48

До 47

преди 6 месеца

Държава в която няма Алтернатива на управляващата партия се нарича диктатура!И през комунизъма нямаше алтернатива на БКП!Това само показва че не сме демокрация а евроатлантическа диктатура!

47

Анонимен

преди 6 месеца

Това са ''резултатите'' от З-глоПкЪтЪ !

46

Значи

преди 6 месеца

Възраждане, Герб, БСП не са загубили електорат, ПРДБ са загубили електорат..това е ясно от проучването!

45

От статията

преди 6 месеца

Обществото смята, че не зависи всичко, които се случва в политически план, от премиера Денков и това със сигурност оказва своето влияние.Искат са кажат, че Правителството е марионетка на Посолството и обществото го знае :)

44

О. Петков

преди 6 месеца

До Правителство Който искал да гласува е гласувал. Останалите не се броят. Ама били, 80%, ама били недоволни. Колкото и да е фалшива демокрацията ни, изборите са тези на които "суверенът" си казва думата. Който не гласува, няма думата. А "проучването" на Тренд по поръчка на 24 часа е по-фалшиво и от на баба ми пендарите.

43

Анонимен

преди 6 месеца

Не може само да се отрича и да се повтаря "Оставка, оставка". Трябва да се посочи алтернатива на сегашното правителство. Има ли такава? Единствено коалиция между БСП-ИТН-Възраждане - първата е наследник на терористичната организация БКП, а другите две съществуват, за да сеят злоба и омраза сред българите.

42

БАНко

преди 6 месеца

ТРЯБВА ДА СЕ ПОКАЖАТ РЕЗУЛТАТИТЕ , А НЕ КОМЕНТАРИТЕ !!! ВСИЧКИ ЗНАЕМ - ПРАВИТЕЛСТВОТО Е ....МЪКА !!!

41

Анонимен

преди 6 месеца

Отрицателните резултати се дължат на отношенията в сглобката, които произвеждат скандали, а не резултати.----------------------------------------------------Това е вярно, едните се мъчат да направят нещо, а другите постоянно правят номера, скандали, интриги и се стремят да им пречат. Но все пак има някакви резултати

40

До 40

преди 6 месеца

Дори да го закръглим на 70%..смяташ това за огромно доверие и подкрепа на ППДБ ли?

39

Анонимен

преди 6 месеца

Отрицателните резултати се дължат на отношенията в сглобката, които произвеждат скандали, а не резултати.

38

Анонимен

преди 6 месеца

В изпълнителната власт виждаме повишаване с 5% на отрицателното отношение стига до 71%--------------------------------------------------------------------------------Ако ги питаш защо, няма да могат да ти обяснят, ама иначе не одобрявали :DП.рост народ - слаба държава!

37

Анонимен

преди 6 месеца

До 38, всяко правителство се ползва с ниско доверие, няма кабинет от 1989г. насам, който да е бил обичан! Причината се крие в манталитета на българина все някой друг да му е виновен за проблемите!

36

Анонимен

преди 6 месеца

До 39, aми мисля че 71% се закръгля към 70, ама понеже ви се струва малко, вие копейките го закръгляте на 80! Дайте направо си го закръглете 120%, белким се успоките

35

До 37

преди 6 месеца

Мислиш, че между 80% и 71% недоверие в Правителството има огромна разлика ли?

34

До 37

преди 6 месеца

Добре, сак може ППДБ да управляват като загубиха изборите ( Герб спечели) и имат доверието само на 29% от народа ( 71% са против Кабинета)??

33

Анонимен

преди 6 месеца

До 35, първо не е 80%, а 71%, другите 9% си ги закръгляте по копейковски... Второ: не знам защо копейките имате навика да припознавате НЕГЛАСУВАЩИТЕ като избиратели на Възраждане или БСП! Ами очевидно не ви харесват и вас, щом не гласуват за вас

32

Как ППДБ

преди 6 месеца

Управляват като загубиха Изборите и имат доверието само на 20% от народа!!!

31

Що направо

преди 6 месеца

Не напишат че недоверието към Кабинета е 80%??

30

Правителство

преди 6 месеца

Подкрепено само от 20% управлява СРЕЩУ народа и ВЪПРЕКИ народа!

29

Анонимен

преди 6 месеца

Да ''благодарим'' на всичките политически партии в България , че ги НЯМАШЕ ПО ВРЕМЕТО НА СОЦА !