10

българина

преди 6 месеца

абе ясно пак истанбулската шетня се напира. 1/3?????? като се има предид, че 1/3 са грозни и/или дебели и тях няма кой да ги бие, значи остават от 2/3 другата 1/3, сиреч половината?!?!?! всяка втора жена да е бита на всеки му е ясно що за лъжа е тази цифра. Все едно да кажа че 1/3 от хората са бандити, ей така на око. акак ги сметнаха. брои се само на база сигнали ОТ РАЗЛИЧНИ ЖЕНИ, в Бългаия има 2.5 млн жени значи 800 000 трябва да са бити!!! ай стига лъжи нещастници такива

9

VD

преди 6 месеца

До АнонименНЯМА органи, които да се занимават с това нещо. Колко много жени утрепаха, които са подали ограничителни заповеди - НИКОЙ НЕ ГИ СЛЕДИ тези неща, само когато вече изчезне човекът - тогава става уау

8

Риторично :

преди 6 месеца

Щом са само "хиляди" по цял свят,логично е да се запитаме кои НПО-та ги спонсорират да пропагандират ЛГБТИФКШ+/%$&#@32*¢¥ извращенията си,за да не ги подкрепят поне няколко милиона нормални хора? И защо насила се опитват да наложат новата мода на разнообразие от полове, въпреки че има само два биологични пола - мъжки и женски?!?!? И защо неолибера3тията не се подлага на лечение както ков-ИД с изолация и насилствено набождане с експерименталките,за да се спре ЛГБТИФКШ+ заразата... Cui bono?

7

Що се нервирате, бе?

преди 6 месеца

Българките дадоха личен пример. Взеха важен приз като кикбойксьорки. Дръж се, мъжо, боксьорката се прибира с медал, ха ха ха ха!

6

Многознайникът,който

преди 6 месеца

плаче по-долу нека да каже какъв е приблизителният брой на мъжете, убити от своите съпруги, приятелки или от случайни нападателки-изнасилвачки.

5

Анонимен

преди 6 месеца

С протести нищо не става. Иска се работа на държавните органи, които са създадени за решаване на този проблем.

4

Има ли Държава

преди 6 месеца

МВР държи садист-полицай унижил стотици жени и мъже, лицето се казва Старши Инспектор Емил Димитров, същият използва агресивни роми за изтезания на жени! Защо го крият това уродливи съществуво!?

3

Анонимен

преди 6 месеца

Явно убийствата на мъже не са важни, въпреки че повече мъже се убиват всяка госина отколкото жени

2

хихи

преди 6 месеца

от 8 млрд само хиляда луди кратуни верват в антимъжката пропаганда

1

noFreeman

преди 6 месеца

вие си пишете ние знаем, че е лъжа..