв..

61

Анонимен

преди 5 месеца

Ъъъ, 6649лв. взимах преди 6-7 години като синиър. В момента синиър, демек средна заплата, под 12к не се наема. Около себе си НЕ познвам човек в ИТ сектора с над 5 години опит, който да работи за под 10к месечно. Лично аз работя на ТД, както и през моя си компания за петима клиенти. Под 60к рядко падам на месец. Има и месеци с по над 200к.. Ако съм САМО на заплата взимам около 21 без бонусите. Не, не лъжа и няма смисъл да лъжа- проверете ме по ИП кой съм, проверете в НАП. До стотинка платени данъ

60

Анонимен

преди 5 месеца

Абе като гледам господата управляващи, не да учили много, ама взимат големи заплати! Тук, като имаш вуйчо владика, ставаш поп!

59

Българин

преди 5 месеца

Който се учи? Ами и аз съм се учил и то във времена когато да станеш инженер беше повод за гордост. Малко влизаха и още по-малко завършваха. Не вземам лоша заплата, но не вземам колкото програмист. А един млад човек може да стане програмист с много по-малко усилие, отколкото много други специалности, които с нищо не са по-малко необходими на обществото.

58

Анонимен

преди 5 месеца

До 62 - Аз затова веченима собствена фирма и оравя яконкопия на вскякави продукти и прочие с ИИ. Дори телефонът ми е на оперяционна систрма писнаа от ИИ.

57

СТРАНДЖАТА

преди 5 месеца

Завършилите информатика в СУ получават средно 6496 лева. Ама трима човекаи си я делят по равно хаха

56

Анонимен

преди 5 месеца

Малиииии, тарикатите тук се разписаха :) :) :) Както винаги смЕх в залата. Тая статийка е Статистика/Стъкмистиха, бе Тарикати. Никой успешен българин, Никой, не би паднал дотам да пише тъ.пот.ии в днеса :) Акъл трябва, Акъл. Само с мускули не става. Ако ще да взимаш 3000 AUD бутайки колички в местния супермаркет в Сидни, пак си селски неу.дач.ник. Там Успелите австралийци вземат 5 пъти повече от теб. Така е в Цял Свят :) :) :)

55

Анонимен

преди 5 месеца

Снбая усоех ги приемата вече. Едн време се влзиаше и с тройка.